- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
válasz
szupermacs #16 üzenetére
A nehézségi fokozatot is külön játéknak számolták.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
flash-
veterán
számomra az a furcsa hogy nem sikerült még feltörni sem a ps4-et,
továbbá van néhány első osztályú pc játék amik nem most jelentek meg(Just Cause 3, tehát a Denuvo-T) és azokat sem siekrült.ha azt nézzük iyen az IT történetében nem igazán volt.
feltörték a ps 1-2-3at, minden első osztályú pc játékot,vajon a hackerek maradtak le ennyire?
mert nem igazán volt eddig erre példa hogy lemaradtak volna, mindig partyba voltak a fejlesztőkkel -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kriszpontaz #38 üzenetére
Áh, ennél rosszabb a helyzet. Volt ugye a sikeres Genesis / Mega drive. Ahhoz kijött a 32x kiegészítő, aztán kijött a CD kiegészítő, majd erre kijött a Saturn. A legelvakultabb fanok is azt mondták már a 3. elég nagy összegű kiadásra, hogy elhúzhat a SEGA a búsba. A Dreamcast jó lett volna, de ahogy az előző kommentemben is írtam a játékok 70-80%-a port volt, vagy PC-ről (ugye Windows CE futott a Dreamcaston), brutál módon lebutítva, vagy arcade gépekről, volt hogy egy az egyben portként, ami otthoni konzolként akkor már élvezhetetlen volt (bár voltak nagyon jó portok, ezeket tipikusan a SEGA csinálta, lásd Crazy Taxi, Virtua Tennis, stb... ). És voltak nagyon jó játékok a DC-re (Sonic Adventure, Shenmue, ami hihetetlen módon megelőzte a korát, Metropolis Street Racer, aminek a folytatása lett a X-es Project Gotham Racing és lehetne még sorolni), de ezek nagyon kis számban voltak a használhatatlanokhoz képest. Ezzel szemben a Sony öntötte a pénzt a PS2-be, ami azt is jelentette, hogy nagyon sok kiadót meggyőzött, hogy írjon rá játékot (bármennyire is szívás volt a PS2-re fejleszteni), így ott meg minőségi játékdömping volt (bár mondom, az akkori PS2-es legjobb játékok meg se közelítették a DC-s legjobbak színvonalát).
Eladó: fém Orea v2 MK2 + negotiator: https://hardverapro.hu/apro/orea_v2_mk2 | üveg April brewer: https://hardverapro.hu/apro/uveg_april_brewer
-
Skillet
addikt
válasz
Cathfaern #36 üzenetére
A saturn szívás után a dreamcast bukta ki is fektette a SEGA-t. Sajnos.
Amúgy a dreamcast nem volt rossz, mai napig van egy működő darab a polcon... szerintem az elején hasított is, csak aztán kinyírta a ps2/xbox páros.
Valahogy rosszkor jelentették meg. A többi gép fejlettebb volt nála.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Cathfaern
nagyúr
Ezzel csak az a baj, hogy a konzolok eladása veszteséges az első kb. 5 évben. Tehát ha hamar feltörnek valamit, akkor abba belebukik a konzolgyártó. Pontosan ez történt a Dreamcasttal, kb. fél évre rá hogy kijött feltörték, ráadásul úgy, hogy hardvermódosítás se volt szükséges hozzá (jó az irdatlan mennyiségű használhatatlan PC port meg az irdatlan mennyiségű nem túl élvezetes arcade port, és emellé hiába iszonyat jó, de kevés exkluzív játék se tett jót a gépnek).
Eladó: fém Orea v2 MK2 + negotiator: https://hardverapro.hu/apro/orea_v2_mk2 | üveg April brewer: https://hardverapro.hu/apro/uveg_april_brewer
-
pomorski
őstag
válasz
davidsone #32 üzenetére
Amennyire én tudom csak sietett át a sínen, hogy elérje a közeledő villamost, illetve az ne üsse el őt. Közben kiesett gép a táskájából, amit nem tudott már felvenni, mert azzal veszélyeztette volna a saját testi épségét. Valahogy így történt. Kellett a szerencsétlennek elmenni Pestre.
-
Vladi
nagyúr
Akkor ez abszolút csúcs! Csodás.
Viszont ma már kit érdekel?
il sole non sorge più ad Est!
-
törölt tag
Azt hittem a warez tiltott a PH!-n
-
-
cbmfan
senior tag
ha már bukott konzol, Amstrad GX4000. összesen 27 játék jött ki rá, bukás oka pedig az, hogy olcsóbb volt egy CPC. játékok töredékáron voltak kazettán CPC-hez mint konzolhoz cartridge-en.
(ennek ellenére van egy dobozos szekrény tetején
)
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
emelhu
aktív tag
Ez az egyik ismérve a jó titkosításnak ill. védelemnek.
1./ Olyan költséggel lehessen feltörni, ami nagyobb a töréssel szerezhető értéknél (részben igaz lehet ez is, de nem fontos most nekünk).
2./ Mire a feltörés sikerül, addigra veszítse el értékét a titok. (na ez a 20 évvel már bejött) -
davidsone
addikt
kemény. PS4 mikorra várható?
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
madgie
titán
válasz
kriszpontaz #13 üzenetére
Éstélleg
-
-
-szp-
aktív tag
És a Motorola 68EC000?
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
HyP3b0y
senior tag
Nem kötekedni akarok, de nem lehet pont azért tartott ennyi ideig feltörni, mert sikertelen volt az eszköz és igény sem volt rá?
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
A Yamaha YMF292 (a hangchip) az valóban 32 csatornás, de nem tudok róla, hogy bárhol is 32 bites lenne (különösen nem a benne levő DAC, amire a szövegkörnyezetből asszociálhatnánk).
A tej élet, erő, egészség.
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Én is szerettem nagyon, pláne a Tankos játékot
Na meg voltak a 100in1 kazik
(amiken tényleg 100 játék volt).
Persze ott voltak a 1000000 in 1 meg ilyesmik is. De kb 5 játék volt rajtuk a többi csak más színű volt XDPremium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
madgie
titán
válasz
szupermacs #7 üzenetére
A Megadrive nem volt sikeres?
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #7 üzenetére
Sárga kazis nintendo copy?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
kriszpontaz
veterán
válasz
cinemazealot #5 üzenetére
Egy jó ismerőse (Magyarországról) küldte el neki a CD olvasót.
-
És ha jól értettem, ebben is benne voltak a magyarok (3:40 körül említi).
-
cheatergs
senior tag
Tegyük hozzá, h húsz év alatt nem hiszem, h látványosan sokan, nagy erőfeszítésekkel próbálkoztak volna a feltörésével.
Am én úgy tudtam, a Jaguar lett kifejezetten sikertelen.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
szupermacs
veterán
Kemény!
-
-szp-
aktív tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
kriszpontaz
veterán
A Sega Saturn konzolját talán senkizártnek sem kell bemutatni
Új hozzászólás Aktív témák
it A konzol a maga idejében nem lett átütő siker, de jelentős rajongói táborral rendelkezik a mai napig. A másolásvédelmet kijátszani három évig tartott.