-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz paolinho #26685 üzenetére
A Samsung is téved ezek szerint
Vagy csak megítélés kérdése, hogy honnan számít széles látószögűnek. -
kelly416
veterán
válasz paolinho #26685 üzenetére
Volt LG G4-em, az is jobb képeket lőtt, legalábbis a tudása bizonyos szempontból felülmúlta a jelenlegi S9-em tudását. Pl. lehetett hosszú záridős felvételeket csinálni, akár több 10mp is rákerült egyetlen képre. Állványról éjjel a zűzzsonglőrök például nagyon szépen mutatnak, ezt az S9-el nem tudnám megcsinálni (azaz max. 10mp). Unokabátyám, aki eléggé magas szinten űzi az "amatőr fotózást", csodálkozott, hogy milyen jó képeket csinál egy telefon. Jó, nem értem nyomába sem az ő képeinek, de akkor is elismerés volt számomra meg a telefon számára. Igaz, hogy a G4-el ásta el magát az LG a szememben bootloop miatt, de az másik kérdés. Viszont nemrég született cikk hosszú záridős éjszakai csillagfotózásról, na azt pl. az S9 sehogy sem tudná megugrani bizonyos képeknél. Pl. extrém hosszú záridős fotó. Ez ilyen, el kell fogadni. Időben utána kell olvasni (a példádból látszik, hogy több helyen is), és ha valami nem felel meg, másik telót kell választani.
-
TODI1111
veterán
-
-
csorbajeno
veterán
válasz paolinho #30888 üzenetére
Az soha sem lesz aktív. A telefon csak a saját gyári tokjaival kommunikál, csak azok tudják ezeket a featue-öket kihasználni. Amikor kommunikál a tokkal, akkor a Beállítások menüben megjelenik egy plussz beállítási lehetőség. Szoval, ha ilyet akarsz pl. hogy bi/bekapcsolja a kijelzőt nyitáskor/csukáskor, akkor csak a gyári tokokban gondolkodj. Hívásfogadásra szintén..
-
csorbajeno
veterán
válasz paolinho #31930 üzenetére
A Hiya hívásazonosító próbálja azonosítani a Névjegyzékben nem szereplő számokat és meg is találja, ha valahol a neten meg van adva. Azt pedig, hogy mást ír ki neked, mint aki hív azt egyszerűen a Névjegymegosztással tudja elérni. Pl. ha a Névjegyzékben kitöltöd az adatlapodat és ezt megosztod, akkor mindenkinek az ott megadott név fog megjelenni, amikor hívod.
-
samu74
addikt
válasz paolinho #35010 üzenetére
Nálam a vodánál annyi a feltétel hogy addig nem számolja az sms-t míg van adat. Amúgyis korlátlan az sms a csomagomban(hálózaton belül), szóval te lehet nagyobb hasznát veszed ennek. Még annyi hogy akinek küldöd annak is kell legyen mobiladat/wifi elérés mert simán eltűnhet a kibertérben ha éppen nincs neki. Jártam már így. Gyorsan ki is kapcsoltam, mert néha kellemetlen tud lenni egy elküldött de meg nem kapott sms...
[ Szerkesztve ]
-----------
-
e-newsee
addikt
válasz paolinho #35021 üzenetére
Samsungon az üzenetek beállításainál van egy ilyen. Itt lehet kiválasztani, és a rendszer eldönti a saját és a címzett(ek) beállításai alapján, hogy SMS/MMS, vagy RCS üzenet lesz.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz paolinho #36369 üzenetére
Az első problémádra:
Nincs véletlenül bekapcsolva a "Hívások előugró ablakban tartása" opció? Tudom, ez elvileg a bejövő hívásokra vonatkozik, de hátha köze van hozzá.
Amúgy honnan indítasz hívást, a fejegységről? És milyen típus? Otthon esetleg kipróbálhatom, nálam hogy működik, én is a Waze-t használom, amikor navigálok."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
samu74
addikt
válasz paolinho #37254 üzenetére
Ez legalább annyira a szolgáltató hibája is mint a samsungé. Volt olyan nem fogadott hívásom ami délután lett volna(2!) amiről éjszaka 0:30-kor kaptam sms-t. De valóban mintha 9 alatt kevesebb ilyen probléma lett volna... Na majd a következő update hátha javítja. Ja ,szintén vodafone.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz paolinho #40354 üzenetére
Régen azt gondoltam, hogy 64gb mobilban mindenre is elég..., de most a 128gb-ból már 50 foglalt.
Szerintem mindenképp érdemes egy FR-t csinálnod. Utána pedig figyelj, hogy ne mentsen le se a Messenger se más automatikusan képeket/videókat. Nekem 1x ez volt a baj.
+
Egy Sd kártyát érdemes lenne beszerezni nem olyan drága szerencsére. Nekem 64gb van SanDisc azt hiszem A2-es legyen. Tudomásom szerint ezek a leggyorsabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest