Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    Ma is csodálatos hozzászólásaink voltak. Érdemes olvasni a a topicot. Aki mégsem tette összefoglalom röviden.
    Ma megtudhattuk, hogy a chrome olyan mint a ribanc cicababa barátnő - mindenki megdugja, de akkor is megbocsátunk neki, mert szép :)) aztán lassan kezd leesni hogy ez az új, nagyon ügyes marketinggel terjesztett launcher mégsem olyan nagyon jó, csak ügyesen kihasználták az egységsugarú felhasználók telhetetlenségét, hogy olyan dolog ami meghívós az csak jó lehet és kell, nehogy kimaradjak már belőle. Mindenesetre ügyes húzás, bármilyen is maga a launcher.

    Aztán újabb tokok, fóliák és tokok bukkannak fel miközben kiderül max csak a bányába kell, mert normál használatnál nem esik baja (ami valóban így is van) - max még esetleg homok(ozó)ban használni sem érdemes. Egynemű párkapcsolatban élőknek is fokozottan óvatos használat javasolt ezek alapján ;] (Remélem sikerült elég finoman fogalmazni.)

    Csak jöhetne már valami történés ezzel a készülékkel kapcsolatban - CM, vagy 4.4 főzet (igen, nem 4.3 mert az amúgy is jön ota képében amit minden egysejtű fel tud tenni), vagy akármi csak valami komolyabb szakmaibb társalgást is lehetne folytatni már a telefonról mert szörnyű hogy a motorola defy mélyvíz topicot gondoltam pocsolyának, ez meg ahhoz képest sivatag.

    És ahogy lenni szokott, ez vélemény, akinek nem inge... :R (aki meg reagálni fog mossa is ki azt az inget előbb, legalább legyen tiszta :DDD )

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák