-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanati64
tag
Kérdezném azoktól akiknek Pitaka tok van a telóján, hogy lehet-e tölteni a telefont a tok levétele nélkül, hálózati vezetéknélküli töltővel. Ha igen, ti milyet használtok?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csorbajeno #15853 üzenetére
Xeh-n meg a novemberi frissitesu romnal is volt.
En hasznalom, mert ha ceges autoval megyek ott nincs bluetooth kihangositas csak a telefon kihangositasa es akkor jol jon a plusz hangero." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
alcapone386
őstag
Pie alatt ha van egy ismeretlen számom (nincs benne a névjegyzékben) nekem simán engedi menteni google fiókba. Sim re sosem mentek.
-
Manka76
senior tag
Pie bétában másnak is eltünt a bluetooth és az ébresztés ikon az értesítési sávból?
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
alcapone386
őstag
Jelenleg egy öszvér romod van a készüléken. Osztrák rom, de a csc-d XEH. Így sajnos ha jön frissítés osztrák romra, azért nem kapod meg, mert XEH a CSC-d. Ha XEH re jön, azért nem kapod meg mert osztrák a romod. Erre a "bug" ra akkor jöttem rá, amikor BTU ra akartam állni, de XEH lett belőle. BTU rom felment, de az aktív csc-m XEH lett és nem jött frissítés. Felraktam samfirmel leszedett eredeti XEH romot és azonnal jött a frissítés.
Lehetséges, hogy nálad is ez a helyzet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz csorbajeno #15853 üzenetére
Pedig nem, nálam megvan (szintén TMH), először én sem láttam, de például a 1414-et próbából megcsörgetve működik.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Nekem csak akkor jön elő a többlet hangerő, ha felveszik, tehát élő kapcsolat van.Szerk: már nekem sincs. Factory data óta nincs? Hmmm. Akkor eltűnt.
Pie romról beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Darth11
aktív tag
válasz hanati64 #15854 üzenetére
Nem kell levenni a tokot és bármilyen vezeték nélküli töltővel tudod tokkal együtt tölteni.
Én a gyári samsungot vettem a gyors töltés miatt. EP-PG950
Lehet, hogy pénteken lesz valahol akcióban.
Kocsiba nem rég jelent meg az S9-el kompatibilis QI töltős tartó, ha már pitaka tokod van, ezt is tudom ajánlani, nekem nagyon bejött.
-
laci laci
addikt
válasz alcapone386 #15863 üzenetére
Lehet megpróbálom az egészet újra és nem csinálok a végen factory resetet..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
i400
senior tag
válasz alcapone386 #15860 üzenetére
-
alcapone386
őstag
válasz laci laci #15866 üzenetére
Végül én így raktam fel a piét:
Oreo: factory reset
Oreo elindít de nem lakom be, start gomb megjelenésénél kikapcs a telefon
Recovery --> pie update
pie elindul utána nem lakom be startnál, hanem kikapcs a teló
recovery indít--> factory reset
teló indul és belakígy csináltam. Nálam minden jó eddig. (telefonáláskor többlet hangerő nincs, de névjegy mentése hibátlan)
-
alcapone386
őstag
samfirm programot letöltöd a PC re. Téma indítóban itt van az elérése.
és azzal kellene XEH romot leszedni
utánna pedig odinnal felrakni a 4 fájlos XEH romot.A baj, hogy minden el fog veszni, tehát biztonsági mentésre szükség van. Sajnos még melóban vagyok, itt nem tudom lépésről lépésre leírni
-
i400
senior tag
válasz alcapone386 #15869 üzenetére
Köszönöm, semmi gond! Pont ezt akartam elkerülni mert a Telekomos sim megszivatott már az elején, így belakás után rögtön factory resettel indítottam...
-
HawerKing
őstag
elovettem ma retro laptopomat es toltam ra androidot az S9 el vettem fel a videot nagyon idegesit, hogy FHD 60FPS 10percre van limitalva ezert is allitottam sima FHD re itt mar nincs limit
lenyeg a lenyeg aki gondolja ra kattanhat a videora [link] (Phoenix OS a rendszer neve es android 7.1.1 alapu) am a DEX is ehez hasonlo ???▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Mi az ajánlott UV ragasztós üveg sima S9-re jelenleg, ami nem DomeGlass árkategória? Ebay, GB stb.-re gondolok....[ Szerkesztve ]
Zoli
-
badmad
senior tag
válasz alcapone386 #15868 üzenetére
Ez így tiszta sor...Akkor hagy kérdezzem meg nekem most szolgáltatós pannonos rom van fent.Ezt mire kellene lecserélnem ,hogy felmenjen az update.zip de az aktív csc is jó legyen?
-
csorbajeno
veterán
válasz csorbajeno #15874 üzenetére
Hmm...az a helyzet, hogy egyes kontaktoknál ott van a többlet hangerő, míg másoknák a Megosztás ikon van ott. Utóbbit még nem próbáltam, nem tudom mire való pontosan, de nem a hangerő növelésére, abban biztos vagyok.
-
ZGO
tag
Sziasztok, tapasztalatotokra (ha volt ilyen), vagy véleményetekre lenne szükségem.
Sima S9 készülékem van, augusztus óta, 0km, egyik MM-ban vásároltuk.
1 hete észrevettem, hogy nem teljesíti a kalkulált időre a telefon feltöltését sem gyorstöltő, sem normál töltés mellett. 900km-t lenavigált nekem végig 4G-n hibátlanul.
Pl:
(10:38) 45%-os akkukapacitásnál feltettem gyorstöltés funkcióval, telefon szerinti szükséges idő ehhez: 1ó 2p
(11:59) eltelt idő: !!!1ó 21p!!! és az akksi csak 74%-on volt! Erre jelzi, hogy MÉG 38p kell neki a teljes feltöltésig... Hát kb majdnem még 1 órát volt töltőn mire 100% lett... Gyorstöltés funkcióval...Normál töltéssel most tesztelem, de szerintem siralmas lesz.
Furcsa, hogy gyorstöltés ellenére nem melegszik sem a telefon, sem a töltőfej.
Tegnap már fogtam, és teljesen 0-ra reseteltem a telefont (WP / WD).Sajnos ez sem segített.Nem tudom eldönteni, hogy a töltő vagy a telefon a hibás... elkerülhetetlen lesz a szerviz talán?!?
Üzemidőre viszont hozza az elvárhatót (1 nap kb). Ez dícséretes mondjuk[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Érdekes autóstartó: link
Ebayen persze occsóbb. Mondjuk én mágneses tartót használok, de ötletnek nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Macskasy
tag
Csengohang valasztonal van ugye hogy sajat zenet valasztok, de az vagy a zene elejetol indul vagy csak a kijelölt részek. De nem lehet sehogy kijelölni. Random valaszt maganak egs pontot ahonnan indul es kesz. Minden szamnal mashonnan indul. En ertem felre hogy ki lehetne jelolni a nekem tetszo reszt ? (beta)
-
badmad
senior tag
válasz alcapone386 #15880 üzenetére
Na újra raktam és lás csodát tudom menteni a névjegyeket ahova akarom...Csak halkan jegyzem meg szerintem előtte is ment volna csak nem vettem észre ,hogy teljessen máshogy kell beállítani mint az oreoban.. De a lényeg,hogy mükszik...Nekem nagyon bejön ez a pie ...minden hibájával együtt.Napi szinten nekem mostmár így teljessen jól használható...Köszi a segítséget.
-
badmad
senior tag
válasz alcapone386 #15889 üzenetére
Ja azokat persze szintén zenész...
-
Reverting
őstag
válasz alcapone386 #15889 üzenetére
Remeljuk a beta2 rom is majd ilyen egyszeren felrakhato lesz...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
leslien
nagyúr
-
Reverting
őstag
válasz leslien #15893 üzenetére
Legyen igazad... de ebbe nagyon nem bizok.. Ha membersen ramegyek barmilyen beta opciora, pl. visszajelzes, nekem hiba jon, h nem vagyok regisztralva...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
leslien
nagyúr
válasz alcapone386 #15896 üzenetére
miért nem?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Reverting
őstag
válasz alcapone386 #15712 üzenetére
Nekem is... jol eldugtak... ))
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Azt vágjátok, hogy full lezárt képernyőnél is ha ránézel akkor felold a telefon?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest