Új hozzászólás Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    Szia Mindenki!

    Látom, elég sok kezdő van most itt az oldalon :K Nektek ajánlom az aláírásomban szereplő oldal kezdőknek szóló részét, a legtöbb kérdésre meg fogjátok találni a választ. Azért hoztam létre az oldalt, hogy a kezdőknek segítsen, mert emlékszem, hogy milyen volt nekem az elején. A számozás szerint menjetek végig a cikkeken (a kezdő-részen), és egy csomó minden érthető lesz :K Leírások képekkel, mi mire jó, stb. A Programok részben megtaláljátok azokat a programokat, amiket én használok. Egyik sem fogyasztja nagyon az akksit, és a Marketből letölthetőek.

    Remélem, hasznos lesz.

    Kelcike: A rootolással tulajdonképpen rendszergazdai jogokat kapsz a telefon oprendszeréhez. Ezen kívül van egy csomó progi, ami csak rootolt telefonon megy. A fenti oldalon van 1.6-hoz rootolás is (a haladóknak szóló részben). A GMail szinkronizálását is megtalálod :K

    izsmen: alsó linken FAQ, "Miért küld több részben..." olvashatod a megoldást.

    paralele: Töltsd le a Marketből a Quick Settings nevű progit, azzal elég sok mindent lehet állítgatni. Pl. le lehet tiltani vele a net-elérést is. A lenti oldalon a kezdőknek szóló részben bővebb leírást találsz róla.

    csontho: Marketről letölthető ingyenes progik a Quick Office, ThinkFree Office és a Documents To Go. Jól használhatóak, az ingyenes verzióval nem lehet módosítani a doksikat, de olvasni igen.

    ebigtom: A hivatalos 2.1-et a Z4Root progival tudod rootolni. A Marketről letölthető, megnyomod a Root gombot, és kész, ha vissza akarod csinálni, akkor Unroot :C

    korogyi: Marketről szedd le a Compass nevű progit.

    Nessy89: Nem tűnik el a sarkos kezelőfelület. Ha akarsz, tehetsz rá másmilyet, de bármikor vissza lehet állítani az eredetit. A (szerintem) legfontosabb progikat megtalálod az aláírásomban lévő oldalon.

    Végre hölgyeket is látok itt a fórumon :C Eddig ez nem igazán volt jellemző mobilos topikokban :(

Új hozzászólás Aktív témák