Új hozzászólás Aktív témák

  • UfoZoli

    aktív tag

    Samsung Smart Switch tapasztalatokra volna szükségem.
    Eléggé parázok, hogy valamikor ez a csodakütyü megadja magát, vagy bármilyen okból szervizbe kell vinnem, vagy mondjuk főverzió frissítés után factory reset-elni kell/célszerű.

    Kérdésem hogy ha Smart switch-el lementek a telo memoriájából mindent, s mondjuk egy factory reset után a mentésből visszaállítom a dolgokat akkor:
    - névjegyek, jegyzetek, sms adatok megmaradnak, ez okés

    - a rendszerszintű beállítások, kezdőképernyő, widget stb. azt is helyre tudja állítani? Pl, hogy kábeles töltés esetén ne alkalmazzon gyorstöltést, vagy hogy a screen time out mennyire volt beállítva azt is vissza tudja-e menteni?

    - 3rd party alkalmazások esetén láttam a backup során hogy a 3rd party appok-at is lementi. Kérdés, hogy ezt milyen formában teszi? Lementi az app információit is visszaállításnál felajánlja, hogy melyek-et akarom a Play-ből letölteni? Vagy az app mentéskori verzióját makolja vissza? Vagy még esetleg van olyan okos, hogy az appbeállításokat/app adatokat is menti?

    Kérem csak olyan válaszoljon aki már csinált ilyen backup metódust, s személyes tapasztalata van.

    Azt is láttam, hogy esetleg lehetőség van más samsung készülék backup-ját is visszeatenni egy nem típusazonos készülékre. Erről esetleg van valakinek tapasztalata?

    Illetve olyannal próbálkozott már valaki hogy nem samsung gyártmányú készülékre akarta a switch által mentett dolgokat felpakolni?

    Tudom kipróbálhatnám élesben is, de egy optimálisan beállított rendszert csak a hecc kedvérté nem barmolnék szét.

    Sajna célirányos Smart switch fórumot nem találtam, ezért bocs az off-ért...

    [ Szerkesztve ]

    HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák