Új hozzászólás Aktív témák
-
Croissant
aktív tag
Még mindig csak ennyinél tart az előfizetések száma? Akkor én eddig nagyon el voltam tévedve, de mostmár akkor jobban megbecsülöm.
-
shabbarulez
őstag
Kicsivel több mint tíz éve jelent meg a lakossági szélessávú piac, 2003 év végén érték el a 100 milliót, 2005 végén a 200 milliót, 2007 tavaszán a 300 milliót, 2008 év végén a 400 milliót. 2010 végére becsülik hogy elérik az 500 milliót, 2013 környékére pedig 650-700 milliót prognosztizálnak.
2006-2007-ben érte le a növekedési ütem a csúcsát, Mo-on is ebben az időszakban volt a legnagyobb mértékű szélessávú előfizetőszám növekedés. Azóta már világszinten is fokozatosan lassuló tendenciában van a növekedés üteme, ahogy telítődiknek a piacok, Mo-on pedig már tavaly év végére elérte a telítettséget, azóta csak nagyon minimális ütemű növekedés van.
-
Croissant
aktív tag
válasz
shabbarulez #2 üzenetére
Köszi.
-
alien24
tag
az a jo ha telitodik a piac. majd jon az ar es minoseg alapu verseny a szolgaltatok kozt... remelem
az elso dsl -em meg 10k/ho -ert 512es volt(igazi megvaltas volt az elotte levo isdn utan)
most meg digiert imadkozom minden lefekves elotthttp://ahapc.hu kiraly webaruhaz: reszletes es pontos leirasok, alacsony arak
-
Killing
addikt
A mobilnet sem most éli a fénykorát.
Akkor mi van?Mindenkinek van már netje?De azt sem értem hogy minek kell előfizetést venni,ha nem használjuk.(lsd.mobilnet)Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Új hozzászólás Aktív témák
it Jövőre világszerte 500 millió fölé nő az előfizetések száma. A domináns kapcsolódási technológia még mindig az xDSL.
- Az EV-k miatt maximumra kell pörgetni az atomipart
- GTA V
- Freemail
- Apple notebookok
- Facebook és Messenger
- Adobe Photoshop
- Milyen autót vegyek?
- Steam, GOG, EPIC Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kormányos topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G4 Notebook/Laptop, 15,6" FHD, I7- 8650U CPU, 8GB DDR4, 128-480GB SSD, WIN 10, Garanc
- Dell Precision 7510 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 8GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN 1
- Dell Precision 7520 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN
- Teljesen új Samsung S21 5G 8/128GB Dual Sim eladó
- Apple Watch Series 8 45mm Midnight GPS Cellular(e-sim) 2023.10.06.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest