Új hozzászólás Aktív témák

  • Assdak

    őstag

    válasz SharpSA #10018 üzenetére

    Persze nyilván ezzel szórakozom, mert ezért van az embernek telefonja....

    Ha keresni kellene a laggokat, spikeokat, nem lenne probléma. Viszont jelenleg egy email megnyitásakor, is van hogy 4-5 másodpercet gonodlkozik a telefon. A Calendar görgetésnél szintén tekernék lefele, de a képernyő áll. Ugyan ez telefonkönyvnél, vagy email, üzenet írás közben.

    Bocs, de igen, lehet nem ehhez vagyok szokva, de sajnos ezek, nagyban hatással vannak, mind a produktivitásomra, mind pedig az idegállapotomra....
    Az pedig, hogy egy gyárilag beégetett feature ( bixy ) csontra fagasztja a telefont, mikor véletlenül, a gyárilag hozzárendelt gombot megnyomom, az külön élmény.

    Nyilván tisztában voltam, hogy droidnál ilyen dolgok előfordulhatnak, ezért is kezdtem az egészet azzal, hogy van e esetleg bevált módszer arra, hogy ezeket orvosolja az ember, nem pedig a rendszert fikáztam.

    Pontosan ismerem a többi oldal előnyeit hátrányait is. Egy iphone7 ről váltanék, mert ott például a rendszer átgondolatlansága az ami, idegbajba kerget, ha üzleti környezetben akarom használni a telefonomat.
    Microsoftnak pedig jelenleg nincs értelmes telefonja, még ha a W10M lenne is ami a leginkább elfogadható rendszer lenne számomra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák