Új hozzászólás Aktív témák

  • SPEA

    aktív tag

    válasz counterbill #8167 üzenetére

    Hello!

    Köszi a tippet, de már végig rágtam... Próbálom tovább böngészni a netet..

    Többieknek:
    Leveleztem egy kört én is a Telenorral, hát a tipikus nesze semmi fogd meg jól válasz a frissítésekkel kapcsolatban...

    Érdeklődnék, hogy Sony Xperia SP telefonra mikor várható szoftver frissítés? Még augusztusban megjelent rá egy (bulid: 12.0.A.2.245) frissítés, azóta meg kijött még egy (a Sony hivatalos honlapjáról: Android version: Google Android 4.1 (Jelly Bean) Latest available software: 12.0.A.2.254 Release started: 2013-09-10) - http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-sp/
    Jelenleg még mindig a 12.0.A.1.157-es az egyetlen elérhető bulid a telefonon - ezzel vásároltam meg, frissítéskor az írja ki, hogy jelenleg a legfrissebb szoftver van a telefonon.
    Számos ismerősömnek akinek független, vagy épp T magenta színű operátorral rendelkezik, már elérhető a legfrissebb bulid.

    "Szia, a frissítés pontos dátumáról nem tudunk információt adni. Hamarosan elérhető lesz az újabb Android verzió, ami már 4.3-as lesz, a 4.2-es kimarad. Kellemes délutánt kívánunk!"

    :W

    Köszönöm a gyors reagálást! Igazából a kérdésem arra irányult, hogy a jelenlegi Android 4.1.2-höz tartozó, a Sony által kiadott frissítés mikor lesz elérhető? A Sony bejelentéseket igyekszem lekövetni (lévén, több termékem is van,favorizált márka), így a 4.3-as Androidról is olvastam már, de az is szerencsés ha még idén megkapjuk... De addig is jönnek a jelenlegi verzióhoz tartozó UP-ok.

    Nem ez a legnagyobb problémám, hogy milyen SW van a telefonomon, de ha már veszek egy új készüléket amit szeretnék maximálisan kihasználni, évek óta Telenoros ("Pannonos") vagyok, akkor igen rossz azt tapasztalni, hogy a 3 operátor közül az enyém igencsak le van maradva (kb. egy órája írt egy fórumtársam, hogy már Vodafone hálózatos telefonra is elérhető a korábban jelzett, 12.0.A.2.254 -es - Android 4.1.2-höz tartozó frissítés)

    "Sajnáljuk, hogy kellemetlenség ért a frissítéssel kapcsolatban. Egyeztettünk az illetékes csoportunkkal a frissítéssel kapcsolatban, az alábbi információkat kaptuk. Nemsokára elérhető lesz az újabb Android verzió, ami már 4.3-as lesz, a 4.2-es verzió kimarad. Kis türelmedet és megértésedet kérjük, köszönjük."

    :W

Új hozzászólás Aktív témák