Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz F1DO #1164 üzenetére

    " lehúzták hogy csak 60 Hz-es a kijelző"
    Ezt azóta publikálják amióta a OnePlus meglépte elsők között a képfrissítés emelését 90 Hz-re.
    Szerintem 60 Hz lehet, de nem látom eget-verő hiányát. Úgy olvastam, hogy valami trükkel pótolják az animációk gördülékenységét ill. gyorsaságát. Az első híresztelésekben ezért sokszor 90 Hz-re írták a frissítési rátát.
    Gondolom a Sonynál úgy gondolták, hogy inkább legyen energia takarékosabb. Nem volt még 90 Hz kijelzőjű mobil a kezembe, de állítólag a 120 és 90 közötti különbséget már emberi érzékszervekkel nem lehet megtapasztalni. A 90 Hz kijelző egy kicsit gördülékenyebb, de minimális a különbség, főleg AnTuTu 553537 pontú készüléknél. Amit viszont jól lehet látni, hogyha két készüléket egymásmellé tesznek, és úgy videózzák a kijelzőket, akkor a videón jól láthatni a különbség. A 60 Hz kijelző villog, de ez nem a kijelző hibája, hanem a kamera tömörítési szabványa (fps) miatt van. Szabad szemmel nem érzékelhető.
    Ennek az X1 ii a legnagyobb problémája az ára, ha 300 ezer Ft körül lenne, akkor még talán meg is venném, ami így is nagyon sok egy telefonért, de 410 ezer az már nagyon sok. Sokan temetik a Sony telefonokat, szerintem már eldöntötték, hogy státusz telefont fognak gyártani ugyan annyiért, mint a konkurencia. A hasznot nem a mobil részleg hozza már éveke óta a márkának, de ott vannak a piacon.

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák