Új hozzászólás Aktív témák

  • mono7806

    tag

    válasz A.K. #29887 üzenetére

    Persze, "manuálisan" megoldható ez, de azért szeretném egy nagyon egyszerű dologgal automatizálni: ha megy a kijelző, ne csipogjon minden sz@r értesítés.
    Képzeld el a szitut: megyek be otthonról a munkahelyemre. Három járatot is igénybe veszek ehhez. Hol ránézek a telefonomra, hol zsebre vágom. Ha a kezemben van, esetleg tömegben is állok, "Murphy törvény", hogy minden agyament ismerősöm megbombáz üzenetekkel, csak úgy csipog a telefonom. Már nekem kellemetlen. Ha pár percre zsebre vágom, akkor meg nem látom/hallom, ha le van némítva. Egy utazás során kb. 10x előveszem, elrakom. Mindig némítsam le/vissza? Nem életszerű. De ha a kijelző megy, akkor nyilván "tudhatná" a telefon, hogy látom, mi történik, így ne zenéljen minden értesítéssel.

    Amúgy szenvedő alanya is vagyok ennek. Rohadtul idegesít, amikor mindenki kezében ott van a telefon és négy másodpercenként vinnyog a Viber vagy a Facebook Messenger. Szerintem ezt op.rendszer szinten kellene beletenni (ha nincs ilyen, ezért is kérdeztelek titeket).
    De amúgy tényleg, tegye fel a kezét az, akinek kell, hogy a kezében állandóan csipogjon egy-egy értesítés, vagy megszólaljon a bejövő hívás hangja. Annyira abszurd lenne ez a dolog, hogy csak én érzem szükségét? :)

Új hozzászólás Aktív témák