Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Uuser #7252 üzenetére

    Igen, MIUI-t használok tegnap este óta.
    A srác megcsinálta hozzá a GPS javítást: GPS_Fix.zip. Annyi hogy nem szabad egy körben feltolni rá, hanem először a rom, restart, go twrp, majd mehet a fix.
    Nem csináltam factory resetet telepítés után, de asszem talán első indításkor lefagyott (ezt a SU-s root + RicDefeat miatt csinálja amúgy szerintem, mert amikor preroot romot csinálok, akkor is elő szokott fordulni), volume up + power végül megoldotta. Második indításra szépen be lehetett konfigurálni.
    Az AROMA installerben lehet választani hogy a stock miui appokat kéred, vagy amit ő ajánl, mindent miui-sra változtattam, kernel is stock, launcher is.
    Mivel nem csináltam, nem tudom hogy mi lett volna, de nekem WSM + MI-Tools is van, és működik is.
    Egész nap azt használtam, 73%-on van az akksim úgyhogy BT ment reggel 7 óta, kb 3 óra GPS is (Traffi Hunter) és egész nap 4G hálózaton függtem ahol volt, 2G és 3G-n az autópályán. Kijelzőt nem sokat nyomogattam, de volt pár hosszabb hívásom is.
    Nekem teljesen használható, amit az XDA-n leírtam, azok megvannak de ettől még simán élhető a rom. :)
    Ráadásul vagyula cimborával beszéltem és azt mondta javítja benne a nyelvi cuccot és ha leteszteltem és jó, kiteszi a miui.hu-ra hogy mindenki elérhesse.
    Én pedig áttolom a ruszki cimborának, hogy a következő releaseban legalább a magyar nyelv fullos legyen az orosz mellett. :)
    Szóval ha azon gondolkozol hogy feltedd-e, szerintem nyugodtan. Annyi hogy v5-ös, de ez nekem egyelőre előny. :K A magyar sporttárs is melózik a WiUI-n, de ő már V6-ra tervez, eredetileg azért tettem fel az oroszt, hogy az övének tesztelésében tudjak segíteni. A MI2-esemre V6 kerül, de nem nagyon rajongok érte továbbra sem, de valszeg úgyis az lesz a jövő.

    Update: a GPS kb: 5 mp alatt talál műholdakat, arcom leszakadt. :C

    (#7255) marilllyo
    Nem bubisodik, nem torzít, csak úgy kopik és karcolódik hogy néhány hét után kb. mintha maszatos lenne az egész felülete. :) Szóval jó cucc, csak nem tartós. Vagy az én zsebemben van az átlagosnál több por. :N

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák