Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Hát, meg sem lepődnék, ha lenne benne ilyen adathalász trójai.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
<troll>
Jogos. Szerintem is simán vírus. Pofátlanul gyűjtik az adatokat a megvezetett felhasználók gépeiről.
</troll> -
Narxis
nagyúr
Előfordulhat bármelyik céggel, de sajnos a független teszteken se muzsikálnak valami jól.
av-comparatives detection test
Kicsit komolyabban kellene vennie MS-nek ezt a témát viszont a Win 8-ba debütáló új biztonsági ficsörök tetszetősek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
pzstm
titán
szerintem teljesen jól megállja a helyét az MSE. Nekem is fent vana Chrome is, de nem vettem észre ilyen hibát, nálam nem sipákolt épp(szerencsés vagyok talán)
Amúgy a lényeg ebben a mondatban van.
"A problémát órák alatt megoldották." Szerintem semmit nem vethetünk ezekután az MS szemére. Egy ingyenes termék supportját ilyen komolyan venni...nem sok más céget tudok felsorolni most így hirtelen.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Narxis
nagyúr
Mihez képest? Am. ha úgy vesszük az MSE kakukktojás a többi antivírushoz vagy éppen internet security-hez mérten. Nekem úgy tűnik a Win 7 és Win 8 alapján, hogy az MS nem egy önálló antivírust fejleszt hanem egy komplex biztonsági rendszert akar építeni ahol az MSE csak a "magja" a védelemnek. Erre épül az operációs rendszer többi biztonsági mechanizmusa és együtt alkotnak egy egészet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
localhost
Közösségépítő
Ez egy jól irányzott tockos volt.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
HXY
addikt
Nekem meg pár perce a Smart Security kérte a jóváhagyásomat, hogy a firefox.exe egy gyanús fájl, és el kell küldenem kivizsgálásra....
-
janos1988
addikt
De ezzel most nyertek 1%-ot a bongeszopiacon.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
senior tag
Jót nevettem, ezek után majd a Linux op. rendszert fogja vírusnak nézni
essexboy
-
Narxis
nagyúr
Nem butácska csak látszik, hogy Windows Vista-tól vagy annál újabb rendszernél van értelme használni. Úgy ad teljes értékű védelmet.
Ezt a "trójai google-zást" meg hanyagolni kellene amíg valaki bizonyítékokkal nem szolgál. Ha minden sztereotípiának helyet adnánk akkor még mindig a BSOD-kal viccelődnék Windows kapcsán. Holott már/még egyik sem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Asztali PC (i3-8100 /RX470 8GB /16GB DDR4 RAM /1TB SSD! / Üveg oldallap)
- Eladó egy bontatlan Xiaomi Watch S3 okosóra
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8265U 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo g50-70 - 250GB SSD + 1TB HDD, 8GB Ram, 4400mAh akku
- Macbook Air 2022 M2 13.6" 16GB 8C/8C 256GB SSD Asztroszürke 23 Ciklus/100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest