Új hozzászólás Aktív témák

  • kiszu

    senior tag

    Szóval,akkor az OK,amiért eladás mellett döntöttem.
    Azért nem tudtam elöbb kifejteni,mert dolgoztam és ez hosszú lesz :)
    Eddig ipad airt használtam,amit gyakorlatilag én imádtam,nekem jó,de vágytam már valami másra.
    Régebben volt tab 7.7 ami amoledes volt és nagyon bevált.
    Tehát kipróbáltam ezt és az alábbi pro és kontra élményeket éltem meg:

    Pro:
    - ultrabrutál gyönyörűséges kijelző
    - szép összeszerelés
    - normál akksi idő
    - valóban jobb ezen filmeket nézni

    Kontra: (hangsúlyozom ,hogy csak NEKEM negatívumok)
    - túl széles kétkezes írásoknál fektetett módban. Nagy kezem van,de kényelmetlen vele írni . Két hüvelykújjam nem ér össze.
    - hangszórója sajnos nekem nem annyira jó mint az airnek (ezért nem veszek ipad air 2-t mert annak berezonál a hangszórója vagy az egész ház?!)
    - nem kényelmes,nem jó az alsó (home) gomb. Pl ágyban fekve alulra kerül és csomószór megnyomódik az alsó két érintés érzékeny gomb. igen,lehet fejjel lefelé a tab ,de.... na,nekem nem begyere. Ipad esetén fektetve pl sötétben egyszerübb megtalálni a home gombot ,ami ilyenkor oldalra kerűl.
    - ipad esetén nagyon megszoktam a gesztus vezérlést,tehát az ötujjas csippentéssel bezárok és home képernyőn vagyok. Megszokható a gomb is,de NEKEM otthonosabb az elöbb említett.
    - minden évben teszek egy androidos kitérőt táblagép terén,de az egyik legnagyobb gondom még mindíg az appok minősége.... sajnos legtöbb esetben nem valami szép androidon. Lehet,hogy az android esetén a temérdek kijelző méret és felbontás miatt nem olyan szép,nem tudom,de nem az és kész.
    Például egy sima RTL most app miért sokkal szebb és kezelhetőbb az egyik rendszeren mint a másikon? Még az appon belüli film lejátszás is szebb. (ebben az appban legalábbis)
    -egy Facebook appban miden bejegytzés hangya méretű betűkkel látok. kipróbáltam 5 fajta Face klienst. Mind csapnivaló. Igen,tudom,lehet,hogy a nagy és uhd kijelző miatt olyan kicsik a karakterek. Nem vígasztal.

    Szóval,most ezek jutottak eszembe. VISZONT,ezek a SAJÁT preferenciáim,azaz,hogy nekem mi a fontos.
    Táblagépben nekem ezek. Aki tervez ilyen táblát venni,nem fogja megbánni,szóval...
    Telefonban például Note 3 -at használok és minden ízében imádom,de nagyon,már 10 hónapja és nem tudok magamnak jobbat. Pedig keresem folyton,mert ilyen vagyok. Viszont az ipaddel ellentétben a iphone már nem tetszik. Már az 5-5S-6-6Plus egyáltalán nem teszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák