Új hozzászólás Aktív témák

  • glocker

    tag

    válasz Lupi00 #1024 üzenetére

    ööö... ez nem teljesen van így...

    természetesen szerintem sokat KELL(ene) még fejlődni a szolgáltatóknak, de azért elég sok helyen olyan 4G sebességet mértem, amelyet otthon is elfogadnék... (pl. néztem már a Balaton északi partján, Szentantalfa fölötti szőlőhegyen mobil netet használva TV-t...)

    nem árt tudni, hogy a szolgáltatók fejlesztésénél fontos a ROI és az ügyfél elégedettség, ezért természetesen először inkább a sűrűn lakott területeket fedik és utána a többit... (legalábbis szóban és reklám kampányban sorra kerül a többi is ;] )

    de(!!!) mindig lesznek olyan helyzetek, hogy a szolgáltatónak NEM ÉRI MEG a fejlesztés... és most nem csak mobil internet lefedettségről beszélek... én Győrben olyan részen lakom, ahol tőlem egy sarokra mindenhol (már legalább 2-3 éve!!!) van DIGI, de hozzánk nem éri meg nekik kiépíteni... (inkább fejlesztenek hatalmas lakótelepeken, sok sok potenciális felhasználót elérve mintsem, hogy egy pár lakásos társasházhoz túrják a földet... (nem viccelek, 40m-re tőlem van... de nem hozzák át... szóval ebbe kár ördögi motivációkat belelátni, ezek mögött a legtöbb esetben sima gazdaságossági szempontok vannak)

    bocs a béna kérdéseket :-(

Új hozzászólás Aktív témák