Új hozzászólás Aktív témák

  • kovik1989

    csendes tag

    Sziasztok!

    Múltkor szervizben volt a telefonom, mert még az a széria volt, aminél bevillant a vaku fényképezéskor, meg a csatlakozó fedeleknél is volt valamimert rengetegszer jelezte, hogy csukjam be a fedelet. Na de ezeket meg is csinálták.
    Úgy mellékesen ráírattam a papírra a szervizessel a T-nél, hogy a recsegő hátlapot is nézzék meg. Mert recsegett a memória kártya foglalatánál már kicsit erősebb megfogáskor is. Nem volt olyan nagyon zavaró, de idegesített.

    Aztán egy hétre rá visszakaptam a telefont, a hibákat kijavították, egy csomó tétel volt a szervizes papíron, szóval alapvetően rendben volt a dolog.
    Viszont a hátlap még mindig recsegett. Jobban megvizsgálva a készüléket, feltűnt, hogy most már nem is csak egy helyen, hanem a sim kártya tartónál is néha pattanó hangot ad ki. Na jó, gondoltam bemegyek megint a T-hez, elmondom az ottani embernek mi van, és meglátjuk mi lesz. A szervizes el is küldte, mondta hogy elég gáz a dolog, meg ráírattam a papírra, hogy vizsgálják be a telefon vízállóságát.

    Ma megjött a telefon, ugyan olyan recsegő hátlappal mint mikor elküldtem. A telefon tiszta kosz és ujjlenyomat volt, kb egy hét alatt nem koszolom így össze. Mindezen túl mivel a hátlapra még nem is volt időm fóliát tenni a két szerviz között, megláttam a hátlapon egy egészen hosszú karcot, ami ugyan nem mély, de komolyabb mint a hajszál karc.
    És persze kaptam egy szakvéleményt, mely ezt tartalmazza:
    A készülék kialakításából adódóan, erőteljes deformáció hatására recsegő hang hallható, mely rendeltetésszerű használat mellett a készülék megfelelő működését nem befolyásolja. Ez minden típus azonos készüléken megfigyelhető, ezért a szervíz érdembeli javítást nem végzett. A jelzett probléma a készülék víz-, és porállóságára nincs hatással.

    Tehát leszarják az egészet, és tartok tőle nem is vizsgáltak be semmit, csak rámondták hogy rendben van.
    Tudok ilyenkor bármit is tenni? Vagy törődjek bele, hogy még jobban recseg a telefon hátlapja, és még össze is karcolták? Van valakinek valami ilyen jellegű tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák