- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Momo
tag
Attól még, hogy egyes hálózati elemeket egy bizonyos gyártó szállít (amit esetleg nyílvános pályázattal nyert el) még nem biztos, hogy a hálózat minden elemét ez a bizonyos partner szállítja. Az pedig, hogy a hálózatot milyen elemekből építjük fel az üzleti titok, és a céges szabályzat szerint nem hozható nyílvánosságra!
A leállást nem a huawei eszközei okozták. A témát én is zárom részemről, a postommal csak azt szerettem volna cáfolni, hogy a leállást emberi mulasztás okozta! -
tonerz
aktív tag
-
kurtuzov
senior tag
Nem tudom mennyire oldották meg a problémát, de ma már nem szakadozott egy hívásunk sem.
-
Juliuska
senior tag
A közleménnyel ellentétben, tegnap a 6. kerületben sem volt mobilnet
-
Dr.Momo
tag
A leállást nem emberi mulasztás okozta, hanem egy (vagyis kettő) hálózati berendezés hibája!
Hiába van mindenen redundancia, az ellen nem tud még a legkomolyabb hálózat sem mit tenni ha egy redundáns eszköz mindkét lába egyszerre áll meg szoftver hiba miatt. Ez nem a szolgáltató hibája, hanem az adott eszköz beszállítójának a sara. De sajnos / szerencsére az ilyen hibákból csak ritkán lesz olyan amit az ügyfelek is tapasztalnak. Ez a mai sajnos ilyen volt pont azért, mert az n+1 redundancia is kevének bizonyult.
A hozzáértő kollégáknak köszönhetően ez a kiesés csak rövid ideig tartott és nem hosszú órákon át. -
sanyi0627
senior tag
Nekem sem volt jó ma.
Viszont mikor helyrejött ment a mobilnet ugy hogy elfogyott a havi kerettem. -
Mondjuk azért nem árt, ha tudom, hogy a hálózat szart be, és nem a telefonom kell falhoz vágnom..
És mondjuk aki épp a céges előfizut nem tudja használni is legalább tudja, miért nem megy egy mobil se.Plusz talán nem próbál ügyfélszolgálatot hívni 3000 ember, hogy érdeklődjön.
Nem feltétlen okoz traumát mindenkinél 1-2 óra kimaradás, de jó tudni, hogy mi a gond.
-
Keem1
veterán
6. kerület, egész nap használtam a céges Red-et, szerencsére nem tapasztaltam problémát, pedig vagy 2-3 órát telefonáltam a nap folyamán. Valószínű, több lokális gócnál lehetett gond, mintsem egységes leállás.
-
tonerz
aktív tag
Nekem is délután netezés közben egyszer csak megállt minden mind a két kártyámon.
Hirtelen azt hittem hogy a telefon feküdt meg.
Valószínűleg frissíthetek valamit, mostanában ez nem mindig sikerül megfelelően -
enginev3.0
félisten
Észrevettem, meg azt is, hogy kaptam tőlük(?) egy kamu tartozásom van emailt ...
-
bul07
nagyúr
Most nem azért de itt a Román határ mellet is volt egy olyan órás Mobil nett kimaradás
-
Ezt miért kell megírni? Nem vágom. Ekkora dolog?
-
Nem csak a fővárosban. Győr-Moson-Sopron megyében is gondok voltak/vannak, és ezek alapján gyanítom máshol is előfordulhatott.
-
juliabrilke
veterán
Sima ügy.
Egy kis pletyka, amit utána cáfolnak, meg egy leállás (állítólag fejlesztés miatt)
Csak azt akarják, hogy törődjenek velük. -
bhonti
aktív tag
Megkezdték a kivonulást
-
rodrigez
senior tag
Vagy a Voda így tesz be a 100 milliós büntetésért
-
HXY
addikt
Nekem tegnap 17-18 óra körül Újpesten jött olyan SMS-em hogy nem fogadott hívásom volt.
WTF gondoltam magamban, mivel végig be voltam kapcsolva. -
Chrys_
addikt
Ekkora kiesés nem biztos, hogy egyszerű technikai hiba. Inkább emberi mulasztás lehet mögötte. Ráengedtek a rendszerre valami gyakornokot?
Új hozzászólás Aktív témák
it A telefonos ügyfélszolgálaton megerősítették, több kerületben is akadozik a szolgáltatás, de már dolgoznak a hiba javításán, sőt, egyes helyeken már helyre is állították.
- Futás, futópályák
- Fűnyíró topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest