Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz CabalX #1074 üzenetére

    Álljon meg a verekedés fiúk!

    1., Legyen kedves egy tulaj megnézni és megerősíteni a garancia papíron írtak alapján, hogy ugrik-e a garancia ha leveszi bárki is a "vasalt" fóliát. Szerintem nem, de ez csak tipp.

    2., Fóliára fóliát tenni szerintem végtelenül nagy butaság, hiszen ezárt van a gyári "vasalt" fólia, hogy megóvja a készülék üveg felületeit. A Z-nél úgy volt, hogy amikor a tulaj bevitte a készüléket és kért egy fólia-cserét, akkor megnézték, él-e még a garancia, és ha igen, szó nélkül ingyen kicserélték. (Lehet, hogy indokolt esetben csak, de akkor is ingyen csere járt a kemény fóliára garancia idő alatt.)

    3., Ennél nagyobb öngólt nem rúghatott volna a Sony, ha tényleg csak a kijelzővel együtt cserélné a fóliát. Kizártnak tartom ezt a pazarlást.

    Szóval ha az első pontra valaki érdemben tudna felelni, az sokkal közelebb vinne minket a többi kérdés megfejtéséhez is. Illetőleg ha valaki sokat forog a WestEnd-ben vagy bármelyik Sony bolt környékén, igazán megkérdezhetné, hiszen nem egy ördöngős dolog. Én sajnos Szentesről nem tudom ennyire egyszerűen megkérdezni. Errefelé nincs Sony bolt. :(

    soldier2:
    A Padfone2 tabjára az orrom elött tette fel a Speedshop-os gyerek szárazon, 2perc alatt a fóliát. Ha pedig nem vizes fóliát vízzel teszel fel, állítólag csúnya lesz.

    tylerddd:
    Vagy csak beszerzik 100körül/alatt, Te meg megveszed ott drágábban, meg még a kódot is, tehát jó sok pénzt ott is hagytál egyből.

    botka:
    Remélem csak április 1-re gyakorolnak.

    Wajk:
    Hopp-hopp. Bocsánat, valahogy átsiklottam felette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák