Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • JordyG

  tag

  Az amerikai gazdaság lefelé tör a gödör alját sem látják. Donáld kacsa haza akar telepíteni mindent, de miből? ...kifogja fizetni? Azok a munkanélküliek akik naponta ezrével szaporodnak. Vagy a cégek akik sok százalékban estek vissza.

  Hangzatos szavak. (de van e mögötte tartalom???)
  // Amerikát ismét a világ gyártási szuperhatalmává tesszük. \\
  Eközben adókat vetne azokra akik Kínában foglalkoztatnak embereket. Ők vagy vállalják a büntit, vagy megszűnnek, mert az otthoni béreket nem tudják vagy nem akarják megfizetni.
  Aztán majd ha amerikában készül minden, akkor vajon milyen ára lesz? ...nem anyagiakra gondolok. Azért a tech és egyéb iparnak vannak ám negatív oldalai is. Ott hogyan akar elszámolni és beadni nekik. Mert éljenzés csak addig van amíg be nem települ valahová egy gyár és el nem kezdi ontani a káros dolgokat.
  Míg eközben: (Kínában meghal egy munkás, ki a fenét érdekel. /fogyóeszköz\ Na és, marad és lesz is elég, jön a helyére a következő. Aki örül, hogy van munkája.)

  ..........
  Eközben a bölcs vörös sárkány azon morfondírozik miközben rángatják a bajszát, hogy hogyan vegye fel az arannyal hímzett köntösét és melyik ágyast hívassa estére.

  A jelenlegi helyzetben még a szemhéját sem kell felnyissa, amerika könnyen bedarálhatja magát és páholyból nézi.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák