Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
-
MichaelSD
őstag
Ez "ha egyszer megcsúszol", meg nem időbe fizeted vissza dolgon nem értem a felháborodást. Bezzeg ha a fizetéseteket kapnátok később, akkor milyen bunkó a munkáltató.
Igen, ha nem fizetsz időbe sokkal többet kell fizetni. Ez van. Ne akarjuk az emberek életléptelenségét szervezetekre rátolni.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
MichaelSD
őstag
Az ne tartson hitel kártyát, ahogy olyan autót se vesz az ember amit nem tud fenntartani.
A hitelkártya alapgondolata, hogy ha egy adott hónapban többet akarsz venni, akkor a következő hónapban kevesebbet fogsz, mert azt a többlet vásárlást ami a bank pénzelt, a hó végén kifizeted. Ha ezt nem tudod, ne költs többet. Minden hitel (most kártyás vagy nem) kötelezettség, ha nem fizeted időben, akkor bünti van.Amúgy, miért kell túlhúzni a kártyát? Több mint 25 éve van kártyám, de egyszer se volt szükségem túlhúzni.
A hitelkártya egy eszköz, mint minden más.
[ Szerkesztve ]
-
MichaelSD
őstag
1. Van olyan ország, ahol van /lehetne. Amúgy a Te szívügyed, hogy használsz vagy nem használsz dohány terméket vagy szereted vagy ne. Valaki akar valaki nem (én sem).
2. Képzeld, én meg nem kérek a nagyképű stílusodból, mivel Te kezdtél nagy pofával magyarázni, hogy mi minden nem jó neked. Ha neked nem kell valami attól még másnak kellhet. Baromi nem érdekel, hogy csúsztál vagy nem, legfőbb képen az nem, hogy mi van a pénztárcádban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest