Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz scream #18673 üzenetére

    Kicsit alkudtam: 150... De a garancia ügyintézés még nem tudom milyen lesz. Én azt mondtam nekik nem érdekel honnan szerzik be csak EU modell legyen, bontatlan dobozos és legyen rá egy év gari, tökmindegy hogy rajtuk keresztül érvényesíthető vagy márkaszervizbe kell vinni. A lényeg csak az, hogy tudjak kit keresni ha gond van.

    Egyébként még mindig jobb, mint a többi debreceni GSM:
    Az egyikben ugye azt mondták, hogy a nagykerben kibontják. A másikban azt mondták, hogy itt kell hagyni 10k-t és berendelik, 3-5 munkanap mire megjön... Ott azt is mondták, hogy ha nem jövök érte, elteszik a 10-est erről tudjak. Így gondolom ha "nem tetszik az áru" mert kibontják vagy fene tudja mit tesznek bele, akkor kenhetem a hajamra a foglalót. Más boltban meg azt mondták S7-et nem tudnak szerezni, S6 miért nem jó? :DDD A negyedik helyen azt mondják mindig csak 1 darab van raktáron azt meg kiteszik a pult alá display-be mindig, hogy megnézhesse a vásárló. ÉS persze csak az az 1 darab van mindig belőle. :DDD Tényleg az van, hogy Debrecenben nincs olyan GSM ahol raktáron van S7. Csak Mediamarktban vagy szolgáltatónál vagy valami hasonló nagy multinál van, persze azokon a helyeken 190-200k+ körüli árakon. De ezt már kitárgyaltuk, tudom, hogy a 2 év garis modellek ennyibe kerülnek hivatalos viszonteladótól, de ennyit meg nem szánok rá, +50k-t nekem sem ér meg egy év gari ahogyan mások is vélekedtek már hasonlóképp a topikban. Ez van.

    Azért kicsit irigylem a pestieket, besétálnak egy GSM-be, szemrevételezik a megvásárolni kívánt készüléket és ha tetszik megveszik. Nem aranyáron. Itt nincs ilyen.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák