Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt olvastam, "végre bezár"
-
tothjozsi96
addikt
Kár, elég jól kivitelezett oldal volt, nem értem miért volt jó ez a döntés, oké igaz már csak a facebook-ot tolják az emberek.
Így jár az aki nem tud újat felmutatni sajnos. -
rii
nagyúr
válasz Sk8erPeter #248 üzenetére
én szerintem is káros az összes "közösségi oldal" ... mert pont attól fosztja meg az embereket, hogy "közösségben" legyenek egymással
megosztok valamit, akkor azt látja a 30 ismerősöm.
utána már nem azt mondom, hogy "letekertem 80 km-t, és itt meg itt voltam, ezt meg ezt fotóztam, megnézed?"hanem már csak azt kérdezik az emberek egymástól, hogy: "tettem fel képeket a face-ra, láttad?"
meg amikor elmennek az emberek sörözni, dumálni, akárhová, és sokan kapják elő az okostelefont face alkalmazással, és nézegetik, meg kommentelgetnek.
iwiw-en volt olyan, hogy XY város lapja. Mivan? ahelyett h kiemnnének a térre és brancsolnának. Persze lehet hogy megteszik így is, de minek, ha mindent tudok a másikról a monitorom mögül.
arról nem is beszélve, hogy a face sikere adott lehetőséget hogy minden hírportálhoz már tartozik egy comment rész is, ahol az emberek olyan dolgokat vágnak a másikat nem ismerve egymás fejéhez, hogy rossz nézni ...
ehhez még hozzájön a kényszerített "like" ... amikor ráklikkelsz egy képre, és azzal már "like"-oltad is akarotodon kívül
amikor a hírportál ezt vágja az arcodba: "a cikk további részét elolvashatod a face oldalunkon"
hogy mindenhol már csak a likelikelikelike -ot lehet látni ... még ez a tök'jó radar oldal is kitette ...
meg hogy már senkinek (szervezetek, egyesületek, közéleti személyiségek) nincs gerince, mindenki beadta magát a face-nak
politikai pártok, polgármester a face-n tesz közzé nyilatkozatot.szánalmas, hogy bármelyik párt neve mellett ott a face gomb. komolytalan.
szerintem ....
nem tudom, ki hány éves, de én még abban a korban nőttem fel szerencsére, amikor ha akartam valamit a haveromtól, akkor leugrottam kerékpárral a szomszéd faluba ...a mobiltelefonnak is csak annyi a haszna, hogyha össze akarok futni valakivel, venni akarok valamit, akkor könnyen megtalálom, mert hogy hol tudott megállni a kocsijával.
de a telefonálást sem preferálom ismerősökkel, akikkel találkozhatom is, mert ha találkozunk, akkor miről fogunk dumálni, ha már mindent átbeszéltünk telefonon?
de én már matuzsálem vagyok a 35 évemmel.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
axioma
veterán
En mindjart 41 vagyok, es nem vagyok face fan (iwiw-en voltam, de csak nehany ismeros kedveert es idonkent uzengetni), de egesz mas a velemenyem, szoval nem kortol fugg.
En szeretem azt, hogy a technikai fejlodes miatt azokkal is tudok kapcsolatban maradni, akikkel fizikailag nem talalkozom. Hogy ez ritkitja az IRL talalkozasokat? Biztos. De most a latvany vagy a gondolat szamit neked a masikbol? Nem beszelve arrol, hogy a veges ido/penz miatt joval kevesebb kapcsolat, es foldrajzilag teljesen szu"rt fer bele nalad, mintha online is kapcsolatnak tekinted. Persze, kozos elmenyt szerezni kozosen toltott idovel lehet, de tulzasnak tartom ezt az egyetlen valos kapcsolatnak tartani. [Konkretan a ferjemet is online, nem tarskereson hanem egy jatekban ismertem meg. Nyilvan kapcsolat es gyerekek irl lettek belole...] -
DS39
nagyúr
én a hírportálok alján akkor utáltam meg a Like gombot, amikor ilyen halálhíreknél, tömegbalesetes cikkeknél is ott virított alul hogy tetszik. hát tetszik a frászt, ízléstelen dolognak tartom. szerencsére azóta ezt már finomították és van ajánlom, ill. megosztás feliratú "like" gomb is.
-
rii
nagyúr
olyan érveket hozol fel, amik nem érvek mellette (online ismerted meg a férjedet) – ennek semmi köze a napi szinten levő face-iwiw-myvip bújáshoz, postoláshoz,.... és olyan kérdéseket szegezel nekem, aminek nincs értelme " .... De most a latvany vagy a gondolat szamit neked a masikbol? .... "
maga a személye számít a másikból, ami nem fog átjönni a facebbok-on, sem MSN-en át, sem a profilképén át.
az internetes kommunikáció elkorcsosult faja a közlésnek, .... nekem nem elég a másikból az hogy face-n látok tőle valamit kipostolva (amit lehet nem is velem akart direkt megosztani, csak akkor már megosztja mindenkivel), vagy hogy chat-eltünk egyet ... nincs hangsúly, mnincs hanglejtés ...
" .... mintha online is kapcsolatnak tekinted. .... "
sohainkább legyen kevés valódi barátom, mint 600 ismerősöm a face-n
-
margithid
veterán
Én is igy vagyok vele!
Inkább 5 valódi barát, akikre bármikor számíthatok, át tud jönni ha a szekrényt arrébb kell tenni, mint az 500 virtuális cimbora.
Meg akivel nem tartom élőben, szorosan a kapcsoaltot, azzal minek legyek "kapcsolatba" facebookon.
Ha egy régi osztálytársammal nem találkoztam 5 éve, akkor annak a kapcsoaltnak vége, ennyi volt, ő se keres engem, én se őt.
Nem vagyok az összeeskűvések híve, de mintha a "hatalomnak" az lenne a célja, hogy az emberek ilyen virtuális térbe legyenek beterelve.
Szeritnem nagyon sok embernél elvonási tünetek jelentkeznének ha nem facebookozhatna, és ez óriási baj.
Még mielőtt mondja valaki, hogy persze ez midnenkinek a saját magánügye, akkor fel kell, hogy világosítsam nem, nem a magánügye, mert egy idő után zombikkal lesz körülvéve az az ember is akinek nincs facebookja.
Ennyiből, akkor az is midnenkinek a amgánügye hogy belővi-e magát valami droggal...
Tudom erős hasonlat, deremélem átjön mire akarok célozni. -
veterán
Szerintem hasznos, ha szerinted nem, az a te problemad. Az, hogy szamodra nem megfelelo, szinten a te problemad. En kivaloan tudom arra hasznalni, amire valo, kapcsolattartasra. Ha tudod normalisan hasznalni, szabalyozni, akkor nincs gond vele. Felesleges tuzzel-vassal uldozni, maximum annyit ersz el vele, hogy hulyenek neznek.
Everybody lies.
-
margithid
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz margithid #257 üzenetére
Nem vagyok az összeeskűvések híve, de mintha a "hatalomnak" az lenne a célja, hogy az emberek ilyen virtuális térbe legyenek beterelve.
szerintem nem volt céljuk, csupán az IT világ így fejlődött, viszont ezt ma már nagyon jól kihasználják a politikai kampányok során. könnyebb a zombikat áttéríteni, mint a normálisan gondolkodó embereket. és ez globálisan jelen van.
-
orbano
félisten
aki zombi akar lenni, az közösségi háló nélkül is zombi lesz, a kettőnek semmi köze egymáshoz. nekem minden ismerősöm teljes életet él és mégis facebookozik. sokkal egyszerűbb így kapcsolatot tartani. és igen, kellemetlen ha egy ideig nincs facebook valami miatt, mert akkor sokkal kevesebb infó érkezik felém a barátaimtól. ezeket a demagóg általánosításokat egyébként én mindig csak azoktól hallom, akik nem használnak fb-t... persze lehet csak mert a többi ember már mind zombi
A vér nem válik VAZZE!™
-
rii
nagyúr
válasz Pttypang #258 üzenetére
üldözi a rák ezt a sz.rt ... meg az összes többi vackot .... jók azok dezinformálásra ...
két post-ot megért most a drága időmből, hogy elmondtam a véleményemet ... (juteszmbe ... nem "problémám" van, mint ahogy azt kegyeskedted hozzámvágni többször is, csak véleményemet szerettem volna elmondani .... ha nem probléma .... )amúgy tudom használni, kezelni ... fent vagyok ... kemény 30 ismerőssel
különbözőek vagyunk
nekem nem elég, ha a facebook timeline-ján látok valamit valakiről .... amikor 8 utcányira lakik tőlempiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
djgeg
őstag
Az online forumokkal mint ez nincs problémád? Miben más ez, hogy most ide kommentelgetsz, mint ha a facebookon megosztott hír alatt komentelnél? Valami nagy gáz van a felfogásodban szerintem Te is zombi vagy (rangodat elnézve) Csak nem a facebookot bújod, hanem ezt. Persze van minőség és egyébb különbség... Mégis egy online személytelen rendszert bújsz, ahol vadidegenekkel kommentelgetsz jobbra balra...
