Új hozzászólás Aktív témák

  • ktomek

    aktív tag

    Sziasztok!

    1. Tudtok ajánlani valami teljesen egyszerű egy színű, vagy átlátszó, puha szilikon (vagy akármilyen műanyag) tokot ehhez a telefonhoz? (Rendeltem már egyet Kínából, de förtelmes csillogó anyagú, meg ezüst festett a széle, meg a kamera lyukak körben. Írták ott, hogy "ezüst", de azért erre nem számítottam - iszonyat gagyi külsőt kölcsönözve az amúgy szép eszköznek.)

    2. Írták itt többen, hogy alapból jár kijelzővédő a telefonhoz. Én nem kaptam a dobozban hozzá (EUstock) - ezek szerint fel van már téve rá gyárilag? A lényeg az volna, hogy le kell szednem valamit, mielőtt felrakom az utólag rendelt Nillkin üveget? ( - illetve, ha nem szedtem le, csak felraktam, akkor már így jártam-e, vagy vissza lehet csinálni a dolgot? :D ) Felrakás előtt nézegettem, nekem nem tűnt úgy, hogy le tudnék szedni valamit a kijelzőről.

    3. Van még itt valaki, akinek random újraindul? (kb. hetente 1x, de akkor is nagyon zavaró) Felraktam a legújabb frissítést, de ezek nem javítják a dolgot (éppen ma indult újra). MIUI 8 Global 6.11.10 B

    előre is köszi, ha válaszol valaki!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák