- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz Linkin1994 #26249 üzenetére
Én.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
MODERÁTOR
válasz Sungoo #26237 üzenetére
Igen. Imádom a telefont, de következő nagyobb akkuval, minimum másfél napos vegyes üzemidő lesz. Értem én a Power dolgot, meg hajtsuk nyélgázon, mert 300e forintos telefon, amit hajtani kell, de nekem 10 óra után a prérin sem kedvem, sem időm powerbank-el szarakodni. Nekem nem csak a nyers erő az elvárás 300-ért, hanem az üzemidő is..
És nem kérek sokat sztem...[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Aryon87
félisten
válasz MADcat #26253 üzenetére
Aminek alapnak kellene lennie. Teny, a Samu nyers eroben jo, viszont az Exynos nem egy uzemidokiraly. Merem allitani, hogy a snapdragonos verzio sokkal jobban birja.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kiskeni
aktív tag
válasz #33253120 #26245 üzenetére
Ja nyuuuugatt legyél, nem érdekel engem az SOT, VISZONT. Attól még drága telefontól elvárható az értelmes üzemidő. Engem nem érdekel az SOT (ismétlem magam), engem az összkép érdekel. Ne kelljen napi szinten többször töltenem és kész, nekem ennyi az elvárásom a jelenlegi akku technológiától, mivel kb. ennyit is tud ilyen vékony készülékeknél. Ez többnyire teljesül is, ha nem dugom 40% alatt töltőre. DE grafént végre már a népnek! Na attól már magasabb elvárásaim lesznek
Szerk.: Nem értem miért nem az összképet nézik az emberek az SOT helyett, hisz az tükrözi pontosan az adott felhasználás melletti valós üzemidőt.
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
törölt tag
válasz kiskeni #26255 üzenetére
Nyugi, nem neked szólt, hanem általánosságban herótom van attól, hogy itt is láttam amikor megveszik az aktuális csúcsmodellt (ok, már van S10 is) és nem a vásárolt teljesítményt akarják kihasználni, hanem kb autópályán mennének 40-el, mert akkor jó az üzemidő
Nem értem miért....
Amúgy az enyémhez adtak töltőt is, szóval főleg nem értem. Hozza amit az S7 után vártam tőle, a DEX meg főleg királyság....[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz #33253120 #26256 üzenetére
Én csak kíváncsiságból szálltam be az SOT-témába, össze is hoztam sima S9-el 6 óra 57 percet. Max fél fényerő, sötét mód bekapcsolva, filmnézés, Youtube, böngészés, talán játék (de max 10p), beállítások birizgálása, AOD koppintásosban, Bixby szolgáltatás aktív, csak wifi, Bluetooth/NFC minden ilyesmi ki, szinkronizálás be, világító szélek be. Ezek a leírtak mindig be/ki vannak kapcsolva.
Ilyen használat mellett szerintem ez baromi jó, engem megvett. De ha nem használom ennyit, akkor is jó, mert mint mondtam, nem az SOT érdekel, hanem az összkép, azaz hogy ne kelljen 1 nap 1-nél többször töltenem a telót.[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
-
Astery
senior tag
Elnézést, hogy nem SOT témában írok. Az egyik app az ő saját használatára a saját program mappájába telepített egy csomó kép fájlt - ez rendben is van. De ezek a képek megjelennek nekem a galéria alkalmazásban is. Be lehet vhogyan állítani, hogy ezeket ne húzza be oda?
-
Hachiko95
aktív tag
válasz Víz Elek #26235 üzenetére
Nekem most ez lett a vége [kép] vasárnap-hétfő. Kb. 1 óra folyamatos videófelvétel, net, hangouts, youtube. Pont most elkezdtem tölteni, de nem használtam töltőn, 25%-ig merült.
Viszont valóban elég hektikus az akku, azt vettem észre, hogy marhára függ a térerőtől, hiába mutat több helyen 2 egységet gyorsabban merül, mint máshol.Oreón 1 nap üzemidő alatt átlagba 5 óra kijelzőidő jött ki(20-25%-ig) [link], 2 nap alatt 4 óra [link].
Az alapértelmezett teljesítménymódot használom (Optimalizált). A telefon 11 hónapos.[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz thedarkfox #26263 üzenetére
Azzal csak óvatosan. A .nomedia fájl törli is a képeket. (ln sem hittem el, de keress rá a neten)
-
törölt tag
válasz Sungoo #26259 üzenetére
Yep.Igen.
Már az Ericcson T10 óta hordok magammal töltőt. Mióta van powerbank, azóta az is van nálam.Mint mondottam, ez egy erős telefon volt amikor kiadták. Attól nem lesz kevesebb a fogyasztása, hogy eltelt kb másfél(?) év. Ha nem rakod fel a Game tunert, akkor minden game össze-vissza fog futni, ott meg legalább játékonként tudod a teljesítményt beállítani, és nem ész nélkül forgatja a passziánsz az összes magot.
