2019. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) JasL


JasL
(senior tag)

Végre!

(#2) Apollyon


Apollyon
(Korrektor)

Akkor idén a fészbuk is belépett a 2010-es évekbe?

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#3) Lidl Jacob válasza Apollyon (#2) üzenetére


Lidl Jacob
(PH! addikt)

Legalábbis majdnem, tegnap leteszteltük párommal, küldött egy üzenetet majd törölte, A Mi Max 3-asomon valóban törlődött, a Zenfone5-ösön meg simán látszott, mintha semmiféle törlés nem lett volna. :DDD

Szánalmas, hogy kb. semmi sem sikerül a facebook-nak de legalább aljasak is.
De az még szánalmasabb, hogy az emberek mégis ezt preferálják minden más e-kapcsolattartási mód helyett....

[ Szerkesztve ]

Respect, seen?

(#4) Apollyon válasza Lidl Jacob (#3) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Biztos vagyok benne, hogy a fb-nál kiváló programmerek vannak, és nem a tudáson, hanem a nem akaráson van a hangsúly.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#5) Lidl Jacob válasza Apollyon (#4) üzenetére


Lidl Jacob
(PH! addikt)

Valószínűleg így van.

Respect, seen?

(#6) *Ropi*


*Ropi*
(Jómunkásember)

Engem ma pl. átmenetileg letiltott a fakebook, mert egy szakmai csoportban kétszer egymás után módosítottam az egyik korábbi posztomat - ez úgy látszik, nem tetszett az algoritmusuknak (hozzáteszem: soha nem posztoltam problémás tartalmat). Az egészben az a leggerinctelenebb, hogy nem is tudod, hogy tiltva vagy, mert semmilyen értesítést nem küldenek, csak azt látod, hogy amit posztolsz, az szőrén-szálán eltűnik (ha később visszamész, már nem találod, mintha meg sem írtad volna). És a csavar a dologban, hogy minél többet posztolsz, annál hosszabbra nyúlik a kizárás. Hozzáteszem: ezeket az infókat egy órányi guglizással szedtem össze, mert hivatalosan nulla infó van róla megosztva.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#7) Rokababa


Rokababa
(lelkes újonc)

Hát, nem is tudom. Én aktívan használom a Facebookot, de itt kifejezetten visszásnak találom ezt a lehetőséget. Pár hónapja az egyik kedvenc orosz beautyvloggerem beszélt anno arról, hogy a volt barátja Whatsappon (ha ez az az app, ahol lehet törölni az elküldött üzeneteket, amiket a másik még nem olvasott, vagy a Viberen, nem emlékszem pontosan) fenyegette- lelkileg terrorizálta úgy, hogy nagyon komolyan fenyegető üzeneteket küldözgetett neki folyamatosan a szakítás után. Ugye ezeket mikor megnyitja az ember az appot, jó vastagon kiemelve látja, ez a lány is rákattintott volna, hogy végigolvassa az életére törő fenyegetéssel kezdődő üzenetet, csak elmondása szerint meghűlt a vér az ereiben, azt se tudta, mit tegyen. Mire rászánta magát, hogy megnyissa, nem volt mit elolvasni, törölte a srác, még mielőtt megnyitotta volna.

Tudom, hogy ez nem egy általános eset, főleg, hogy nem Facebookon és Oroszországban történt, illetve nagyon sok fórumon, például Disqus-on, stb. törölhető a már elhelyezett komment utólag is, de azért én ennek a lánynak az esetéből fakadóan tartok kicsit a dologtól... :( Bocsánat, ha ez nagyon off topic téma, gondolkoztam, inkább off topic hozzászólásnak jelölöm.

[ Szerkesztve ]

(#8) Holdfény_


Holdfény_
(lelkes újonc)

Legjobb tudomásom szerint ez csak 10 percen belül lehetséges. Azt követően már csak maguknál törölhetjük. Inkább nevezném visszahívásnak, mint törlésnek.

Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy Veled bánjanak.

(#9) Zedz válasza Apollyon (#4) üzenetére


Zedz
(PH! addikt)

Nem a programozo donti el, hogy mi lesz benne a kovi csomagban es mi nem. :F

(#10) Apollyon válasza Zedz (#9) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Nem is állítottam hogy ők döntenék el... :U

Én egyébként csak kényszerből használom, mert van pár ismerősöm akik nem hajlandók más programra áttérni. Elképesztő egyébként, hogy a mai napig nincs egy fullosan testreszabható cross-platform faszbúk messenger kliens, de ami van ott meg legalább bloat az egész.

Csakúgy mint a vibernél, azt is pár emberke miatt kénytelen vagyok használni, és ott is megőrülök hogy a bugyilila színt sem lehet valami értelmes kinézetre cserélni. Nyilván lenne erőforrás a dollármilliárdokból a Rakutennek is ezt megoldani, de ők úgy döntöttek hogy inkább nácik lesznek ezen a téren, és anélkül hogy megkérdezték volna, megmondják hogy a több millió usernek mi a jó.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#11) gyuszaa válasza Zedz (#9) üzenetére


gyuszaa
(őstag)

Nagyobb cégeknél azért ez nem így működik, akik kiveteleznek azoknak kötve van a kezük. Minden féle management dönt :D

[ Szerkesztve ]

(#12) hemaka


hemaka
(PH! nagyúr)

Ertesitesi savrol nem szedi le (legalabbis iOS alatt biztosan nem), szoval epic fail.

☀️"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!"☀️ Alienware Aurora 💙 ➡ rcx.pw

(#13) Lidl Jacob válasza hemaka (#12) üzenetére


Lidl Jacob
(PH! addikt)

Meg se lepődök.

Android alatt leszedi, de ott meg írtam, milyen megbízhatóan működik.

Respect, seen?

(#14) Penge_4


Penge_4
(PH! kedvence)

A Vibert is azóta utálom, hogy ezt bevezették. Az egyetlen bocsánatos bűn, hogy legalább az látszik, hogy valaki törölt üzenetet. Ezt megfejelték azzal, hogy már egy ideje módosítani is lehet.

Én sosem szerettem ezt a funkciót, így is rengeteg ember van, aki nem vállalja azokat a dolgokat, amiket a múltban mondott. Most már a múltját végleg ki tudja törölni.

Ezek után méginkább a hazug, gerinctelen, köpönyegforgató embereknek áll a világ.

(#15) Zedz válasza Penge_4 (#14) üzenetére


Zedz
(PH! addikt)

Meg kell valogatni a baratokat, ismerosoket. :))

(#16) Penge_4 válasza Zedz (#15) üzenetére


Penge_4
(PH! kedvence)

Köszönjük, Emese!

Szóval innentől már csak meg kell szerezni a retrocognition nevű szuperképességet amikor érintéssel az ember feltérképezi a másik ember múltját, ezzel 100%-os képet kapva róla és így csak olyan emberekkel fog megismerkedni, akik talpig gerinces, korrekt emberek.

És eme szuperképességet a hasznára fordítva nem kényszerül soha olyan helyen dolgozni sem, ahol gerinctelen kollégák, felettesek vannak, hiszen passzív jövedelemből él és dolgoznia is csak hobbiból kell neki.

Mindezt úgy, hogy még a gerinctelen családjától, rokonaitól (hiszen azokat nem ő választotta) is elhatárolódik, így mindezt teljesen egyedül abszolválja.

Utána pedig bilibe lóg a keze és felébred, mert az élet sajnos nem ilyen. Néha még a Bill Gates-féléknek is meg kell alkudniuk és kompromisszumot kötni bizonyos dolgokban, nem olyan embernek, akinek bérrabszolga hangyaként, aktívan kell hajtania a mókuskereket az egyik napról a másikra való megélhetéshez szükséges éhbérért és az élet minden területén kénytelen megalkudni és kompromisszumot kötni, mert lejjebb már csak a csöves lét van (a maga relatív szabadságával).

(#17) Zedz válasza Penge_4 (#16) üzenetére


Zedz
(PH! addikt)

Telegramot hasznalok, abban ezer eve van ilyen funkcio. A kontaktom kb. 10 embernek van meg, a facebookon van 100 ismerosom, a maradeknak meg ott van a publikus email cimem. Kollegakkal meg a ceg hivatalos csatornajan folyik a kommunikacio, onnan aztan nem torolnek ki semmit. :)

(#18) #96851200


#96851200
(törölt tag)

Remek!

(#19) thefreeman


thefreeman
(fanatikus tag)

Már nagyon ideje volt, hogy bevezessék.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.