Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • sheratan

  titán

  Azért ez eléggé sántít.
  Rengeteg felesleges RAM valóban, csak éppen amikor jöttek a 6-8GB-os OP telefonok például, ki sem használta a szoftver a memóriát, nem is tudta kezelni, de azért a számháború miatt bele kellett tenni, hogy jó sok nyersanyagot pazaroljanak el tömeggyártásban.
  Belső tárhely? A legtöbb kínai cég az SD kártyákat erőltette éveken át, amikor másoknál meg beépített tárhelyek voltak.
  Nagy akksi nekem az Asus telefonokból rémlik, ami nem kínai, hanem taiwani.
  Bevágásmentes kijelző azért szép, mert minden telefon kijelzője bevágásmentes volt régebben, amíg a (már kínai kézben levő) Motorola be nem mutatta a notchot ;]
  Nagy képfrissítés Asus ROG, taiwani.
  Kijelző alatti ujjlenyomat az Qualcomm.
  Egynél több kamera HTC, taiwani.
  Gyorstöltés szintén Qualcomm.
  Mégnagyobb kijelző Samsung Note.
  Éjszakai fényképezés? Nexus/Pixel szerintem, azt nyúlták át, ahogy a szoftveres háttérmosást is.
  Óriási zoom az Light amúgy, de telefonban valóban az Oppo alkalmazta először (és nem a Huawei, mint sokan gondolják valamiért).
  Matt hátlapja volt a legtöbb telefonnak régen, mielőtt pont a Meizu és Xiaomi behozták a csillogós fényes műanyag hátlapokat :)
  Vezetékmentes visszatöltés a Wireless Power Consortium fejlesztése, a kínaiak csak beletették egy telefonba, ahogy a Samsung is.
  Kávamentesítés az Sharp Aquos.

  hypno skate: És az amúgy megvan, hogy például az iránytűt ugyan felfedezték, hogy van egy az anyag, ami befordul irányba, de semmire nem tudták használni, amíg az arab kereskedők el nem vitték magukkal és rá nem jöttek az alkalmazásaira? Hasonlóan a puskaporral. :N

Hozzászólok Aktív témák