Facebook-on ezt még "talán" tényleges ismerősökkel teszed nem vadidegenekkel akiknek csak egy avatarját látod jóesetben.Az emberek és a felhasználói szokásaik alakítják ezeket a rendszereket. Ez van. Az emberi hülyeség beszivárog mindenhová, aztán majd talán átalakul valami jobbá.
A Facebook-ot mindenki úgy használja ahogy akarja, Zcukki gyerek nem szól bele.
Ha te úgy használod, hogy van 30 ismerősöd akiket tényleg ismersz és csak azért jársz fel, hogy tartsd velük a kapcsolatot akkor ok. Ha valaki unatkozik egész nap és baromságokat osztogat meg akkor ez van.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
rii
nagyúr
szerintem is társadalmi szinten okoz gondot egy ilyen jellegű oldal.
egy mókás véleménynyilvánítás a face-ről: Antifaces - Naoszt, Vótál fenn Facebookon?
-
djgeg
őstag
ui.: A Face nem arra való, hogy a személyes kapcsolatokat lecserélje. Nekem pl arra való, hogy a nagyvilágban szétszélett ismerősökkel/barátokkal tudjam tartani a kapcsolatot.
Ugyan ezt hallgattam meg anno a szüleimtől mint amiket te most felhozol. Csak akkor a Telefonnal! Miért sms zgetek meg telefonon beszélek velük miért nem megyek át....
Ugyan az a szöveg csak most a facebook meg stb online rendszerekkel szemben.
Én személy szerint ma már szökőévente írok sms-t vagy hívok fel valakit telefonról. Facebook skype no meg viber.
Normálisan mire valók? Kapcsolttartásra"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
rii
nagyúr
itt kifejtettem a véleményemet az internetes kommunikácóval kapcsoaltban, és ebbe a fórumozás is beletartozik ... sőt ... kapaszkodj meg, az itt eltöltött évek alakították ki bennem ezt .....
" ..... az internetes kommunikáció elkorcsosult faja a közlésnek, .... [.....] ... nincs hangsúly, nincs hanglejtés ... "
utálok fórumozni, csak láttam h van hír wiw-ről, belenéztem, - kár volt - illetve azért fórumozok, - és ez a legnagyobb kölönbség a szutyok face és a PH! között, hogy itt rengeteg segítséget kapok mindennel kapcsolatban, amiben elakadok. lakásfelújíátstól kezdve a fotózáson át, lunix, OSX, kutya, minden.
és itt olyan tudású emberek vannak jelen, hogy mellettük minden témában csak egy porsztemnek érzem magam ..... ezér "fórumozok" ...." ... nagy gáz van a felfogásodban szerintem ... "
neked meg az elhamarkodott véleménnyílvánítással - és nem szerintem, hanem objekítvepiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rohamkocka
csendes tag
válasz Vitamincsiga #64 üzenetére
Milyen vicces lett volna, amikor 1300 millió felhasználó (kb. ennyi van most a FB-nak) meghívóra vár.
rohamkocka
-
rohamkocka
csendes tag
válasz radi8tor #218 üzenetére
Nekem két típikusan "nem tudjuk megoldani, akkor inkább tiltjuk" döntés jut eszembe:
- volt egy Excel-tábla szerű összefoglaló minden ismerősöd telefonszámával és e-mail címével.
Ezt hamar megszüntették, mert gondolom mindenki elmentette direktlinkként és nem ment át 18 banneren és 35 flash-reklámon, amíg eljutott eddig az oldalon. Aztán valaki megírta ugyanezt talán js-ben, amit szépen le is tiltottak. Ezzel szemben a FB API nyitott.- a csoportos üzenetírás korlátozása 10-re, később pedig csak konkrét nevekre
A spammerek, akik a fényevés-MLM-"térj meg most" leveleiket ugyanúgy szórták ezek után is, viszont az átlag felhasználó, aki esetleg egy osztálytalálkozót szervezett nem tudta megírni, a körlevelét.Ez csak két olyan szösszenet, aminél a felhasználók nyíltan szembe lettek köpve, miközben az igény egészen más irányba mutatott. (És ahogy mostanában a FB is viselkedni kezdett, meg is jelent a cikk, hogy cserélődik a FB közönsége.)
[ Szerkesztve ]
rohamkocka
-
djgeg
őstag
Utálsz fórumozni, de még is teszed csak mer itt találsz segítséget ne adj isten olyan dologgal kapcsolatosan amiben elakadsz? Közben ez már a 6. kommented egy ilyen témában. Biztosan a kb 20k fölötti kommented és az ebből adódó itt eltöltött tonna óraszám csak és kizárólag érdekfeszítő vagy szakmai beszélgetésekből állt itt a Ph berkejein belül.
Ugyan úgy zombi vagy, csak másra kattansz rá. Informatikus vagyok. Akadtam én már el OSX el, Linuxal, Winnel, Oracle Solaris-al, iDRAC, stb. stb. Szarakodtam én már lakásfelújítással és ezek mellet szeretek ide feljárni és eszmecserét folytatni, de kb egyszer sem kértem semmi ilyen témában itt segítséget. Valahogy mindig megoldottam, gyorsabban is mint valaki válaszára várva.Én annyit látok, hogy lehúzol és értelmetlennek állítasz be egy dolgot, miközben gyakorlatilag ugyan olyan személytelen kommunikációt folytatsz itt... Ennyi és ez nem elhamarkodott véleménynyilvánítás.
"...és itt olyan tudású emberek vannak jelen, hogy mellettük minden témában csak egy porsztemnek érzem magam ..... ezér "fórumozok" ......."
Ugyan ezt meg tudod tenni Facebook-on, csak ahhoz hozzáértő ismerősök is kellenek. Infósként pl, ha elakadok és nagyon nem vágok valamit, megkérdezek egy ismerőst, hogy látott e már ilyen csuda jó bugot pl. Azt csokolom. Legalább nem egy személytelen avatarral beszélgetek, hanem egy barátommal, akivel ezzel a kommunikációval még ha 1000 km re van tőlem tartom a kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
Sk8erPeter
nagyúr
Teljesen sablonos, eléggé begyöpösödött állításokat hoztál fel a közösségi oldalak ellen, és retardált vagy gyerekkor és kamaszkor között mozgó, vagy azok szintjén megragadt emberekkel példálóztál, hogy alátámaszd az érvelésedet amellett, hogy mik is a rossz hatásai.
Érdekes, én a barátaimmal/haverjaimmal (van különbség a kettő között) fészbukon szoktam megdumálni egy közös "fórumban" (csoportos beszélgetésben) a heti focizás időpontját, vagy azt, hogy mikor megyünk el piálni, meg van különböző ismerősi körökkel közös, egymástól független több csoport is, ahol meg minket érdeklő, egymásnak szánt linkeket osztunk meg, aztán röhögünk rajta "virtuálisan", majd amikor ÉLŐBEN találkozunk (amit a büdös szemét közösségi oldalon egyeztettünk le), akkor is mindig tudunk miről dumálni, és nem cseszegetjük közben a telefonunkat, hanem dumálunk, sörözünk, meg röhögünk.
Csomó találkát lehetne megbeszélni egyenkénti körbetelefonálgatások útján is, de valószínűleg ennyi ember esetén kényelmetlenebb is lenne, és lehet, hogy a normális szervezés esélyét is csökkentené, ez egy gyors kommunikációs forma, amit mindenki lát - persze létezik köremail is, meg ez nyilván nem egy új találmány, mégis elég pörgőssé teszi a dolgot.
Jé, nahát, közösségi oldalak tagjai vagyunk, és mégsem lett belőlünk "zombi". Közösségi oldalon keresztül beszéljük meg a valós találkozóinkat, hát felháborító!
Vagy amikor megy a csetelés, és ott írod meg a haverodnak, hogy "gyere már át, iszunk", amiből aztán lerészegedés lesz, akkor nehéz azt az érvet alátámasztani, hogy a közösségi oldalaknak csak olyan csúnya gonosz árnyoldalai lennének, amiket te felvázoltál.Volt példa rá, hogy egyetemi, csapatmunkában végzett szoftverfejlesztős projekt keretében szervezett közös találkozókat is ott dumáltunk meg. Nem virtuálisakat, hanem valósakat.
"meg amikor elmennek az emberek sörözni, dumálni, akárhová, és sokan kapják elő az okostelefont face alkalmazással, és nézegetik, meg kommentelgetnek."
Ha valaki felnőttkora létére egy kocsmában, a haverjai társaságában is a Facebookot cseszegeti (sajnos én is tudok ilyenre példát), amiatt ő a hibás. Valószínűleg ezzel kompenzál valamit, vagy szimplán unatkozik, esetleg úgy érzi, így ő irányítja, hogy mi érdekli őt. Hát rossz lehet. Nekem is van okostelóm, megtehetném, hogy cseszegetem a telót sörözés közben, amikor az általam kedvelt emberek között vagyok, de nem teszem, nem érzek rá igényt, pedig én is csatlakoztam a gonosz szemét ördögi közösségi oldalhoz."iwiw-en volt olyan, hogy XY város lapja. Mivan? ahelyett h kiemnnének a térre és brancsolnának. Persze lehet hogy megteszik így is, de minek, ha mindent tudok a másikról a monitorom mögül."
Honnan veszed, hogy attól még nem brancsolnak? És ha van közösségi lapja egy helységnek, az miért jelentené automatikusan azt, hogy az emberek nem találkoznak? Miért nem tudod elképzelni, hogy mondjuk pont amiatt/azon keresztül találkoznak?
Akik nincsenek regisztrálva Facebookra, vagy elvből nem hajlandók felmenni rá, és hasonló érvekkel hozakodnak elő, azok általában azt sem tudják, hogy sok esemény (szülinap, koncert, sportesemény, akármicsoda) éppen Facebookon szerveződik, és éppen ezáltal állnak fel a zzzemberkék a gépüktől, és tolják be mondjuk a városba/faluba/tanyára a seggüket.Ha valaki amúgy sem ura az életének, akkor azért nem biztos, hogy csak a közösségi oldalak hibáztathatók.
A negatív szempontjait az előző hozzászólásomban már felvázoltam, szóval azt nem szándékozom megismételni. Mint látható, én is tudom, hogy VANNAK negatív hatásai. De amiket írtál, azok közösségi oldalak nélkül is előfordulhatnának."arról nem is beszélve, hogy a face sikere adott lehetőséget hogy minden hírportálhoz már tartozik egy comment rész is, ahol az emberek olyan dolgokat vágnak a másikat nem ismerve egymás fejéhez, hogy rossz nézni ..."
Ebben végre egyetértek. Ez tény, hogy sokan érzik magukat nethuszárnak, de mondjuk ez a Facebook előtt már jóval létező fórumokra is igaz; annyiban alakult át a világ, hogy most már az IT eszközei minden ostoba kretén által elérhetőek, ezért épít rájuk a zzzinternet. És ez viszont rossz.A lényeg röviden: ha valaki amúgy is idióta, az nem csak a Facebook miatt lesz az.
Sk8erPeter
-
Sinesol
veterán
válasz GeryFlash #250 üzenetére
Pffff..Kb azt mondtad hogy az iwiwnek lenne egy massziv bazisa mig a myspace egy semmi, ami kb sehol nincs, semmit sem tudhat magának. Tehat egy kis magyar oldalnak nagyob bazisa lenne mint egy nemzetközi nagy oldalnak. Egy akkora oldalnak még a facebookra valo vandorlás utan is több felhasznaloja maradt, mint az iwiwnek fénykorában volt.
Masreszt meg miert lenne massziv bazisa egy iwiw-nek? Akik nem hajlandoak hasznalni a Facebookot? Miert nem hajlandoak? Mert mindenben jobb az iwiwnél? Ez hátrány? Ugyanmár...
Iwiw-nél mindenben jobb mint a facebook és kb ugyanazt a területet fedi le.
Myspace viszont mindig is kicsit zenei bázisú volt, ami miatt más igényeket is kiszolgált mint a Facebook.
Mindettöl függetlenül a Facebook lassan eltüntet minden alternatívát, szoval teljesen mind1.Funkcionalis analfabetizmust meg ne hasznald, ha nem tudod mit jelent, hiszen egyaltalan nem ideillö kifejezés, tehat valoszinü nem is tudod mit jelent, gondolom valami szépet akartál irni.
Mindezentúl szövegértésed nulla és emellé még oltári nagy baromságokat is irsz, miközben képtelen vagy kicsit nagyobb léptékben gondolkodni. Szép párosításokKiégek az ilyen embereken...
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
" .... Ennyi és ez nem elhamarkodott véleménynyilvánítás. .... "
pedig k.rvára mellélőttélm ezt az esetet kivéve (és ugye a kivéetelk erősítik a szabályt) én már tényleg csak akkor jövök fel ide, ha valamit meg szeretnék tudni, mert engem nem áldott meg a sors olyan tudós barátokkal mint Téged." ... Biztosan a kb 20k fölötti kommented és az ebből adódó itt eltöltött tonna óraszám csak és kizárólag érdekfeszítő vagy szakmai beszélgetésekből állt itt a Ph berkejein belül. .... "
mivel én egy s.gg'béna f.sz lehetek hozzád képest, ezért a 80%-a legaláabb igen
" .... de kb egyszer sem kértem semmi ilyen témában itt segítséget. Valahogy mindig megoldottam, gyorsabban is mint valaki válaszára várva. .... "
én meg kérek, mert hülye vagyok, értsd már meg!!!!!a továbbiakben pedig légyszives mellőzd az analizálásomat, mert 10 év fórumozástól éppen'hogy megcsömörlöttem, úgyhogy ne irogass baromságokat, mert nem szeretnélek már korrigálni szerény személyemmel kapcsoaltos tévedéseid miatt.
-
axioma
veterán
Vagy felreertesz, vagy tulzol.
Mondtam, hogy nem a kozossegi oldalakat akartam vedeni, csak az online kapcsolatot ugy altalaban nem kene leirni szerintem. Mint peldaul email, levlistak, forum (mint ez itt ), adott esetben skype. A post-olasos cuccot en se szeretem, egyreszt zajban elveszik az info, masreszt nem tartozik mindenkire.... De attol me'g a tobbi felsorolt is online kapcsolat. Akivel hetente 3 olyan emailt valtasz, amiben sajat gonolatokat fogalmaz meg valaki, sztem abbol jobban megismered, mintha havonta 3 orat egy tarsasagban vagytok.
Keves barattal szemben sok jeloles: hulyeseg idehozni, en csak a par kozosseg (online!) tagjakent es messze levo ismeroseimmel neten kapcsolattartasrol beszeltem.
A ferjem ugy jon ide, hogy igenis lehetett - raadasul anno leginkabb fotok nelkul - karakteres kozlessel, irasjelek, kiemelesek, smiley-k stb. - eleg sok mindent megismerni a masikbol, persze ha ez a celja is a feleknek. Nem kell, de tudja heyettesiteni. Amugy irodalmi muvek se lennenek, ott is karakterekbol all ossze a teljes ember jelleme...
Amugy vicces, hogy a netes kapcsolatok ellen pont egy ilyen forumon, vasarnap delutani, akar baratokkal is toltheto idobol erveltekJa nekem 0 ismerosom van facen, csak a hackercup miatt regisztraltam... meg igy ha muszaj be tudok lepni elerni tartalmakat (de ezt csak kedves ismeros kedveert teszem meg).
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
Amugy vicces, hogy a netes kapcsolatok ellen pont egy ilyen forumon, vasarnap delutani, akar baratokkal is toltheto idobol erveltek
jelentem én ben'rohadok a munkahelyen ... hullafáradtan
tegnap 46 km helyett 84 km kellett tekernem ... mert éjfélkor 18 km után észrvettem hogy elhagytam valamit, vissza kellett mennem vidékre majdnem addig a hűzig,a honnan indultam, ekkor volt hajnal egy, és még 24 km BP-re vissza előttem ... szóval hajnal 3-ra értem haza ... és ma be kellett jönni dolgozni ... 80 km tekerés meg 6 óra alvás után ... eléggé üres a fejem ... etzért nem tudok Sk8erPeter-nek sem válaszolni érdemben ... itt kérnék elnézést érte ha lehet ... felfogni sem bírom amit írt ...munkára nem bírok figyelni ... ezért menekülök mindenhova ...
-
axioma
veterán
Es ezt le mered irni egy nyilvanos forumban?
Amugy nem is ez az egy eset szamit, sztem pont azt bizonyitod, hogy nem mas agyatlansagot hanem a netes kozosseget (online kapcsolat fujjj) valasztottad, pedig olvashatnal konyvet (konnyu olvasmanyt), vagy bongeszhetnel a kovetkezo megoldando feladatoddal kapcsolatban, barmi. De te ezt valasztottad, jo, hat nem baratokkal talalkozas de mas lehetosegek kozul.
[ Szerkesztve ]
-
-
timea1991
tag
A t csoport nem oknélkül vette meg tuti kerestek vele. Jó reklám volt,volt iwiwes dijcsomag mint a telenornál a myvipes. Volt alkalmazás minden t s telefonra a fiatalok biztos használták. Aztán jött a zéróface sok ismim azért lesz t.s .
-
orbano
félisten
szerintem tök jó dolog a neten találta valamit (videót, cikket, sb) megosztani mindenkivel. sok emberről kiderülhet, hogy hasonló érdeklődésetek van, sokkal könnyebb eszmecserélni "eseményvezérelt" módon. nem véletlenül népszerűek a kommentelhető cikkek. elolvasni egy cikket és megbeszélni más emberekkel sokkal élvezetesebb, mint csak magunkban olvasgatni. ráadásul ugyanezt egy szűrt társaságban, csak az ismerőseiddel még nagyszerűbb. és 2014-ben ehhez még csak a 4 fal közt sem kell ülni. és persze, mindent lehet végletesen használni, a kocsmában beszélgetésre is ott vannak ellenpéldának az alkoholisták. ha valaki lusta, vagy antiszoc, az fácséval vagy anélkül is az lesz. de ezt leszámítva az embereknek alapvető igényük, hogy minél több emberrel minél nyíltabban kommunikálhassanak, még ha ez nem is igazán realizálódik bennük. ez a boldogság egyik legalapvetőbb forrása, és erre az internet egy jó eszköz. de csak egy eszköz, semmi több.
A vér nem válik VAZZE!™
-
FerroChrom
tag
Na, ezt is megéltük. Pedig annak idején milyen menő dolog volt iWiW-es meghívót kunyerálni egymástól.
No Fate But What We Make - Nincsen végzet, csak ha magad is bevégzed (Sarah Connor) :: A Google nem a barátom. A barátait megválogatja az ember.
-
enginev3.0
félisten
válasz FerroChrom #283 üzenetére
Nekem az alsó iskolás osztf-em küldött
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
Eddig se nagyon használtam.
duree54
-
timea1991
tag
Gmail meghivó kunyerálás még jobb volt
-
Gergő_
őstag
A facebook mikor kezd el majd összeomlani, mikor fogjuk ritkában használni és minek a hatására.
Vagy egy chip-ként fogják hamarosan beültetni az újszülött agyakba? -
nagyúr
Nem strapálták agyon magukat fejlesztések terén de egy kicsit azért sajnálom hogy vége lett. A Facebook durván lehagyta őket itthon .
Més que un club!
-
orbano
félisten
-
enginev3.0
félisten
Legtöbb felhasználót nem a fejlesztések tartják az oldalon. Az embereket inkább a kapcsolattartás, a kedvencuk követése, mások ki beszelese érdekli. Így egy jó ideig nem fog megszűnni a facebook
Más jobb meg úgy sem lesz, ha egy Googlenak nem sikerült fölé kerekedni akkor másnak sem fog, jó ideig biztos hogy nem, ide vannak szokva itt van az életük egy része, nem fognak átmenni máshováA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
orbano
félisten
válasz enginev3.0 #290 üzenetére
ha egyre több ember morzsolódik le, mert igénye van valami jobbra, akkor a maradék egyre foghíjasabb baráti körben tudhatja majd magát, és lehet ezért mennek majd a többiek után. iwiwet is ezért hagytam ott...
A vér nem válik VAZZE!™
-
enginev3.0
félisten
Legtöbb felhasználót nem a fejlesztések tartják az oldalon. Az embereket inkább a kapcsolattartás, a kedvencuk követése, mások ki beszelese érdekli. Így egy jó ideig nem fog megszűnni a facebook
Más jobb meg úgy sem lesz, ha egy Googlenak nem sikerült fölé kerekedni akkor másnak sem fog, jó ideig biztos hogy nem, ide vannak szokva itt van az életük egy része, nem fognak átmenni máshováA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Centre
tag
válasz Sk8erPeter #295 üzenetére
"... és még sok, hasonlóan minden értelmet nélkülöző kérdést fel lehetne tenni álfilozofikusan, de minek. "
Like
-
törölt tag
Na azért én töröltem a profilom, időkapszulát lementettem, a kedves emlékeket szintén, aztán helló
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest