Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Magyarországra kikor érkeznek el ezek a jó kis házak. Volt egy nekem tetsző még multkor 60$ és még a mai napig nem is lehet kapni
De a ház az prímán néz kiNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
D.Orion
veterán
A ház maga gyönyörű. Az előlapról nekem is azonnal Darth Vader jutott eszembe, mosolyogtam is egyet mikor olvastam a szövegben, hogy a cikkírónak is ez a véleménye.
A táp elhelyezés nem tetszik, de ez legyen az én személyes problémám. Ezen kívűl nekem nagyon bejön a házikó. Szerencse, hogy a feketével a piros led jobban mutat, mint a kék. Batár nagy és lassú, halk(remélem) ventilátorok.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
nagyon frankó kis cucc
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
szuper-t
őstag
rögtön rámtört a HL" érzés
el tudnám képzelni a mostani dana gépházam helyett -
yakuza.tora
addikt
Korrekt, korrekt, de nem cseréleném el a HAF932-es házamra!
Alléz Olympique de Marseille!
-
BullKoxa
őstag
Jól néz ki meg minden ,De inkább vennék egy Haf 922-t.
-
szuper-t
őstag
válasz yakuza.tora #6 üzenetére
HAF932
nem is csodálom szellős a picike bár a piros engem nagyon zavar benne( -
Geönczy
aktív tag
Azért azt, hogy "könnyen elfér" benne az 5970-es megnézném.
Mert az én Stacker 830-ban(mely cirka 63cm hosszú) az 5870-es mellett még 6cm marad szabadon."vagy legalábbis a Herkules című Disney-rajzfilmből"
Nagy szöveg. De belegondolva meg szomorú, hogy itt tartunk... -
whiz
aktív tag
Hááát nem tudom... szerintem ronda.
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
hejesírásó
senior tag
90 dodóért sztem jó vétel.
-
Puma K
nagyúr
Első képet elnézve nekem a Silent Hill-ből az a fura sisakos nem túl barátságos izé jutott eszembe Mondjuk a háznál nem záródik össze az alján
(vagy legalábbis a Herkules című Disney-rajzfilmből)
Na ja... kezdünk amerikaiasodniNekem igazán az tetszik benne, hogy fekete szinte minden hol
Ha lenne lovetta akkor vennék festéket és befesteném az én kis CM 590-nes dögömetHmmm majd egyszer ha sok pénzem lesz (mint a mesében...) veszek egy HAF932-tes házikót
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
macilaci78
nagyúr
Nekem nem tetszik.
Viszont én csak 4db külső meghajtókeretet számolok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hejesírásó
senior tag
a fehér lapátok a ventin kifejezetten jól áll a házikónak.
-
atti_2010
nagyúr
-
törölt tag
Nekem is rögtön darth Vader jutott eszembe róla és nem Hades... és nem tetszik....
-
törölt tag
Anélkül az idióta előlap nélkül még ki is nézne valahogy.
-
atti_2010
nagyúr
válasz yakuza.tora #17 üzenetére
Recom powerstation a neve es hamarosan megveszem, egy link:
[link]1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Vassili
tag
Nagyon faja kis ház! Nem is találtam benne semmit így hirtelen ami negatív!
-
_Voyage_
aktív tag
Nagyon ronda, és képekről ítélve nagyon gagyi is anyagát tekintve.
1/10 pont, maximum, jószívvel...- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
Hallottam.
Értelmezni tudtad-e, amit írtam?
Segítek, újra bemásolom:
és képekről ítélve nagyon gagyi is anyagát tekintve.Tudod, kép, ami a cikkben is volt. Anyag: amiből van a ház, általában műanyagok és fémek.
Elég csak megnézni a ház tetejét, a nagy büdös semmibe ki van lyuggatva két ventinek hely. Jobb házakon ott általában műanyag tető van, ami alatt van ventihely. Így a nagy semmibe elég ritka a lyuggatás. Még jobb helyeken(lian li, silverstone) nem lyuggatnak, hogy süvítsen a venti, hanem kivágják az egészet.Itt egy nzxt ház teszt, nem rossz, de köze sincs egy 35.000-es lian li-hez akár, semmiben: [link]
Zár nincs rajta, amit egy ilyen könnyen nyitható ajtós háznál nagyon hiányolok.
Rendes oldallap rögzítés nincs megoldva(rendes alatt pl silverstone rv01-et, stacker 830-at értem), belül minden fekete, a ventik közepe ok, hogy fehér, de a hdd/odd rögzítőkön a fehér középgomb gagyi.
Számomra a fekete belső festést leszámítva egy olcsó, kínai ház hatását kelti bennem. Ráadásul a képről ítélve a lemezek is nagyon vékonyak, kellőképpen zöröghetnek, és gondolom jól fognak nyekleni-csuklani...[ Szerkesztve ]
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
törölt tag
Azért az anyagot minősíti, hogy 6,95kg ez a házikó, szóval nem túl vastag anyagból van.
Ráadásul a méretezésében sincs semmi extra. Az 501mm mélység kevesebb, mint pl egy CM690-é (525mm), pláne egy Chieftec WH-02 540mm-éhez. Utóbbi már anyagból van, táp nélkül laza 11kg.
Szóval ez az NZXT azért nem egy nagy eresztés...
-
z00li
senior tag
Valamiért nekem sem jön be.
-
atti_2010
nagyúr
válasz yakuza.tora #25 üzenetére
Nagyváradi vagyok, kb 18,500 Ft-ba jön ki, van egy tápegységem tőlük kb 2 éve használom kifogástalan , 9kilo volt forintban, akkor figyeltem fel a cég termekéire.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz #65675776 #26 üzenetére
"Azért az anyagot minősíti, hogy 6,95kg ez a házikó, szóval nem túl vastag anyagból van."
Bizony, kb. papírvastagságú lehet ... a jelenlegi kuckóm egy ThermalTake Xaser VI VG4000BWS, üresen 18kg, na ebben van anyag rendesen. Ráadásul túlságosan nagynak sem tűnik ez a Hades, ennyi pénzért biztos nem ilyet vennék ..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez a ház több sebből vérzik.
A legnagyobb gond vele, hogy el fogják adni, és megéri gyártani. Gémerek előnyben."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
szuper-t
őstag
válasz yakuza.tora #17 üzenetére
így már érdekelne 1
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szvsz. ronda és drága, de "nagggyon gémer" !
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
syC
addikt
Sima codegen 2 fekete lemezzel az elején
•
-
LGLuke
őstag
Én csak azt nem értem, hogy miért jó a ház tetejére tenni a kimeneteket.
Pendrive esetében nem vészes, mert az stabil és nem hajlékony, de ha fényképező, külső HDD vagy telefon USB kábelét csatlakoztatom gyakran ilyen házhoz, akkor ott hamar kontakthibás kábelekkel találhatom szemben magamat, főleg, ha 1-2 alkalommal még valami rá is segít és megtöri a kábelt.Nem lenne ez rossz ház, bár én a konzervatívabbakat szeretem, viszont a fekete szín az bejön.
A ház tetejére viszont hülyeség ventilátor rést tenni szvsz. Amennyiben kevés ventit használsz, mert csendes gépet szeretnél, ott lazán beszáll a por, szűrő ide vagy oda.
Itt meg ugye csak az egyik helyére tesznek alapból, másik helyen vígan porosodik a ház.Egyébként én beérném egy sima szabványos elöl-hátul 1-1 12cm-es vintihellyel.
Ha nem szervert akarok építeni, szinte felesleges is több. -
kelzsoca
félisten
Most a görög mitológiából az összes isten nevével jön majd ki ház?
-
Chrys_
addikt
Azért elég ronda a tetején a ventik rácsa... ez jobb (most egy kicsit "hazabeszélek" ):
ez jobb -
.LnB
titán
Gondoltam írok, hogy másoknak ne legyen esetleg ilyen problémája. Ebbe a házba egy Artic Cooling Freezer Xtreme 2 hűtő, az oldallapi ventilátortól nem fér be. (Én leszedtem a ventilátort!) És a ház anyaghasználatban hagy némi kívánni valót maga után. Bár marha jól mutat És nagyon nagyon jó a hűtése!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lekvarle
csendes tag
Valaki nem szabadulna meg egy ilyen háztól?
Már régóta keresek egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Total Commander
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programozás topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja