-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grenczii
tag
válasz UfoZoli #18741 üzenetére
Smart Switch tapasztalat:
Hétvégén próbáltam meg,biztos ami biztos legyen mentés.
Első próbálkozás:
Memória kártya tartalom mentés kihagyása,minden más pipa.
Eljutott 93%-ig, ahol kiirta hogy képek mentése , ott megállt.(4 órán keresztül hagytam , semmi)
Második próbálkozás:
Minden ugyanúgy , de kiszedtem a pipát képmentésből.
Végigment,100%ig.Kiírta hogy Névjegyzék,Üzenetek és mégvalami mentése sikerült,többinél piros X és hibakód.
Szóval teszek meg egy próbát másik géppel hátha sikerül.[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Jól látom, a garancia bukása nélkül nem lehet root-olni a készüléket? Mert akkor lehet, hogy más típus után kell néznem, egyelőre szemezgetek.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Az S7-en is van ilyen kék fény szűrésre lehetőség?
-
Jeffjn
tag
válasz Wiz Khalifa #18749 üzenetére
Akkor ha jól értem ezek annyiban különböznek, hogy más a firware. Mondjuk az nem poén mert ha vissza is heggesztem az eredetit, gondolom azzal ugrott is az a minimális gari, ami van rajta (1év?).
Kifejezetten azért akarok Samsung-ot venni, hogy ne kelljen vacakolni pont ilyen dolgokkal. De akkor melyik bolt a megbízható?
-
kerxy
senior tag
válasz Csocsesz75 #18752 üzenetére
Köszi, írtam privátban.
A_ScHuLcZ: jól látod, ha rootolod ugrik a knox ami garivesztést okoz.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18757 üzenetére
lassan 3 hónapja keresek megbízható boltot és arra jutottam egyedül a MediaMarkt és a szolgáltató megbízható minden más tingli-tangli szerencsejáték. Vagy rizikózol vagy pengetsz. Én még az elsőt csinálom de remélhetőleg vége lesz nemsoká.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Száguldo #18760 üzenetére
Azzal csak két gond van:
-Nem tetszik, túl nagy a kijelző, nem érem át egy kézzel. Hatalmas mínusz a részemről. Nem hiába venném az S7-et is az S7Edge-el szemben. Volt már a kezemben 5.5'-os készülék: kényelmetlen, borzalmas. S8 csak nagyobb lesz és mindezt a képernyő dimenzióira értem, nem a készülékházra.
-Nyitóáron aranyárban, plusz 100 Euróval drágábban nyit, mint az S7 nyitott tavaly (állítólag).- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18762 üzenetére
Nyugi egy véleményen vagyunk. Csak szólok, hogy -50 ezer cserébe nincs olyan, hogy megbízható hely. Mindent amit a topikban ajánlottak és az árukereső/google felhozott végignéztem, vannak cifra vélemények és vannak simlisségek. Jórészüket fel is hívtam és mikor már tudtam mire kell rákérdezni volt mikor hebegés-habogás lett a vége. Meg persze olyan is van ahol A-t mondanak telefonban és B van a valóságban. Lutri az egész, cserébe persze olcsóbban megkapod.
Én is lottózok.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Jeffjn #18765 üzenetére
Pont feletted írta Ákkk. Ez a másik probléma. Van amit nem fogadnak el itthon ezt meg ugye már csak akkor tudod meg mikor nálad a készülék és gond is van vele, vinnéd szervizbe. Vagy bemehetsz persze valami Samu boltba valamit talán ott is tudnak mondani akár vásárlás után.
-
UfoZoli
aktív tag
Hú bazz a tmx-es remek tapasztalataim alapján - Samsung Galaxy Alpha volt náluk szervizen - tettem le róla hogy mégegyszer samsung telo-t vegyek. Csak remélni tudom, hogy ezzel nem lesz gond és a 2 évet kihúzza.
A nagy prémium garanciáról annyit, hogy telefonon nem lehet őket elérni, házhoz jövős szerviz kérelemre pedig 1 hét után is b@sznak megkeresni. A prémium futár meg Magyar Posta futárt takar. A szerviz hozzállása/szakértelme meg a zéróval egyenlő. Sajnos személyes tapasztalatból beszélek, s az a szomorú hogy a Samsung Magyarország is rossz véleménnyel van róluk, mégsem tesznek semmit.
Ha a csereutalványt végre megkapom az lesz az első hogy vissza a pénzt, s soha többet samsung-ot.[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
Sajnos nincsenek. De a Samsung gondra a megoldás budapestieknek a Váci út 30 alatti prémium pont. Semmi közük a Telemax-hoz, hivatalos Samsung szerviz, a bibi csak az hogy hozzájuk személyesen kell bevinni a telo-t. Voltam a Telemax budaörsi központjában, s úgy dereng hogy a sony márka nem volt feltűntetve. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Gondunkra a megoldás tényleg az eldobható telefon volna, úgyis a fogyasztói társadalomra vagyunk berendezkedve. Bár egy 150-200 ezres telot nem 1-2 évig gondolnék használni.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Jadro
veterán
válasz Jeffjn #18772 üzenetére
Abszolút egyetértek! Ez célzott megoldás volt az egyedi problémára. szerencsére nekem eddig csak maximum töltő csatlakozó problémám volt, azzal pedig berobogtam a helyi Samsung store-ba és fél óra alatt cserélték garanciálisan.
Szerk: Ja nem, hazudok, mert az S2 korában még működött a házhoz kijövős szerviz és a munkahelyemen javította a készülékemet. Kb ez a két hibám volt összesen mióta a Galaxy telefonjaim vannak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Jeffjn #18757 üzenetére
Alapjaiba véve ha veszel egy ilyen sufni GSM-ből egy telót gyári függetlenként, stb.. akkor nem kellene megijedni ha más szolgáltatós Firmware-el jön. Csak sajna itt nem tudod úgy IMEI alapján kideríteni mint pl iPhone-nál hogy beírod egy bizonyos oldalra és kiírja hogy milyen szolgáltatós stb...
Mert ha kiderül hogy esetleg tényleg gyári független amitn rajtamaradt a szolgáltatós Firmware az nem probléma mert akkor ráteszed a független magyart (XEH) vagy ha már a nugátot akarod hajtani akkor az angliai függetlent (BTU) és ennyi.
Garivesztéssel a folyamat nem jár. A családban lévő Samsungok mind szolgáltatósak (Telekom) de mindig a magyar független romot felpakolom rá mert az nincs módosítva. Mikor küldtem gariztatni nem szóltak sose.
Smoke some weed nigga!
-
Dyingsoul
veterán
Én is ott vettem, nekem bontott volt és tele volt vodás appokkal. Ezek szerint aki neten rendeli és nem személyesen veszi át az bontottat kap vodás appokkal ajándékba.
-
Bozso68
őstag
válasz Csocsesz75 #18769 üzenetére
Sajnos erre nem tudok válaszolni, éjjelre rakom fel a bölcsőre és reggel leveszem. Sose mértem.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Csocsesz75
őstag
válasz Wiz Khalifa #18782 üzenetére
Pedig ki kéne.
Ha lehúzod az értesítési sávot ott is kint kell lennie.
-
Bozso68
őstag
válasz Csocsesz75 #18781 üzenetére
A kedvedért megnézem, én Blitzwolf 2.4A-es töltővel és a Samu eredeti fehér kábellel töltöm, gyorstöltés kikapcsolva.
Hoppá, nekem se írja se vezetékes, se nélküli töltésnél. Pedig mintha láttam volna valamikor hátralevő időt. Android 7 legújabb frissítés van rajta.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz Dyingsoul #18763 üzenetére
Mobilcorner.hu 141900ft 1év gyártói gari. Én itt vettem.Minden OK lekérdeztem a samsung tól.Ha nem lett volna rendben egyszerüen visszaküldtem volna.
Firstphon 179 900ft 2 év gyártói.Szerintem ezek beválalhatók.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Kroni1
veterán
Csak az érdekesség kedvéért, itt egy pár kép az eredeti 12-14e Ft-os eredeti Samsung és az Aliexpress-es 2-3e Ft-os kamu Qi állványtöltőről:
Csak azért raktam be, mert nem egy-két hirdetésben még itt is sajnos az utóbbit árulják 8-10e Ft-ért, ami eléggé nem korrekt. Mellesleg az is működik, de nincs benne ventilátor, nem tud gyorstöltést, van némi cicergő hangja töltés közben és kicsit könnyebb mint az eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
Glance Pluszt használ valaki?
Ha a gyorsképernyő típusa nem "Mindig bekapcsolva" opción van hanem a másik 2 valamelyikén, akkor a telefon töltése alatt hol megjelenik, hol eltűnik a kijelzett tartalom fél-egy perces gyakorisággal.
Megnéznétek, hogy nálatok is így van-e?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Nagyon beleéltem magam, hogy S7 Edge lesz a következő telefonom, de egyre több hátulütőjét fedezem fel, és így már nem annyira szimpatikus, mint korábban:
- Rootolás kizárólag garivesztéssel lehetséges, nekem pedig több használt programom megköveteli a rootot.
- Túl nagy, nem kényelmes használni és csúszik, majdnem kiesett a kezemből, miközben nézegettem. Úgy gondolom a kijelző különösen sérülékeny lehet a lekerekített részen (tudom, tok, de az meg hogy néz ki rajta )
- Zenehallgatásra nem az igazi, erről a saját füleimmel győzödtem meg, nincs szép hangja..
- Hivatalos Nougat egyelőre még nincs..
- engem nagyon zavart, hogy a 3 helyett csak egy home gombot hagytak alul
- a céges árlistában limitált termékként van megjelölve, tehát nem várhatom meg az S8-at, hogy jobb áron juthassak hozzá[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
-
MPite
tag
Sziasztok! Párszor már írtam ide mostanában azzal a problémával, hogy a telefonom néha teljesen megadja magát. Hol ritkábban, hol gyakrabban újraindul, a legújabb, hogy egy újraindulás után nem is tud bootolni, mindig lefagy közben és ezért vagy 10-szer újraindul, közben forrósodik. Aztán egyszer csak jó lesz és napokig megint semmi baja. FR már megvolt, nem segített...
Egyértelműen szervizben a helye, de volt már ott annyit, hogy tudjam, ha nem reprodukálható a dolog, felesleges 2 hétre megfosztanom magam a telefontól, mert visszaküldik úgy, hogy bocs, de nem találtak semmi hibát. A forrósodást sem hitték el, aztán pár hónappal később leolvasztotta a töltőm
Van valami tanácsotok?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Csocsesz75 #18796 üzenetére
Bocsánat, azt gondoltam, hogy egy topicban fut a kettő, nem figyeltem.
De sajnos a legtöbb dolog a sima S7-re is igaz a felsorolásból.
-
Burt1793
veterán
válasz A_ScHuLcZ #18798 üzenetére
A hangja miért rossz? A hangszóróra érted gondolom, használj fülhallgatót, vagy bluetooth hangszórót.
Minek szeretnéd rootolni?
Melyik flagshipnek van alul 3 fizikai gombja?
BTU androidot felrakod, az hivatalosan nougaton van.
A sima nem olyan nagy, nekem 9 hónap alatt egyszer sem esett ki a kezemből, pedig elég sokat használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest