- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MorphBCS
tag
Forma, kinézet, ötlet
Tényleges használhatóságból tuti bukta, mert ahogy a cikk is írta, nem tudod letenni az ujjaidat sehova, pedig mindig valahol ott pihennek, ha a gép előtt ülök...[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Z-77
tag
Nagyon szép, de tényleg le van írva a cikkben a lényeg, ezt én se tudnám megszokni. Azért ha 1300-ért adnák a boltban, dísznek biztosan dobnék egyet az asztalra
-
ArchElf
addikt
nincs visszajelzés a felület részéről - ez az érintős cuccok nagy problémája
Kemény a felület is, majd jól deformálódak az ujjbegyek... :/Inkább lehetne valami puha (enyhén rugalmas) anyagból a felület, mondjuk valami szilikon-alapú cucc.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Tigerclaw
nagyúr
Amellett hogy nagyon tetszik a design, szerintem érintésérzékeny billentyűzet csak úgy működhet, ha az egyérintésérzékeny kijelző része, vagyis virtuális billentyűzet, aminél nem kell drasztikusan fel le nézegetni. Persze aki profin gépel, annak minden ilyesmi használhatlan és zavaró, nekik csak a fizikai billentyűzet használható. Persze ha bele gondolunk, hogy csak a számítógép használók töredéke gépel 10 ujjal, akkor látni, hogy van piac erre is.
Szóval szerintem ez a megoldás nem lesz ideális.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nagyonklassz ! Csak ezen írni egy teleregényt ?
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy jó minőségű erintős billentyűzetnek szinte semmi hatása sincs az ujjakra. Ezeket nem kell se nyomni, se leütni, csak leheletnyire megérinteni. Én iPadon ezt tapasztalom. A legjobb minőségű fizikai billentyűzet is sokkal nagyobb kárt okoz, mint ez.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
st4rlight
csendes tag
Nekem egy Microsoft Entertainment Desktop 7000 van, amin a billentyűzeten az összes funkciógomb érintésérzékeny... egyenesen halálos, mivel fejleszteni is szoktam (de most nem veszek másikat, mert nyomáspontokra meg hangra a legideálisabb), és ilyen üvegbill-t akkor se használnék fejlesztésre, ha hozzámvágnák. Ez leginkább ilyen "show me the money" lelkületű emberkéknek van (tehát nem használatra). Akiknek ez készül, ki is fogják érte perkálni a pénzt, az tuti. 500 nagy cégnél van jelenleg a világ vagyonának 52%-a, úgyhogy egy kb 5ezer darab, limitált logo-val fémjelezve elég is lenne... de az ezt használokról elmondható lesz, hogy ők nem dolgoznak effektíve (se előtte, de utána meg biztosan nem).
[ Szerkesztve ]
//developer
-
zone
őstag
Valószínű, hogy a formavilágot az Apple ihlette (erről árulkodik, hogy a bemutató videót OS X operációs rendszer alatt vágták)
valószínű, hogy a legújabb konceptautó formavilágát az Apple ihlette, mert OS X rendszer alatt rajzolták
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Angel1981
veterán
Nagyon elegáns, de a cikk utolsó mondataiban van a lényeg!
-
ddekany
veterán
Az emberi ostobaság határtalan... Avagy, miért tervez az billentyűzetet, akinek fogalma sincs a gépelésről? Próbáljon meg tapintás nélkül vakon gépelni ez a kretén... vagy, nem kertén, csak a kertén vásárlókra számít. Ja, meg ha minden érintés leütésnek számít, az is no comment... főleg az egérnél. Amúgy is az érintő felület akkor értelmes, ha látod is (lásd képernyő). Ez se volt világos látom... Na mindegy...
-
addikt
ez a cikk is megy az "itcafé" legaljára. és kivételesen a témával nincs is baj (bár sokkal inkább tartozna a prohardver-hez), de a cikk maga van tele hülyeségekkel, lőzungokkal, felületességekkel
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Tigerclaw
nagyúr
1. Szerintem is abszolút fail ez a billentyűzet (a design persze 10/10)
2. Nem gondolom, hogy ördögtől való ötlet olyan billentyűzetet gyártani, ami nem felel meg a gépírásban járatos embereknek, hiszen mondjuk a számítógép használók kevesebb mint 5%-a gépel tíz ujjal vakon. A piac maradék 95%-nak nyugodtan készíthetnek egyedi billentyűzeteket, főleg ha nem iskola vagy iroda a célpiac.
-
DeathAdder
veterán
Ez is egy újabb marhaság szerett világunkból
Mobilkijelzőn is utálok írni, hogy csak ott tapogatok. Sokkal jobban szerettem a fizikai gombos qwerty sort
Nekem már a Razer csúcsbillentyűzetei sem jönnek be a billentyűk rövid nyomtávjai miatt, ugyanúgy mint a laptopoknál. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nade megse cuccoljunk mar egy szaklapban, az annyira ize.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
elistvan
őstag
Külsőre tényleg ott van a szeren, de azért van mit finomítani rajta. Mondjuk olyan irodákba nem ajánlott ahol a takarítónő rendszerint leveri az ilyesmit kábelestől.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
ddekany
veterán
válasz DeathAdder #14 üzenetére
"Mobilkijelzőn is utálok írni, hogy csak ott tapogatok."
És akkor az még jobb is mint ez annyiban, hogy szükségszerűen látod hova fogsz bökni. Mondjuk sas módszerrel gépelők a számítógép billentyűzetét is nézik, igen... De fogadok 75%-uk kényelmetlenül érezné magát, hogy leüt a billentyűt, és nem történik semmi (nem nyomódik le), mert ugye a képernyőt nem nagyon nézi gépelés közben, tehát nem látja a hatást. (Persze a mai kezdetleges rendszereknél, mint Windows stb, nem is látszik mindig... más téma. Ettől persze még rosszabb, ha nincs hardveres visszajelzés.) Vagy lehet, hogy felvillan kéken a felirat mikor leüti... meg csippan egyet.
Na de mindegy. Ez is valószínűleg ama nézettség generátor cikkek egyike, mi meg bedőlünk...
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik. Jó kis koncepció. Viszont a használhatósága a mindennapokban tényleg érdekes...
A fészbuk jelszó beírni tuti nagyon menő lesz, de rendesen gépelni, dolgozni vele... Hááát... Na meg ha megvalósul ugyan milyen ára lehet majd?
-
ch003067
addikt
Nagyon szép, de tartós használatra szerintem nem jó, mert mint írták is, nem hagyhatod rajta a kezedet, ha esetleg elfáradna gépelés során...
Amúgy nagyon bejövős
-
-
ddekany
veterán
-
Elég szomorú jövő elé nézünk, ha a design ennyire felülkerekedik a használhatóságon.
Make Asia Great Again!
-
Phvhun
őstag
Lehet hogy rossz a szóhasználat, de szerintemi kicsit ironikus, hogy ez az ember támogatta ezt a projektet : http://www.kickstarter.com/projects/740785012/touchfire-the-screen-top-keyboard-for-ipad?ref=users
-
Telomanikus
senior tag
Hát nekem tetszik nem baj a kezelhetőség nyilván nem gyors-gépelésre van hanem alapból flancol cégeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest