-
IT café
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
Ezt a telefont lehet magyarosítani?Csak azért kérdezem mert bár nemzetközi hivatalos verzió,de a nyelvek között nincs magyar.
-
Kátai
senior tag
Zsír új telefon akkumulátorának első feltöltéséhez milyen módszert ajánlotok(teljesen lemerít,feltölt,egyből töltő stb.)?
-
Kátai
senior tag
Gyorshívást hogyan kell beállítani?Valamint a Global Stabil verziónak ha lesz majd frissítése a kell valamit állítani a telefonon?Mármint értve ezalatt regisztrálás stb.,vagy elég csak ha néha megpróbálom manuálisan megkeresni.
-
Kátai
senior tag
Global Stabil verziónak ha lesz majd frissítése a kell valamit állítani a telefonon?Mármint értve ezalatt regisztrálás stb.,vagy elég csak ha néha megpróbálom manuálisan megkeresni és frissíteni?Valamint akkor nem töröl mindent?
-
Kátai
senior tag
Egyáltalán szükséges ez a program a Xiaomi telefonokhoz?
-
Kátai
senior tag
Telefon töltésekor nektek is érezhetően felmelegszik a készülék hátulja?Gyári töltővel 29%-ról kb.2óra.
-
Kátai
senior tag
Az akkumulátorkímélőt érdemes bekapcsolni?
-
Kátai
senior tag
Az akkumulátorkímélőt érdemes bekapcsolni?Tapasztalat valakinek esetleg?
-
Kátai
senior tag
Ha frissítést kap a mostani Miu (Global Stable) akkor attól még az jelenlegi beállítások megmaradnak?Vagyis nem olyan lesz mint egy teljes Rom csere?
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Itt is megkérdezem,hátha:
"A gmail nem jelez,hogy üzenetet kaptam csak akkor ha wi-fi-n vagyok. Adatkapcsolatkor nem jelez.Olvastam,hogy valószínűleg a gmail app a ludas.Esetleg más ötlet?" -
Kátai
senior tag
A gmail app helyett szeretnék más levelező appot használni(mert csak wi-fi-n haljandó értesíteni levelekről).Hogyan tudom fagyasztani,tiltani a gmail-t?Verzió:MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.1.0(MBEMIDL).Tudom,hogy csak root joggal lehetne törölni de esetleg más megoldást tud valaki?
-
Kátai
senior tag
Hát akár milyen levelező appot próbálok(gmail,outlook,miui saját)egyik alatt sem hajlandó jelezni a beérkező leveleket mobiladat kapcsolatban,csak ha kézzel frissítem.Szinkronizálás gond nem lehet?Valaki talált már erre megoldást?
-
Kátai
senior tag
A gmail nálatok sem értesít új levél érkezésekor mobiladat kapcsolaton?Nekem csak wi-fin hajlandó értesítést küldeni új levélről,vagy ha megnyitom gmail-t akkor frissít csak mobiladaton.
-
Kátai
senior tag
Itt is megkérdezem,hátha:
"Még mindég azzal kínlódok,hogy ha a mobilnetet bekapcsolom akkor nem jön értesítés e-mail-ről.G-mail értesítéseknél azt vettem észre,hogy ha /-Beállítások -Szinkronizálás-Csak Wi-Fi-n/ kivan kapcsolva akkor néha jön értesítés új levélről ha a mobilnetet bekapcsolom.A szinkronizálásnál más beállítási lehetőség nincs?Ki hogyan használja ezt? " -
Kátai
senior tag
A gyári telepített gmailt hogyan tudom lecserélni,letiltani más levelező programra?A hócipőm már tele van,hogy nem értesít új levelekről mobilnetenl!
-
Kátai
senior tag
Másik levelezőt szeretnék használni a gmail helyett(mondjuk a gyárit)és leszeretném tiltani a gmail-t.Hogyan tudom letiltani?
-
Kátai
senior tag
Nem megy vele. Hivatalos Global Stable verzió van a telefonon.Csak azt szeretném,hogy ne értesítsen mind a két app levélről(pont ezért cserélem a gmail-t)Ha az gmail értesítéseket letiltom az elég(Beállítások>Telepített alkalmazások>Összes>Gmail>Értesítések>Értesítések jelzése kikapcs.)?
-
Kátai
senior tag
Szeretnék frissíteni ,de már vagy a hatodik letöltés után sem akar frissülni(vissszafejt,újrainditás megvolt).Ezt a módszert próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Még egy kérdés:"Leszeretném menteni a mostani romot de melyiket töltsem le ?Recoinnenvery vagy a fastboot romot?Nem tudom mi a különbség a kettő között.
-
Kátai
senior tag
Ha nem tudom felvenni a telefont amikor hívnak,akkor hol lehet beállítani hogy küldjön automatikusan egy üzenetet a hívó félnek?
-
Kátai
senior tag
Jelenlegi global stabil romra, zárt bootloader mellett, lehetséges másik romot felrakni(pl.újabb globalt)?
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Az a baj,hogy nem sikerül.Az itt leírtak szerint csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Meg volt a:
bl nyitás
twrp telepítés
root
de azóta ha a telefont a pc-hez csatlakoztatom akkor (win 10) nem látja a telefont.Ötlet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest