-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
9es utolsó Xeh romot honnan tudnám letölteni ?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre hogy a videó felvételeknél a hang az valami katasztrófa. Olyan mintha víz alatt lenne a telefon vagy nem is tudom. Bizonyos zajok nagyon hangosak, más hangok meg teljesen el vannak nyomva, jellemzően a mélyebb hangok. A bal oldal is sokkal erősebben szól a rögzített videókon. Szobában pl. teszt jelleggel felvettem volna zenét, ami borzalmas minőségben van jelen a felvételen, miközben másik szobából beszűrődő zajok, kopogások mintha az agyamban keletkeztek volna full hangerőn. Más is tapasztalt ilyet? Mi a nyavalya ez és mit lehet vele csinálni?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
pusszycat
nagyúr
válasz gabber01 #37659 üzenetére
Hangrögzítő hogy vesz fel pl. interjú módban? Tisztán veszi a beszédhangot mindkét csatornán? Lehet por ment a mikrofonba. Próbáltad kifújni a lentit is és a felsőt?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
gabber01
addikt
válasz pusszycat #37660 üzenetére
Próbáltam Hangrögzítőt is, ugyanolyan vacak, mintha egy hordóban lenne.
Annyit viszont észrevettem interjú módban, hogy elvileg mindkét mikrofon működik.
Nem nagyon tudtam semmit kiszedni a kis mikromnyi mikrofon lyukakból, nem tűnik piszkosnak.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
pusszycat
nagyúr
válasz gabber01 #37661 üzenetére
Hívás közben a másik fél sem hall rendesen? Nekem volt a huawei-nél hogy halkan hallottak nekem megoldotta h szájal kifújtam, nem porszívóval.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
gabber01
addikt
válasz pusszycat #37662 üzenetére
Már jó pár hónapja megvan a telefon és eddig sosem tűnt fel, hogy telefonálás közben rossz lenne, sosem panaszkodtak. Most azért direkt letesztektük párommal, semmi különöset nem produkál ilyenkor. Úgy látszik csak a hang rögzítést érinti a hiba. Neten kutakodva, többen panaszkodnak erre, de megoldást még nem találtam sajnos.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
pusszycat
nagyúr
válasz gabber01 #37663 üzenetére
Vagy felrakhattál valami videolejátszó programot ami letöltött valami codec pack-ot ami összekavarta a dolgokat. Egy gyári visszaállás rendbe kellene hozza.
-
gabber01
addikt
válasz pusszycat #37665 üzenetére
Igen, 10esen vagyok már, de azt hiszem csinált ilyet 9en is. Semmilyen extra lejátszót vagy codec packot nem raktam fel. Én is a megbolondult zajszűrésre gondolok. Factory reset nem volt, mert macera megint belakni és a backup sem húz mindent vissza. Valamiért az istennek nem akar géppel kommunikálni hogy rendes backupot csinálják Odinnal vagy nem is tudom mi lenne a legjobb program hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz pusszycat #37665 üzenetére
Most próbálnám a telefont gépre dugni, de a Smart Switch nem csatlakozik hozzá. Illetve a gép sem érzékeli Fájlok átvitele üzemmódban, viszont Képek átvitelében igen... Ezt a váltást a Smart Switch is érzékeli viszont, mert kiírja hogy nem megfelelő mód, de ha visszarakom Fájlok átvitele módba, akkor sem megy tovább, csak nyomatja hogy csatlakoztassam a telefont. Most ilyenkor mi van?
-
arcitec
addikt
válasz gabber01 #37667 üzenetére
Igen , ma a bluetooth eszközt sem ismeri fel. Elképesztő. Mióta mondogatom, hogy minek az a rendszeres frissítés amikor nem jó. Nincs kitesztelve, akkor nem kell mindenáron a SZART befrissíteni. Már ideje lenne az idiótákat meneszteni .. Béke időkre sem jók, nem most ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
gabber01
addikt
-
csorbajeno
veterán
válasz gabber01 #37666 üzenetére
Az nem lehet, hogy az ujjaddal letakarod az alsó mikrofon furatot? Most ahogy kipróbáltam, nekem akkor sercegett, ha letakartam az alsó furatot. Esetleg azt próbáld még meg, hogy akkor változik-e. Jobb ötletem nincs. És ezt nem bántásból írom, csak most tűnt fel, ahogy fogtam a telefont és a videót ahogy csináltam, akkor láttam, hogy pont ott támasztom a telefont, ahol a mikrofon van alul.
-
gabber01
addikt
válasz csorbajeno #37671 üzenetére
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de próbálom mindig úgy fogni, hogy ne takarjam le.
-
gabber01
addikt
válasz hematoma1 #37669 üzenetére
Semmi, két kábellel is ugyanaz, MTP-vel nem ismeri fel az eszközt vagy nem éri el rendesen. Képek átvitele módban egyből felugrik minden, akár manuálisan át tudom másolni a média fájlokat, de rendes backupot nem tudok csinálni így.
@csorbajeno: nem hiszem, több kábel, több port, több gépen is ugyanaz van.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz #33253120 #37676 üzenetére
Néztem én azt is, semmi extrát nem látok, de azért megfújogattam, nem változott sajnos.
@pcnet: igen, fent van telefonon is. Meg azóta már többször újratelepítettem PC-n is, meg párom Mac-jén. Most valamiért csodák-csodájára x-edik próbálkozásra felismerte az ő gépén és megy a backup. Az enyémen még mindig nem csinál semmit, mármint MTP módban.
Jut eszembe, van itthon még egy S7 is, kipróbálom azzal is ezt.[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz glacious #37679 üzenetére
Nekem konkrétan egy félmarék szösz volt beletömörödve, a csatlakozó se ment bele rendesen. Kiszedtem azóta minden működik ahogy kell(OTG,adat,gyorstöltés).
gabber01 gyári kábelen dugod rá a gépre? Sok utángyártott kábelen nem megy az adatkapcsolat rendesen.
-----------
-
arcitec
addikt
válasz gabber01 #37681 üzenetére
Nekem ma a Garmin Connect app-ban újból fel kellett venni az eszközt törlés, majd ismételt keresés és beállítás után, így már működik. Pedig már 1 éve használom semmi gond nem volt vele. Alattomban kisebb frissítések jöhetnek úgy, hogy szinte észre sem venni. És nyilván nem az egyéb app-okra gondolok ..
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
gabber01
addikt
válasz Vitaqo #37683 üzenetére
Igen, az S7-nél volt is nekem és rendben működött minden. Sokkal jobb az valóban. Ehhez is vettem, többet is, de egyikkel sem megy a gyorstöltés valamiért, pedig minddel hirdették hogy működik. Jó, wish-es vackok, de S7-nél ment minden. Neked milyen a mágneses kábel? Honnan vetted?
-
TaaT
nagyúr
Nekem most olyat csinál a telefon hogy nem akarja ujjlenyomattal feloldani a telefont, néha (hetente egyszer kb). Ha ilyenkor próbálkozok akkor csak a mintát dobja fel. Ha a mintával feloldom és utána azonnal lezárom, egyből fel tudom oldani ujjlenyomattal.
Visszatérve az NFC fizetésre, azóta voltam a postán is meg a penny-ben is, nem változott semmi, csak második próbára tudtam fizetni. De ezt elengedem, az eladók amúgy rutinszerűen mondják a csippanás hangjából hogy "Újra..." Gondolom nekik sem újdonság ez a menet.
Give them hell Ukraine!
-
csorbajeno
veterán
Engedélyezve van az appnak az internet háttérbeli futtatása? Ez úgy néz ki nekem, mintha nem tudna token-ekhez jutni. Nem tudom egzaktul elmondani, hogy mi az a token, de a lényeg, hogy ez kell a fizetéshet és ezt online tudja megtenni. A Simple esetében online 10 token van. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a problémád háttere, de azért lépj be most, hogy a tokenek helyreállhassanak.
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #37688 üzenetére
Engedélyezve van a háttérbeli adathasználat az Erste Mobilepay-nek.
Give them hell Ukraine!
-
fzboxx
senior tag
Szuper! Ma jött egy frissítés a one UI-hez (nem a 2.1), és az összes ikon, ami link-et tartalmazott, elvesztette a nevét. Mind Chrome vagy internet néven fut.
Lehetséges az ikon szövegét módosítani?
Köszönöm. -
ArthurShelby
addikt
Ma újra kipróbáltam a telefont tok nélkül. Nagyon szép, tök kecses, sokkal vékonyabb, de hogy k..ra csúszik, az is biztos.
Minden telefon így csúszik tok nélkül?
Ez a lekerekítettség miatt van?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
pusszycat
nagyúr
válasz ArthurShelby #37693 üzenetére
Ez azért van mert üveg, legalább is szerintem. Viszont lehet kapni 0.3 mm ultra thin átlátszó szilikon tokot, ha zavar, h vastagabb lesz.
-
pusszycat
nagyúr
válasz csorbajeno #37695 üzenetére
Nekem egy UAG military case -ben csücsül, 3D üvegfóliában nem sokban különbözik egy féltéglától.
-
Rinocerosz
őstag
válasz ArthurShelby #37693 üzenetére
Talán a pitaka tok elég vékony, de kétségtelen, hogy tok nélkül sokkal jobb érzés.
-
esbii22
őstag
Én kipróbáltam a nillkin super frosted tokot azzal sem lett sokkal vastagabb de az első levétel után már repedt is be a sarka.. Sajnáltam, pedig a huaweihez ilyet használtam és ott sokáig bírta. Így maradt a spigen thin fit.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
ArthurShelby
addikt
válasz pusszycat #37694 üzenetére
Én egy szimpla gyári samsung tokot használok, ami eddig kiválóan teljesít (részegen már ejtettem le a telefont arccal lefele a konyhában, és nem lett baja).
A tok nekem az oldalának a vastagságát növeli meg nagyon (de egyben így is véd). Ami meglepett még, az a csúszósság. Előtte mindig mindenhova letámaszottam, és úgy néztem videót, de tok nelkül csak szimplán elcsúszik, illetve a mikor kézben tartom akkor is nagyon oda kell figyelni ki ne essen a kezemből.
Viszont sokkal szebb tok nelkül, más ránézni (valahogy talán az arányok mások tok nélkül). Mindegy, megy vissza a tok, csak 1 napra tegnap kipróbaltam nélküle és gyönyörködtem benne (illetve rettegtem, hogy kicsúszik, leesik, eltörik).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest