-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidano
tag
Adhell3 - HU
Frissítés: 3.1.1.290- 3.1.1.291A Build 291 verzióban EnterR javaslatára az Ő általa menedzselt ~15000-es domain listát állítottam be alapértelmezettként. Egyenlőre fent marad a korábbi is, válogasson mindenki kedvére. Egyéb jelentős módosítás ebben a verzióban nem történt.
Használjátok örömmel!
-
gidano
tag
-
-
senior tag
Milyen konkrét típusú "rendkívül gyors", memóriakártyát ajánlotok a telóhoz ?
Jelenleg közel 20.000 kép van a 64GB-n, lassan tele leszek.
Ár ergo nem lényeges, annál inkább a gyorsaság.
Lényeg hogy rögtön "bedobálja" a képeket , ne kelljen rá várni.
Munkához kellIlletve 256 GB is jöhet.
-
Tiger.
nagyúr
-
netcore
tag
a beszéd hangszórót mivel lehet kipucolni? alig hallani már, a sűrű rácsba betapadt cucctól..
Üdv Laci
-
badmad
senior tag
válasz Ghostman78 #26058 üzenetére
Szia...Én ettől a fickotól szoktam rendelni full korrekt !Nézd meg az értékeléseit meg a cuccait ,baromi jó áron nyomja. [link]
-
Tiger.
nagyúr
válasz thedarkfox #26069 üzenetére
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Sungoo
addikt
válasz thedarkfox #26069 üzenetére
Basszus tényleg, jött a frissítés!
-
kiskeni
aktív tag
És én még azt hittem a 4G Hang megoldja a problémámat... Még többet is okozott. Pl. recsegés ugyanúgy volt 1x. Ami még volt, az a hirtelen hívás megszakadás ami valahogy úgy nézett ki, hogy a semmiből egyszer csak bemondta az automata, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. What?!?! Most pl. tesóm telóját hívtam, első alkalommal még ugyanúgy bemondta az ezen a számon előfizető nem kapcsolható dumát. Csak másodszorra tudtam hívni. Ha őt hívom, nála nem is megy a 4G Hang, vagyis nem úgy, ahogy kéne. Nem kapcsolt le a mobilnet, de nem tárcsázott gyorsabban. Gondolom akkor gyors ez, ha mindkét félnél be van a funkció kapcsolva. Mindenesetre érdekes, hogy nálam mennyire pocsékul működik minden, ami hívás és mennyivel jobban működik egy Messenger is, akár mobilneten akár wifi-n.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kelly416
veterán
Mindenki írogatja a "case friendly" üveget, meg hogy én is azt vettem, azért ilyen jó a tokokkal. Tudna valaki linkelni egy nem case friendly uv üveget? Szívesen kipróbálnám, úgysem tokozok, meg az msvii tokkal egyébként is tökéletes lenne.
-
kiskeni
aktív tag
válasz thedarkfox #26073 üzenetére
Hát, telefonos ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy elavult a 4G Hanghoz, cseréltessem. Boltban azt mondták, hogy jó ez, nem elavult, de attól még cseréltettem, szóval tulajdonképpen most már zsír új SIM-em van. Talán max 1 hónapja (+- pár nap) cseréltettem, szóval azzal tuti nincs gond.
-
T0mcs
tag
Mondjatok nekem 1 rendes video lejátszó progit kérlek.
Semmi extra nem kell csak az ac3 as hangot is játsza le!
köszi -
aprokaroka87
nagyúr
válasz leslien #26078 üzenetére
Ha jól emlékszek az mx player pro tudja csak az ac3-at, vagy ha egyedi kódeket állit be.
Amúgy vicces ez az ac3 támogatás így 2019-ben, az én "gagyi" telefonom az s9-hez képest alapból tudja kezelni az ac3 és Dts hangformátumot, talán annyi a dolog pikantériája hogy halkabb mint ha mx playerben játszod le hw+ dekóderrel.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz csorbajeno #26083 üzenetére
milyen audió és videkódeket tartalmazott az az mkv?
Ha jól tudom a vlc saját kódeket használ, míg az mx player ffmpeg-et.
-
csorbajeno
veterán
válasz aprokaroka87 #26084 üzenetére
Nem tudom, ennek már több, mint 2 éve, hogy váltottam.
-
helixP
nagyúr
Töltés közbeni LED világítást le lehet kapcsolni valamerre?
-
Tiger.
nagyúr
De azokat alapból letudod tiltani, vagy kényszerített leállításra nyomod. amíg nem nyúlsz hozzá az nem fog semmit csinálni, kipróbáltam a hd widgetnél. De ha hetente csinálsz egy wipe cache partitiont az is megoldás nem?
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kiskeni
aktív tag
Nem igazán van lehetőségem másik telefonban huzamosabb ideig lepróbálni, a VoLTE-t meg pláne nem tudom. Az itthoni inaktívnak mondható telefonok egyike sem 4G Hang-képes, pedig kíváncsi lennék azoknál csinál-e ilyet, hogy random valamikor hívás közben benyögi az "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható" szöveget VoLTE használata közben. A traktor hangot meg azért nem tudom tesztelni, mert azért nem végtelen az egyenlegem egyrészt, másrészt ez a hiba nem mindig bukkan fel, tehát mindenképp hosszabb ideig kéne más telefonban használnom a SIM-emet.
-
kiskeni
aktív tag
Egyébként azt a traktorhangot sem értem... Sokszor csináltam már próbahívást, egyik Domino Day szerdán pedig a kedvezményt kihasználva vagy 10 perces hívástesztet csináltam úgy, hogy tesóm beszélt az én telómról, én az övéről, mégsem tudtam soha előidézni ezt. A hang (4G Hang nélkül akkor még) jó volt, tesómnak nem volt traktorhangja a telómról még egy apró pillanatra sem. Mindezek ellenére persze belefutok ebbe hébe-hóba, hogy a hívott fél traktorhangra panaszkodik.
-
Misi61
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy a jelenlegi szoftver G960FXXU2CLRI. Azt írja frissítésre hogy naprakész. De az utolsó frissítés dátuma 2018 dec. Mi nem jó? Miért nem tudom frissíteni? Semmi biztonsági frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz helixP #26092 üzenetére
Igazából szerintem igen, mert a nicelock navstar alatt állítható screenOFF gomb is.
-
szabakaa
aktív tag
Sziasztok! Valakinek nincs megára vagy drivera feltöltve februári vagy márciusi bármilyen régiós rom? Köszi
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
kelly416
veterán
válasz helixP #26098 üzenetére
Nézd csak. Én is innen lestem. Letölt, ismeretlen forrás engedélyez, telepít, és felfedez. Tök jó dolgokat lehet állítgatni az app-okkal. Én mondjuk csak párat használok, lockstar, taskchange, clockface, navstar, quickstar. Tök jó cuccok. De tényleg annyi star van, mint csillag az égen, szinte akármit át tudsz variálni.
-
csorbajeno
veterán
válasz Misi61 #26095 üzenetére
A Beállítások->A telefon névjegye->Szoftver adatait képernyőfotóval be tudnád ide illeszteni? Abból talán okosabbak tudnánk lenni Azt gyanítom, hogy nem magyar régiós rom van rajta, majd lett egy FR vagy a telefon ajánlotta, hogy állj át a SIM régiójára és így létrejött egy olyan kevert rom, ami hivatalosan nem jelent meg, így frissítést sem kap.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest