Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz #14787072 #6997 üzenetére

    Én most nem fogom tudni kipróbálni, de nekem a 30 karakter nem tűnik túl soknak. Lehet a gmail.com automatikusan adódik hozzá és azt nem kell beírni?

    Nekem a leghosszabb email címem amúgy 20 karakter a gmail.com-al együtt is, nem látom értelmét hosszú címnek, mivel néha szóba adja át az ember, és hát... elég egy betűt elírni. Hosszútávon érdemes lenne valami rövidebb címet választani, mert egy email nem kisregény amit tátott szájjal bámulnak a család kisebb tagjai csöndes éjjelen mikor a kandallóban pattog a tűz...

    Logikusan egyetlen dolgot tehetsz, ha a fenti tipp, tehát a gmail.com végződés nélküli beírás nem segít, akkor írsz a supportnak mi a helyzet (akár magyarul is, majd lefordítják), hogy hosszabb az emailed amit elfogadna, mit lehet tenni. Vagy regelsz egy másik google accot normális hosszúságú email címmel, és átmented amit lehet (ez viszont nem ennek a topiknak a témája), de nem vagyok benne biztos hogy mindent át lehet hozni (pl. megvásárolt szoftverek stb) de lehet megoldható az is, nem próbáltam még.

Új hozzászólás Aktív témák