Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegasus

    senior tag

    válasz samu74 #36172 üzenetére

    nekem sincs ott, pedig még fenn van, és van egy olyan érzésem, hogy fenn is marad (nougattal együtt), ha nem lehet vissza rakni később. hagyjanak engem békén, a sok előretelepített bélsárral, a fakebookba például be se jelentkeztem (böngészőből nyomom), de simán felhizlalta a datáját 200 megára néhány hét alatt, mondom wtf, na ott lett elég, fene tudja mit csinálnak ezek a háttérben... (google köpeteivel együtt, azok is hasonlóan híznak a háttérben).
    viszont meg is van az előnye :DD fél éve van meg és, alsó hangon 4 óra sot és még 50% az akkuban. kékfogas zenehallgatás, kb 1,5 óra sorozatnézés, és a többi netezés 4g (nagyritkán wifin). hozzátartozik, hogy mind otthon, mind munkahelyen jó (volt) a térerő (de már inkább 3g nyomom, mert szerintem itt is megy magasabb frekire a 4g és máris 2-3as a térerő) és szinte biztos vagyok benne, hogy ez azért van, mert kiirtottam a sok gyomot.

    (#36173) papi77 esetleg innen próbáld feltenni, hátha megy, és ez a korábbi mdm, ahol még lehetett is részfolyamatokat kapcsolgatni, ha sikerül kérlek írd meg, mert akkor talán egyszer lefrissítem... :D

    Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

Új hozzászólás Aktív témák