Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Komoly segítség kellene: a telefon nagyon sokszor fagy! Teljesen randomizált módon fagy. Factory reset után kézbe véve első app amit telepítettem a Google Chrome volt, play store-ból és telepítés közben le is fagyott. Ezek a fagyások olyanok, hogy kimerevedik a kép és újraindul a telefon.

    Most volt egy olyan extrém újraindulása, hogy kikapcsoltam egy percre a telefont és miután bekapcsoltam, beírtam a pinkódom, láttam felment a hálózatra, lezártam a kijelzőt és lehettem az asztalra magam elé én meg gépeztem. Alkalmazást nem indítottam. Egy perc nem telt bele, már villant is fel a samsung logó, újraindult magától.

    Most vagy mondtok valami okosat vagy visszaviszem a gazdájának, vagy megpróbálom garanciáztatni, de egy GSM boltba szól a gari... Ott nem tudom mennyire türelmesen tesztelik az ilyesmit.
    Eladás előtt a srác akitől vettem azt mondta hogy nemrégiben frissített rajta szoftvert. Milyen gyakran adnak ki frissítést? A telefon amúgy tetszene de ennyi fagyással lehetetlen értelmesen használni.

    Wipe system cache ment de semmit nem segített.

    Pár kép android verziorol, phoneinfobol:
    Kép1 Kép2

    A legutóbbi updatet december 15-én telepítette a telefonra.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák