Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Ez az antutu egy baromság, a lényeg, hogy a rendszer rajta, gyors és vajsima legyen, meg az is az, hogy hidegen kell csinálni, applikációk nélkül.
    Engem nem szokott ez érdekelni, de majd egy 1 óra pofázás után, bt, wifi, gps, e-mailek folyamatosan jönnek még teszt közben is, a telefon konkrétan rogyásig telepítve már-már forrón elindítva dobta az előbb ezt az eredményt, ami 137500[ felett lett. És mi van a jeges vízbe rakom? :-D érdekel is engem...ez is csak próbaképp csináltam már.

    Vagyis tényleg engem ez a része sosem érdekelt. Én is használom mind a három rendszert, de egyikre sem tudnám azt mondani, hogy ez a legjobb. Mindegyiknek megvan az előnye, de a hátránya is. Lumia 950, s7e iphone 6 plus, mindegyik jó valamiben nagyon, pl win főleg abban, hogy a másik kettő unalmas elb..ott ikonjait nem kell bámulnom, ugyan a market része egy vicc, de olyan brutális gyors, hogy a másik kettő tanulhatna. Ettől függetlenül az s7e kiemelkedik a minőségével, formájával és talán az egyre jobban alágyúrt rendszerével is a jövőben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák