Új hozzászólás Aktív témák

  • Necross

    tag

    válasz btz #6960 üzenetére

    Mellette szol, hogy ha a guglis appok kozul van amit soha nem hasznalsz, pl
    Google+, Talkback, Hangauts, stb. azokat root nelkul kiszorhatod. Ehhez szukseges frissites utan egy gyari visszaallitas. Tovabbi erv mellette, hogy valszeg a 6-ost mar nem fogjak a tovabbiakban frissiteni, meg ezt a 7-est remelhetoleg meg egy fel evig majd igen. Vagy nem, ez majd kiderul.
    Ellene szol, hogy egy belakott rendszert kell kukazni, hiszen szinte biztosan kelleni fog egy FR a frissites utan a megfelelo mukodeshez, lasd; akku merules problema. Vagy meginkabb, hogy ketszer kell rakuldeni. Mivel mar tobben jeleztek itt, hogy a Vezetek nelkuli frissites soran a letoltes felbeszakad, celszeru rogton az alabbi modszerrel kezdeni:
    Bongeszobol innen letoltve : [link]
    Es helyi frissiteskent, igy felrakni :[link]
    Tovabba ellene szol, hogy a kikapcsos ujrainditasokat valoban nem kezel jol, ilyenkor elojohetnek bosszanto hibak, pl. nem erzekeli a simet/eket, nem csatlakozik halozathoz, vagy ami nalam tobbszor megesett, hogy a belso tarhely egyes utolag hozzaadott mappai egyszeruen torlodtek, a tartalmukkal eggyutt. Szoval ajanlott mindekinek jol atgondolni. Akit minden aprosag az oruletbe tud kergetni, az inkabb felejtse el es eljen boldogan a 6-ossal.😀

    A paranoia jó dolog, éberen tartja az embert.

Új hozzászólás Aktív témák