Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Blyan #3853 üzenetére

    Egyetértek, plusz mindenki rá van pörögve erre még mindig, de amúgy kíváncsi lennék, ha innen bárkinek is a kezébe nyomnék egy telefont, amiben nem tudja milyen szenzor van és nem nézheti meg akkor kitalálná e, a készített kép alapján, hogy sony vagy isocell.
    Gyanítom a választ te is tudod :)

    Így egymás mellett van különbség ez nyilvánvaló, még ha kicsi is, de amúgy meg ha csak az isocelles lenne magában, és nincs mellette a sony, akkor bárki arra is azt mondaná, hogy rohadt szép képet csinál.
    Na és pont ezért sem fogja szerintem cserélni a samu, meg hát tartom továbbra is, hogy csak szoftveres eltérés van, lehet nem egyforma a 2 kamerának az alapértelmezett beállítása, viszont anno meg csak a sony-ra készült el, mivel azzal tervezték meg, és a szükségmegoldás isocell még nem lett módosítva hozzá a softban.
    Én azt tartom valószínüleg, hogy a samsung majd egy későbbi frissítésbe beleteszi az optimalizációt és településkor meg majd automatikusan az a "driver" fog élni amelyik az épp aktuális szenzorhoz való, és "bumm így lett a chocapic ;)

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák