- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz Dare2Live #11 üzenetére
Kíváncsi leszek én is mit hoz ki a gsmarena endurance rating-je. A Zenfone 8-am siralmas időt tudott nálam pedig abban csak 1 db X1-es mag volt, ebben meg rögtön kettő is. Jelen pillanatban egy SD865/870 bőven hozza amit kell, nem is igazán kellene telefont cserélnem, de két Nexus és három Pixel után kellene ez a negyedik... P5 tavaly kimaradt és attól félek idén is a SoC lesz amin elhasal a teló.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
Gyenge CPU? Mihez képest? Apple Bionic-hoz képest igen ha a számokat nézzük, egyébként meg így elsőre tesztek alapján vhol SD865/870 és az SD888 között van a teljesítménye ráadásul nem olyan gyászos az üzemidő sem mint amit vártam a két X1 mag miatt. Napi használatban semmivel sem érződik lassabbnak a zasszony P4a 5G-je (szevasz SD765G!) az én SD865-ös Op8T-mhez képest, innentől fogva teljesen felesleges a teljesítményhajhászás. Használtam Zenfone 8-at pár hétig, tény és való nem kérdezett ha dolga akadt a CPU-nak, ellenben jóval melegebb volt és az üzemidő is elég tré volt. Szóval inkább egy "lassú" és takarékos CPU mint egy SD888 szintű cucc... SD888 után üzemidőben megváltás volt az SD865, a teljesítménybeli különbséget meg nem nagyon érzem.
-
K82
őstag
Annyi hátrányod lesz h Európában nem fogják garanciáztatni a telót ha valami baja lesz és nem EU fejes lesz a töltő (bár úgysem kapsz mellé, szóval tökmindegy), 5G sávokban is lehet eltérés (jelen pillanatban szintén kb. mindegy). Ettől függetlenül itthon is ugyanúgy tudod használni mint a Nagy Pocsolya túloldalán, Neked kell mérlegelni h az a kb. 30e Ft difi megér-e ennyit a német beszerzéshez képest.
-
K82
őstag
Kicsit túlzóak az elvárásaid úgy h csak nyolc országban forgalmazzák hivatalosan a telefont. Mire vársz el magyar supportot ha nem lehet kapni? Majd pont a mi kis utolsó káeurópai koszfészkünkben lesz Google szerviz...
-
K82
őstag
Elfelejtetted a sales tax-et, ami államonként eltérő. Nettó 599$ a teló, mire kézhez kapod durván 6-9%-kal lesz drágább (anno a P2XL is 849$ volt de mire kifizettem lett belőle 902). Plusz ha nem zsebben jön be, vám + áfa...
-
K82
őstag
Hacsak nem lesz itt is olyan bug mint a 2XL-nél. Hiába tudta a 18W-os gyorstöltést, 20°C alatt 10,5W-os tempónál megállt. Ha gyorsan kellett bele a delej télen reggel nem a konyhában kellett ráraknom töltőre hanem a hálóban...
-
K82
őstag
Lehet h mini, de 4000 mAh-s akku volt benne. Az SD888 lett volna a lényeg, az SD865/870 pároshoz képest bő 10-20%-kal kevesebb üzemidőt tudnak produkálni az ezzel szerelt telók. A gsmarena endurance rating-je meg pont ezért jó mert a használati szokásaim nem nagyon változnak, az ott megadott értékek pedig viszonyítási alapnak tökéletesek arányaiban. És direkt nem SoT-ot írok, mert ahogy Te is írtad, ami Nálad 6.5 óra az másnál akár 8+. Kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki gsmarena-nál üzemidőre, egyedül ez tart vissza egyelőre a vásárlástól.
Szóval mindegy lett volna mire váltok P4XL-ről, bármelyik SD888-as telóval nem lettem volna sokkal előrébb, de a OP8T-nél azért érzem azt a 100+ órás értéket...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest