Új hozzászólás Aktív témák

  • buherka

    addikt

    válasz Dzsolo #2443 üzenetére

    Szia...

    Nekem is ugyan ezt csinálta, mint neked. Telefonálás közben olyan háttér zaj van, mintha valóban a betárcsázós net. , meg mintha állandóan térerőt keresne. Én majdnem széttapostam ezt a kis szemetet már emiatt. Csak akkor hagyta abba, ha a klaviatúrát kicsit széthúztam a fülem mellett.
    Annyit tudsz vele otthon csinálni maszekba, hogy azt a kis sínt amin csúszik fel le a klaviatúra, egy kis ütközőt raksz, hogy ne menjen teljesen össze. Én egy pici kis hűtőmágnest raktam két oldalra...olyan 0.5mm-t, és azóta jó. Észre se veszem. De legalább megszűnt ez a pittyegés. Ha nem tiszta amit írok, akkor lefényképezem neked.

    Más....ha már itt vagyok.
    Hátha van olyan szaki itt, aki mond valami okosságot az én gondomra. Amikor felhívok valakit és pl. hallom hogy hangposta kapcsol, akkor gyorsan odakapnék a kijelzőhöz hogy kinyomjam, de tök sötét a kijelző. Amikor van kedve akkor felvillan egy pillanatra, de úgysincs olyan gyors reflexem hogy kinyomjam. Ezzel szórakozik a kis szemét. Már nem tudom hány percet lehúzott így a számlámról tök feleslegesen. Volt hogy az aksit szedtem már ki, mert nem villant fel a kijelző.... Nem lehet pl. az alsó gombokra rakni a "kinyomást", hogy ne az érintőkijelzőn lehessen csak kinyomni???

    Lassan kezdem visszasírni a K800i-met. 3 évig hű társam volt. Soha semmi bajom nem volt vele.

    Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Új hozzászólás Aktív témák