Új hozzászólás Aktív témák

  • kelna91

    senior tag

    válasz UFO1 #1029 üzenetére

    Nekem már az végtelenül kiborító volt, amikor baszna meg Reni beszélgettek, és simán lekurvázta. A verses részt meg sem nézem ezután. Ugyanakkor a forgatókönyves(?) jelenet után már inkább gondolom azt, hogy ez az egész megjátszott.

    A kinézethez meg: a fene megenné, ha csak elhízva lennének, de csúnyák, az pedig nem a kamera torzító hatása. Egyébként ez a +10 kiló szerintem erős túlzás, még ha igaz is lenne, hogy többnek látszanak. Nekem egyik csaj sem tűnik elhízottnak, csak Renin van egy kis felesleg, bár az sem sok, inkább csak fel van puffadva az arca, talán a rossz étrendtől. De mondom, nem ez a bajom, hanem hogy ezek a csajok a legjobb indulattal is 6/10-esek maximum. Egy tévéműsorban, ahol a jellem/személyiség nem szempont, legalább a kinézet lehetne az. Ha én ezt nézni akarnám heteken keresztül, legalább szép nőket akarnék látni. De ezek konkrétan átlag alattiak. Az utcán az átlag magyar csaj szebb náluk.

    Lehet amiatt van, mert nem túl nagy a merítés. Szerintem nem sokaknak van kedve beköltözni és megmutatni mindenüket a világnak, csak (már bocsánat) néhány suttyónak.

Új hozzászólás Aktív témák