Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    válasz hdsentinel #1675 üzenetére

    Tegnapelőtt ezt írtad:
    Egyáltalán nem, mint ahogy Nálad is látható: ha az áthelyezés nem történik meg valamilyen okból, akkor ez áthelyezési kísérletet jelent csak, ilyenkor csak ez
    a számláló növekszik és az értékelés jelzi, hogy "a vizsgált terület hibátlan".

    Azaz akkor is kísérlet, ha a vizsgált terület hibátlan. Amit nem értek, hogy akkor ha egy szektor gyenge, a drive megjelölte, a current pending sector-t is növelte, akkor ez egy komolyabb esemény, mint, az, hogy megvizsgálta, de rendben volt, de itt mégsem nőtt a reallocation event count.
    Egyre inkább úgy látszik, hogy a speciális, Lenovo-s firmware sajátossága ennek az értéknek a kezelése, tekintve, hogy a többi firmware ezt az értéket nem is "közvetíti". Én mondjuk nyomasztottam a szervizt, hogy próbáljanak ők is utánakérdezni, de inkább cserélik a HDD-t.
    Tekintve, hogy hamarosan megszabadulok a Seagate-től, be is fejezem a téma további boncolgatását (gondolom a Te, és a többiek nagy örömére...).

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák