- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imre123456
csendes tag
Feltetem én is a 7.0-át, úgyhogy leírom a tapasztalataimat.
Még aznap frissítettem mikor kijött, OTA-n keresztül. Factory resetet csak másnap este csináltam mert akkor volr rá időm, de én anélkül sem tapasztaltam problémát. (bár azért 1 nap elég kevés, lehet csak nem jöttek elő).
Reset után nekem minden rendben van, gyorsasággal nincs probléma, tetszik az új dizájn is. Egyedüli kellemetlenség az az, amit már valaki írt korábban, hogy a gyári samsung billentyűzeten, a jobb oldali írásjel eddig mindig pont volt, most pedig a legutóbb használt. Ami viszont nagyobb baj, hogy nekem 100%-ról 9%-os akksira kb. 2 óra 15 perc a kijelzőidő, elég gyorsan merül. (kézi fényerőn használom a csúszka kb 85%-on van, az automatikus nekem túl sötét. Illetve itthon Wifi be, mobilnet ki. Ha nem vagyok itthon fordítva, tehát egyik sem megy feleslegesen.) A messenger lassúsága nálam is jelentkezett, de annyira nem zavaró, ha betölt utána már jó.Összességében szerintem jó lett, én elégedett vagyok vele. Nem akad, az akksi 6.0 alatt is gyenge volt, szóval mindegy
-
imre123456
csendes tag
válasz azaleericks #34365 üzenetére
Mire leírtam addigra nekem is jó lett a Messenger
(#34366) sgeza
Tudom hogy még utána lehet állítani, de ha automatán van, és a csúszkát is maxra (a piros sávba) húzom, még úgy is sötétebb mint amit megszoktam, szeretek. Nyilván este vagy sötétben én is lentebb veszem kézzel, mert amúgy kiégetné a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest