Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Lebukáselkerülő feature...
-
-=MrLF=-
senior tag
Hasznos tud lenni, jó hogy belerakták.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
jFox
addikt
Én is hányszor jártam úgy, hogy elküldtem az üzenetet, és akkor láttam, hogy az automata szöveg javító, tejesen másra gondolt mint és. Így a mondat értelmetlen lett. Aztán persze leírtam jól, de akkor már ott volt a hibás és nem lehetett törölni.
Jó funkció! +1--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Penge_4
veterán
Ha olvasás után is lehet törölni, akkor sokan fogják emiatt használni és utána kitörölgetni, nehogy lebukjanak. Screenshotot meg telefonon kevés ember ismeri, illetve gondol rá. Ha hangüzenettel is működik, akkor még nehezebb eltárolni a beszélgetéseket.
Miért van olyan érzésem, hogy ez egy honeypot lesz az Iszlám Államnak? (a Viber izraeli cég)
-
Kékes525
félisten
Nagyon helyesnek tartom. Mindenkivel megeshet, hogy elgépeli, vagy át nem gondolt dolgot ír.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ancsa85
csendes tag
Ennek semmi értelme. Én volt, hogy töröltem és a partnernél is megjelent, hogy töröltem egy üzenetet
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...