Boldog-boldogtalan telepít minden vackot a telefonra, utána meg sír, hogy belassul, merít.....
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Linkin1994 #26262 üzenetére
Sztem semmi sem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
alcapone386
őstag
Meg tudná nekem nézni légyszives valaki akinek van qi gyorstöltője, hogy gyári s9 vagy s9+ adatpív töltővel működik-e a QI gyorstöltés? Megjött az autós qi fast charge autós tartóm és ugyanazt produlkálja, mint a másik két qi gyors töltőm. S9 és s9plus hoz kapott töltőfej+micro usb kábellel nem működik a gyorstöltés, de s7e hez kapott töltőfej+ugyan az a micro usb kábellel meg működik Valamiért nem kapcsol át az s9 hez kapott töltő 9v ra....
*Persze usb-c vel megy a gyorstöltés. -
Tiger.
nagyúr
válasz Linkin1994 #26270 üzenetére
Látom, hogy van róla egy regény, de én nem tapasztaltam semmi észrevehetőt, animáció ugyan az, effektek ugyan azok.Talán annyi, hogy amikor az appok közt váltok, akkor nem olyan ugrálós.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz PACSA75 #26168 üzenetére
Pedig a második nap is csak egy hajszállal jobb. Legalább kibírta hazáig. Mire ezt gépelem már csak 12%. Pedig napközben már az Always on-t is kilőttem.
-
helixP
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
válasz helixP #26276 üzenetére
Én amúgy megvagyok vele elégedve, csak 20%alatt kezd érdekesen viselkedni, de már folyamatban van a akksi csere.
-
-
kelly416
veterán
válasz Markizmark #26234 üzenetére
Kérdés, hogy a töltőn milyen bemenet van. MicroUSB vagy type-c? Merthogy állítólag csak a type-c kábelek tudják átvinni azt a teljesítményt, ami a QC3, QC4 gyorstöltéshez kell. És utána még az is kérdés, milyen töltőfej ad delejt, meg az sem mindegy, milyen tudása van a QI töltőnek. A töltőfej tudja a QC3 szabványt? És a töltőpad?
-
Reverting
őstag
válasz alcapone386 #26271 üzenetére
Az s9+ toltofeje a "ludas"...
Nalam van egy A5 (2016) gyari gyors toltofej, siman megy a gyorstoltes Baseus ufo qi toltovel, de a gyari s9+ gyorstolto fejel nem... tipusszanra ugyanaz csak egyik fekete a masik feher, es megsem...
Megy a trukkozes h hasznald a gyarit mindenbol...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
kelly416
veterán
válasz thedarkfox #26282 üzenetére
Tényleg, igazad van. Múlt héten próbáltuk, az én S9-em gyorstöltött ugyanazzal, amivel barátom P20pro-ja nem, tehát az már QC3 vagy QC4. Csak annyira bolygat a téma, hogy foszlányosan maradt meg egy része a dolognak, és a mellékelt ábra szerint az sem pontosan.
Megmondom őszintén, én sokszor keveseket töltök rá, mert a QI töltők kézügyben vannak, de órákat nem tudom rajta hagyni a telefont, annál sűrűbben keresnek. Éjszakára viszont így fent sem szoktam felejteni, csak ha kivételesen nagy pubg partit tartottunk és van miért ott éjszakázzon. Valószínűleg ez az oka a nagy nemtörődömségnek. De tegnap beültem egy S-Cross-ba, telefon bedugva, android autó, ment a térkép az autó kijelzőjén, és majdnem másfél órás úton töltött is gyorsan majdnem 10%-ot a telefon. Nem túl acélos ez a megoldás, pedig gyári. Akár tölthetne is, nem csak kapcsolatot kellene létesítsen az autóval, de ez a tempó navigálás és - legyünk telhetetlenek - zenehallgatás mellett már lehet csak szintentartásra elég. Szerintem. -
kelly416
veterán
válasz Reverting #26283 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, csak nem mertem leírni. Az egyik legundorítóbb húzás ami engem érintett, az volt, amikor a Sony a PS3-ra kiadott egy frissítést, és azóta csak PS-ről lehet tölteni a kontrollert, amit annak előtte lehetett powerbankról, fali aljzatról is simán tölteni. Itt is ez fordult meg a fejemben, hogy nem-e esetleg már annyira okos a töltő, hogy felismeri a Samu termékeket, de ezek szerint nem csak bennem fogalmazódott meg ez gondolat.
-
thedarkfox
senior tag
válasz kelly416 #26284 üzenetére
Qc3 qc4 visszafele kompatibilis, ergó megy vele a gyorstöltés, kocsiba nekem is egy qc3as töltő van, kici óccó de van rajt typc csati is.
S crossba nemtudom gyárilag milyen a töltő része, de 0 5-1A nál nem nagyon raknak be nagyobbakat. Azért "ekkora" aksikhoz vajmi kevés, szinten tartani, max kicsit rátölt, de a világot nem váltja meg. -
e-newsee
addikt
Nekem van otthon 3 féle gyorstöltőm.
Egy az asszony gyári Samsung S7-eséhez való, egy az én régi Asus ZF2-mhöz, egy az S9 gyárija a telómhoz. Előbbi kettő gondolom max QC2.0.
Van egy ilyen Qi tartóm az irodában (type-c bemenete van, azt írja QC3.0).
Kipróbáltam, bármelyik töltőfej volt rádugva (micro usb type-c adapterrel, vagy kész type-c kábel), mindennel tudta a gyorstöltést. Hogy hányas verziót, azt nem tudom, de soha sem volt gondom velük.
Most van egy ilyen autós töltőm/tartóm (micro usb bemenettel, talán QC3.0?). Eddig ez is viszi mindhárom fejről a gyorstöltést.
Egy ilyen szivargyújtós töltőfejjel lesz használva kocsiban, azzal még nem próbáltam. A leírása szerint ez is QC3.0.A QC verzióját meg lehet tudni valahonnan egy külső appal? Akkor nyomnék még egy tesztsorozatot, aztán meglássuk.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kelly416
veterán
válasz thedarkfox #26288 üzenetére
A visszafelé kompatibilitást tudom, csak mondom, hogy amíg nekem ment a gyorstöltés S9-el, barátomnak már nem P20pro-val, és elkezdte magyarázni, hogy microUSB kábelen nem mennek már át azok az amperek és voltok, amik a type-c dogokon átmennek. Na kb. ennyi maradt meg ebből.
Nekem furcsa, hogy a gyári rendszer ennyire gyenge. De hát ez van.
e-newsee:
Pont ugyanilyen autós töltőm van, de egy Roidmi3s-el. Viszont ugyanilyen töltőfej és még egy ilyen is úton van a Roidmi nyugdíjazásának terhére. -
e-newsee
addikt
válasz kelly416 #26292 üzenetére
Tudom, egyszer tőled kérdeztem, hogy milyen ez az autós töltő, mert épp belinkelted, én meg pont ilyet néztem. Amúgy tényleg korrekt darabnak tűnik, de még nem próbáltam.
Ami az ampereket illeti, az kábeltől függ, de nem a csatlakozás típusától, hanem magától a tyúkbéltől. Nagyjából puszta fizika. Van egy usb2.0 microusb kábelem, elég vékony, mégis azt írja a telefon, hogy ~1500mA-rel tölti. SSD-ről SSD-re meg csak 40Mbyte-tal bír másolni. Szóval nem az a lényeg, hogy milyen csatit hegesztenek a végére, de még csak a kommunikációs szabványtól sem. Meg érdekes, régen csak micro volt, mégis volt QC3.0.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kelly416
veterán
válasz e-newsee #26293 üzenetére
Rémlik valami. Majd ha megjött az új autós töltő, akkor lesz igazából érdekes letesztelni, hogy mit tud.
Tudom, hogy fizika a nagy része, de nem tudom, hogy van-e esetleg plusz szál, vagy egynémely szálnak más jelentősége is QC3-4 töltés esetén egy type-c csatlakozásban. Annyira nem érdekel a dolog, hogy mélyen bele rágjam magam, bár az nekem is furcsa volt, hogy a csatlakozástól függ, ezért gondoltam az esetlegesen más vagy több csatlakozási pont jelentőségére. Azt meg egyáltalán nem követtem nyomon, hogy QC3 volt-e microUSB-vel vagy a type-c megjelenésével jött be, de ezek szerint az imént fél igazságot írtam csak, a másik fele téves infó volt.
-
malna88
tag
Igen, közben nekem is feltűnt Már Windows újra telepítésben gondolkoztam mikor észrevettem mi nem stimmel Azóta sikerült is gond nélkül újraraknom.
Szerintem ODIN-al teljesen újra húzva (nem Home CSC-vel) sokkal gördülékenyebb a rendszer. Fogyasztása is észrevehetően jobb, 17 óra alatt, 30% merülés mellett 3 órás SOT-ot produkált, úgy, hogy a háttérben folyamatosan frissített mindent és vagy 10 alkalmazást telepítettem.
s9+
-
esbii22
őstag
Telenoros rom van fent a telefonon, ha a legujabb xeh romot akarom feltenni odinnal, akkor minden rendben lesz? Sim kártyát vegyem ki? Gari nem ugrik?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
embe
nagyúr
Na ma jött meg az Aliról ez a sz@r.
Még nem UVéztam, de lehet nem is fogom. Nem fekszik fel a széle, eláll. Illetve elég sok kis bubi maradt alatta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.