-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #37550 üzenetére
Most olvastam, hogy az s7 megkapta az utolsó biztonsági frissítését, ami így 4 év volt :) csak elérik ennél is.
Nekem még 1 évig 100%, hogy ez a telefon marad. Utána meg majd az anyagiak eldöntik .Egyébként azt néztem, hogy az s20+ nagyon szépem be esett ár tekintetében már 260 ezer körül be lehet szerezni. ( persze ez a széria ugrik mert ezt az exynost nem vállalom be )
Viszont a következőt már remélem rendbe rakják . -
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #37551 üzenetére
Én titkon abban bízom, hogy a Sasung+AMD kapcsolat gyermeke egy sokkal jobb Exynos lesz, ami újra felveszi a versenyt a Snapival és ez lesz már az S21/S30 (nem tudom mi lesz a neve) szériában és akkor jövő karácsonykor meglepem eggyel magam
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki S9-el Erste Mobilepay-t? Most kezdtem el használni az NFC-s fizetést, az első próbálkozásom sikeres is volt, ujjlenyomatos feloldás után egyből ment a fizetés. Na azóta már nem, minden alkalommal az ujjlenyomatos feloldás után érintésre feldobja az Erste-s alkalmazást, amit újra meg kell erősíteni egy ujjlenyomattal és csak utána fizethetek. Valaki tud valami megoldást erre? Hogy minden úgy menjen mint az első esetben (Foxpost automata), azóta a Pennyben és a Postán sem sikerült elsőre fizetnem.Give them hell Ukraine!
-
kungzi
veterán
Nekem meg az OTP-s appal lenne kérdésem. Muszáj megnyitni az OTP Simple app-ot, kiválasztani a kártyámat a fizetéshez, vagy elég csak bekapcsolni az NFC-t? Köszi előre is
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #37559 üzenetére
A Play áruházban többen panaszkodnak ilyen hibára az alkalmazásnál, ezekre azt írja a szoftver fejlesztője hogy lassúk a terminálok (jelentsen ez bármit is) a boltokban.
Give them hell Ukraine!
-
csorbajeno
veterán
Nem vagyok programfejlesztő, de ahogy neked sem, úgy nekem sem logikus ez a válasz. Attol, hogy lassú a terminál, neked miért kell duplán érinteni. Elég fura Akkor lehet, hogy az app-al van gond, de ez egy penzügyi app esetén nem túl nyugtató. Remélem hamar javítják és olyan elégedett leszel a telefonos fizetéssel, mint én
-
Rinocerosz
őstag
válasz csorbajeno #37552 üzenetére
Jófej ez a jézuska csak kár hogy a pénzt is elviszi .
Egyébként én is nagyon bízok benne, hogy lesz valami ezzel az exynossal. Nem tudom, hogy ha áttérnek teljesen az arm magokra akkor mennyit csökken a különbség. Szerintem a gpu része így is lemaradásban lesz :( azon csak az amd segíthet. + jó kis grafén aksi
Mondjuk nekem nagy vágyam volt mindig egy iPhone, de végül mindig a samsung győz[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #37561 üzenetére
Írta is valaki az Erste-s szoftvernél hogy a Simple alkalmazás simán működik egy képernyőfeloldás után. Váltani még nem akarok, hátha megcsinálják az Erste-s appot.
Give them hell Ukraine!
-
esbii22
őstag
válasz szita.erno #37564 üzenetére
Ez gyors volt.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Rinocerosz
őstag
válasz szita.erno #37564 üzenetére
Meg szabad kérdezni mi lett az utód?
-
pusszycat
nagyúr
válasz Rinocerosz #37566 üzenetére
Ezt mindenki elfelejti közölni, csak simán lelépnek...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
kungzi
veterán
Köszönöm a segítséget!
-
szita.erno
aktív tag
válasz Rinocerosz #37566 üzenetére
Huawei Mate 20 pro
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #37562 üzenetére
Van másfél évem megbeszélni a Jézuskával Csak ki tudom addig gazdálkodni, a család nem viszi el a pénzt, mert egyedülálló vagyok és egyenlőre az egészségügyi emberekre is nagy szükség van (sajnos) és még a vegyész diplomámat is megkapon, úgy néz ki. Szóval bizakodó vagyok Az iPhone-nal én is kacérkodok a 6s óta, de nem visz rá a lélek, az nekem ökoszisztémában érné meg. Most a Dex-szel gyakorlatilag mindent meg tudok csinálni a telefonról, de egy almás telefonnal ezt nem tudnám megtenni. Szóval valószínűleg maradok Samsung vonalon.
-
csorbajeno
veterán
Ha nagyon nem állna helyre, akkor azt tudod még tenni, hogy a Simple-ben regisztrálsz Simple-kártyát és arra töltesz egyenleget, de azzal meg lesznek utalási költségeid, mintha a bankkártya mellett hitelkártyád is lenne és utalgatnál a kettő között. Szóval én is bizakodok, hogy megjavítják neked.
-
csorbajeno
veterán
válasz ArthurShelby #37570 üzenetére
És a képen, amit bevágott, ott minden jól volt neki is beállítva, nem figyelted?
-
csorbajeno
veterán
válasz szita.erno #37571 üzenetére
Unokatesóm S8-ról váltott Mate 20-ra, de arra már nem emlékszem, hogy a simára vagy a Pro verzióra. Mindengy is, ő elégedett vele és remélem te is az leszel az újjal. Használd egészséggel!
-
szita.erno
aktív tag
válasz csorbajeno #37575 üzenetére
Köszi szépen. Idáig nagyon bejön
Pedig amióta telefonom volt mindig Samsungom volt. De sajnos eljött a váltás ideje. Idáig úgy nézem nagyon meg érte'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
paolinho
őstag
Nem tudom, mi lehet Nálad a probléma, nálam hibátlanul fut az app a 10-esen, igaz nekem 9+ - om van, de ez szerintem lényegtelen. Amikor megnyitom az app-ot, akkor ujjlenyomat azonosítással enged be, de utána csak a Bankkártyáim menüpontba kell belépnem, ratapizni az NFC fizetés ikonra, és már lehet is érinteni. Semmilyen gondom nincs vele.
Esetleg töröld, és telepítsd újra, ez csodákra lehet képes. -
Maxxy10
addikt
Egy ideje már nem olvastam a topikot... Mi a legújabb elérhető frissítés? Én még mindig februárin vagyok. XEU
-
Vitaqo
senior tag
Nem lesz One UI 2.1. Amúgy nem tartalmazott annyi extrát ami miatt érdemes bánkódni.
-
esbii22
őstag
válasz Vitaqo #37580 üzenetére
Jó ideje már csak 100 megas frissítések jönnek. Amint lejár a 2 év már váltok is. Vicc hogy egy csucskategorias telefon nem kapja meg az újabb széria frissítéseit. (jo oké persze ha akarod akkor vedd meg az újabbat ez a Samsung allaspontja) de a xiaomi most adta ki a 2018as telefonjaira (mi mix 3 es a mi9 se) az új droidot mindenféle extrával amivel mondjuk a mi note 10/ note 10 pro érkezett.
-
kkdesign
senior tag
válasz Vitaqo #37580 üzenetére
Én több részre osztanám a saját véleményem.
Az egyik, hogy szerintem elég szánalmas, hogy egy főverzió közi update-et nem képesek kiadni(ha valóban nem fogjuk megkapni)....
Továbbá az exynos vs Snapi hozzáállás sem túl szimpatikus lépés tőlük.. pláne a videók alapján kamerában, és akku időben.A másik meg, hogy január óta kinn a 10es verzió. De mint itt a fórumban rengetegen jelezték is, jópár hiba van benne. Engem speciel nem nagyon zavarnak ezek, de ettől még jelen vannak.
Namost Január óta egy fajta romra érkezett egy fotóval kapcsolatos javítás, egyébiránt meg csak a biztonsági frissítések, amikbe senki nem látott semmi azon kívüli javítást. 3 hónap alatt azért ez elég szánalmas teljesítmény, és nem vall a Samsungra ez.Az tök jó, hogy az s7ek kaptak biztonsági frissítést, de azért valahol rakják már be prióba az s9et az s7 ellen, és javítsák már ki a sok embert érintő hibákat elsőkörben, aztán majd utána lehet foglalkozni az s7ekkel.
Így amennyiben a helyzet engedi majd, szerződésem lejáratakor én is lelépek tőlük.
Vagy Snapdragonos csúcskészülékre, Xiaomi, vagy OnePlus, avagy az új nem pro iphone... Ez az s20 széria se érintett meg, főleg az ottani snapi/exynos eltérések miatt -
esbii22
őstag
válasz kkdesign #37582 üzenetére
Szívemből szóltál! Annyit még hozzatennek hogy barátnőm s8 a kapott az utobbi időben 2db 500 megas frissítest es mar április biztonsági csomagon van!!!!
En is oneplus xiaomi vonalon nézelődök. A oneplus 8ra kíváncsi leszek hátha bekerül a szolgáltatókhoz is.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
törölt tag
válasz esbii22 #37581 üzenetére
Nem ismerem a Xiaomi frissítések kiadási ütemeit, de a Samsung a biztonsági frissítéseket (amit te 100 megásnak hívsz) úgy néz ki olyan 4 évig tolja a készülékeire, legalábbis Galaxy S vonalon ez látszik. És ez jó. Legalábbis nálam hasznos, hogy a mindenkori másodtelefonom is kb addi kap frissítéseket amíg használom.
Mondjuk én is örülnék néha pár funkciófrissítésnek, de köztudott, hogy két főverzió lett beígérve, és ennyi. Minden amit azon felül kapunk, az ajándék az én felfogásom szerint. Volt is meglepődés, meg öröm mindenfelé, amikor az S5 Mini megkapta a harmadik főverzió frissítést az életciklusa vége felé. -
törölt tag
válasz kkdesign #37582 üzenetére
Összességében el van tolva ez a snapi-exynos hiszti.
A Samsungnak kb úgy hiányzott ez az utóbbi években, mint púp a hátára.
A saját procit kellene tolni, fejleszteni, és rakni minden készülékükbe, de az usa piacra licencelési bajok miatt snapit kell adni. Egy telefont két procira fejleszteni, az kb annyit jelent, hogy a saját megoldásukra nem jut elég erőforrás, mert egy részét a snapdragonos telefonokra kell fordítsa. De a nép meg csak annyit lát, hogy oda jobb procival szerelt készülékek mennek, ide meg a gyengébb.
Kíváncsi lennék, ha nem lenne ez a hiszti, és a teljes K+F exynos-t, és exynos-ra fejlesztene, akkor mit sikerült volna összerakni a snapdragonhoz képest....Kívólről nézve mindenesetre ezt a Samsung eléggé elk**ta amikor így írta alá a Qualcomm-mal a szerződést, de persze innen nem lehet belelátni minden döntési pontba belelátni...
-
Vitaqo
senior tag
Én is úgy gondolom, hogy vonzóbb lenne a márka, ha életben tartanák fejlesztésekkel. Vicc, hogy apróbb szoftveres extrákról lemaradunk. Ez az 1 ami vonzóbb az almás telókban. Csak az a baj, hogy nekem is nagy a szám, hogy leváltanám, de hiányozna a felület. Még a Mate sorozat jöhetne szóba. De még egyszer mondom, én csak a felület miatt használom. Nekem fontosabb, hogy az évek óta megtalálható funkciók mindegyik telefonnál ott vannak.
-
Rinocerosz
őstag
válasz esbii22 #37587 üzenetére
Szerintem ez nem is fog változni. Sokan úgy vannak vele, hogy működjön aztán kész és inkább nyűgnek érzik ha hozzá kell szokni egy újabb felülethez. A Samsungot pedig igazából senki nem veszélyezteti. A középkategóriás telefonjaik iszonyat jól sikerültek. A felsőkategóriában meg hiába nézel szét, vannak jó telefonok, de összeségében mindegyik elhasal valahol. Egyik se tud minden területén ennyire magas színvonalat képviselni. Az exynos téma is igazából egy nagyon zavaró, dolog csak ennek a valós hátrányát egy olyan ember tudja előidézni aki nagyon keményen használja a telefont.
Ott van mondjuk az iPhone alternatívának: legerősebb SoC, brutál fotózás/videózás, 5 év támogatás + még kisebb frissítéseknél is van, hogy 50 apró dolgot változtat meg a telefon kinézetén (ikonok, elrendezés..stb),üzemidő is már ide sorolható... csak itt meg le kell csengetni egy komoly összeget ha hivatalos forrásból veszed ha nem... ellenben a galaxy s20+ t már 260-ért megveheted. -
esbii22
őstag
válasz Rinocerosz #37590 üzenetére
Engem majd valamikor karácsony környékén fog érinteni az új telefonvasarlas, sosem volt iphoneom es soha nem is terveztem a vásárlasat de ugye soha ne mondd h soha... Az biztos hogy nagyon szét fogok nézni a xiaomi oneplus vonalon, de az almákat is megnezem, pl a 11nek mennyi lesz az ára addigra.
-
arcitec
addikt
Ma újra indítottam az S9+ , az okos tok megint nem működik.Komolyan mondom el fogom hajítani egyszer csak .. Agyfa..t lehet kapni már tőle ..
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
ArthurShelby
addikt
válasz #33253120 #37586 üzenetére
Oké, eddig ez volt, csak Amerikába volt Snapis proci. De most már viszont úgy van, hogy csak Európába exynos proci. Ezt már nem lehet licenszelésre fogni. Illetve a zárt rendszer miatt nem lehet az exynos-osra gcam-ot se tenni pl, itt is a snapinál az előny.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Vitaqo
senior tag
Ezt most nem értem. Most meg kijött a friss lista a One Ui frissítésekről a sammobileon, és ott az S9.
Wtf?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest