Új hozzászólás Aktív témák

  • #67656192

    törölt tag

    válasz Blyan #7202 üzenetére

    Messenger? Nem kell van helyette Viber, Gmail, Sms. Minek még egy üzenetküldő amikor még egy videót sem tudsz rajta elküldeni, nem beszélve arról, hogy a messenger mindig előkelő helyet foglal az akkustatban.
    Dropbox, OneDrive, Picasa? Ott az OTG amivel menthetek néha orrba szályba.

    Minek a Facebook Instagram Twitter ? Aki nincs ott az nem is számít?
    Facebookom van de csak böngészőből használom, oldalakat lájkolok így a kedvenc híreim olvasom csak rajta. A mult héten vagy 290 gratulációt kaptam a 40-edik szülinapomra pedig 42 vagyok és nem is azon a napon van. Januárban direkt változtattam meg a születési dátumot.

    A Samsung felhőszolgáltatásokat meg hagyjuk...
    Naptár? Na az bálam nem így megy és ahogy kékes irta sokmindenre van jobb megoldás, van ami évek óta bevált mint pl a "my költségvetés" vagy a "photo editor" mind magyar alkalmazások és jók!
    Használom én csak másképp mint Te.
    Miért akarja a samsung, hogy én az általa előtelepített dolgokat használjam /whatsapp, Chaton, fingerprint, Mymagazine, Briefing, Skype, térkép stb) Ha nem lehetne ezen változtatni akkor nem lenne android a neve hanem ios-nek hívnák.

    Chrome :érdekes kérdés. Nálam kuka, ott a Dolphin ha menne vagy az Opera. Egyik sem zabál és egyik sem fut a háttérben ha nem akarom. Döntse el mindenki maga, hogy mit mire használ, én is eldöntöttem, nekem így androidos okostelefon az S6, egy kis szabadsággal.
    Az egész az üzemidőből jőtt, hát azt kell mondjam, hogy a telefonnal teljes értékű eszközt tudhatok magaménak méghozzá hosszabb üzemidővel. Akkor valamit még is csináltam.

    Ja és a messenger fb párost igen le kellene törölni de sajnos a német romban nem lehet csak tiltani szemben a magyarral.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák