Új hozzászólás Aktív témák

  • hdsentinel

    őstag

    válasz liksoft #2248 üzenetére

    Természetesen nem jó és nem elfogadott, legalábbis az én véleményem szerint nem (sem).

    Személy szerint engem az bosszant fel, amikor a jól megírt, működő, hibátlan, tesztelt kód valahol mégsem azt adja kimenetként, amit elvárnánk.

    És ilyenkor derül ki, hogy "ja, az Intel driver 10 évig jó adatokat adott vissza, de most kijött az verzió (amire sokan rávetik magukat), ez pedig teljesen megkergült és meghülyíti a programokat". Ilyenkor nem mindenki néz utána, tér vissza jól működő driver-re és/vagy frissíti a programot hanem esetleg elkönyveli, hogy hibás....

    Vagy amikor a Microsoft egyik pillanatról a másikra kivesz bizonyos funkciókat az újabb Windows-ból és emiatt az, ami 10 évig MINDEN Win alatt működött (Win98, NT4, 2000, 2003, XP alatt) az hirtelen nem használható.

    És még sorolhatnánk, nem beszéltünk az agyon-integrált, agyon-tuningolt rendszerekről, más szoftverekről, esetleges szoftver-inkompatibilitásról. Nagy cégeknek (ld. Intel) sem egyszerű (sőt) minden lehetséges hardver és szoftver kombinációt megnézni, letesztelni.

    Ha én (mint fejlesztő) hibázok, annak vállalom a következményeit, de bizony vannak olyan dolgok, amiket nem lehet befolyásolni.

    Hard Disk Sentinel - Merevlemez ellenőrzés és meghibásodás megelőzés - www.hdsentinel.hu

Új hozzászólás Aktív témák