- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERipley
tag
"Amikor 2, majd 8 megapixeles telefonom volt, akkor nem is ütköztem volna meg ezen."
Nem a megapixel számít (legalábbis nem az, hogy 8, 20 vagy 97,5) hanem, hogy egy körömpiszoknyi képérzékelő lapkára érkezik az adat (fény) egy nevetségesen kicsi nyíláson keresztül, ami legtöbbször még csak nem is üveg.
Megfelelő körülmények között a Z2 is k@rva jó képeket készít(het). Ha süt a nap, tágas a tér, nincs ellenfény és/vagy van elég türelmed kísérletezgetni. Este, beltéren, mesterséges megvilágítás mellet meg olyanokat, mint.....mint egy mobil. Ami egy univerzális, mindenre kitalált, mindenből egy kicsi. Fényképezőgépből is egy
kicsi.Az hogy 200 ezer (volt) egy ezerféle dolgot tudó masina, nem azt jeleni, hogy mindent célgépként kezel.
pl. egy jó diktafon 100-150 ezer Ft. Ezt a szintet nem várhatod el. Ha minden úgy működne, mint a High-End cuccokban, egy jó mobil lenne vagy 3 milla.Természetesen nekem is voltak elvárásaim amikor a Z2-öt vettem, de kicsit sem lepődtem meg amikor borult időben, bent a lakásban ótvar képek gyülekeztek a kijelzőn.
Használtam 40 e. forintos telefont és....van különbség na. Egy kicsi.
[ Szerkesztve ]
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest