Új hozzászólás Aktív témák

  • MartOOn

    addikt

    válasz csabooooo #22237 üzenetére

    leginkább a sebességben. 1,5-el vettem a spicat. 2 hétig szenvedtem vele majd felraktunk egy nemhivatalos 2.1-et. és hogy miért? mert az 1.5 nem jó semmire, semmit nem támogat semmi extra ficsör nincs benn.na a 2.1 ehhez képest tele volt szépséges kis fícsörökkel. de mocsok lassú lett a teló. próbáltunk még 2 másik rom-ot de nem valtozott semmi. a végén a végleges/gyárihoz közeli rom-mal adtam el.

    lehet hogy már vannak rá olyan rom-ok amik jól müködnek de akkor még nem voltak. dög lasú volt... ennyi maradt meg bennem.

    x10 mini?

    már az alap SE által átszabott home is nagyon jó és durva gyors de az adw-el (másik home apk) meghülyítve úgy néz ki mint a nagyok, mindent tud (majdnem;)) és gyors maradt! na ez a nem mindegy 2 napot ez is elvisz mint anno a spica. 1,6-al holott a spica erre csak 2.1 után volt képes.
    kiváncsi leszek az SE által átdolgozott 2.1-re.

    kb ennyi. a mindennapi életben sokkal használhatóbbnak találom a minit. valak meg a spicat. valaki meg a voda 845-öt. ezért van ennyi féle teló, és jó is ez igy.

    HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

Új hozzászólás Aktív témák