Új hozzászólás Aktív témák

  • winben

    aktív tag

    Hát srácok, nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem ez az óra maximum kinézetileg elegáns. Ilyen értékben az ember azt várná, hogy csak működjön anélkül, hogy bármit mókolnom kéne vele.
    A korábbi miband 2 fitnesskarkötőm sokkal stabilabb működésű volt.

    Ez 1-2 naponta lefagy, vagy a képernyője kifehéredik és csíkozódik és egy hosszú ideig nyomott power gomb segít csak rajta.
    A telefonnal folyamatosan elveszíti a bluetooth kapcsolatot - de ez lehet a huawei p9-em hibája is - és még ha meg is szakad azért, mert kimegyek a bt hatótávjából elvárná az ember, hogy wifin automata felvegyék egymással a kapcsolatot, de a nagy frászt. A wifit folyamatosan bekapcsolva kell az órán tartanom, mert ha automatikus akkor kb csak a spotify megnyitásakor kapcsolja be - de még így is gondol egyet és lelép wifiről vagy fennmarad, de "önálló".
    A rezgése gyenge, az akksija kb 2 napot bír, de 2 óra mire feltölt ami pont arra elég, hogy ne tudjon rendesen kialakulni egy rutinom arra, hogy mikor töltsem.

    A pulzusmérője még talán a legstabilabb, de a lépésszámláló annyira pontos, hogy van olyan amikor a laptop előtt ücsörögve kezd el zizegni, hogy megvan a napi lépésszámom.

    Jópofa dolog viszont a tárcsa, amit tekergetve nem kell a kijelzőt az ujjammal eltakarni, meg a tárcsát tekerve tudok hívást felvenni és az órán telefonálni. Ja, meg az AOD mód amivel mindig mutatja az időt.

    Ez csak az én véleményem cirka 4 hónap használat után, nekem a készülék határozott csalódás. Tudom, minek is használom, de ajándékba kaptam így hordom míg működik...

Új hozzászólás Aktív témák